A következő kampányban ne maradjon fiókban egyetlen házi videó sem!

2019. október 15. 22:06

Pilhál Tamás
Pesti Srácok.hu
A vártnál rosszabb választási szereplésben nem csak Borkai, hanem a kormánypártok hatalmasra növesztett mellénye, elkényelmesedése is ludas.

„Borkai Zsolt súlyos erkölcsi bűnt követett el (leginkább a családja ellen), amivel saját politikai közösségének polgármesteri posztokban mérhető károkat (is) okozott. Mai kilépése a Fideszből megkésett: ezt egy hete kellett volna megtennie. Mint ahogy bocsánatkérése is kései és gyenge volt, s nem papírból kellett volna fölolvasni.

A Fidesz válságkommunikációja is úgy állt, mint nyakon öntött Falus Ferenc a pusztában. Ugyanakkor tévedés a vártnál rosszabb választási szereplést kizárólag Borkai nyakába varrni. Legalább annyira ludas benne a kormánypártok hatalmasra növesztett mellénye, elkényelmesedése, az ellenfél lenézése, a saját táborból érkező jótanácsok figyelmen kívül hagyása.

Ha Magyarországon akkora diktatúra van (az ellenzék kilenc éve ezt harsogja), miképpen fordulhat elő, hogy a kormánypártok által ismert »Ördög ügyvédje« – aki ha a hírek igazak, egy közismert balliberális politikusbűnöző – a mai napig szabadlábon lehet, s jobboldali politikusok szexvideóit terjesztheti?

Az illetékes hatóságoknak föl kell térképezniük, ki fizette Karácsonyék gigakampányát. Hogy nem mikroadományokból futotta az internetet elöntő reklámáradatra, bizonyos. Miközben a liberális aljamédia a csonkahonban dolgozó kárpátaljai magyarok szavaztatásával riogatott már megint, leukránozva őket – addig 90 ezer itt élő külföldi, zömében nyugat-európai szavazhatott az önkormányzati választáson, akiket Niedermüller és Berg Dániel készített föl arra, hová tegyék az ikszet. Végig kell gondolni, szigorítható-e az ezt lehetővé tevő jogszabály. Máskülönben a mostaninál is komolyabb bajok történhetnek. (Nem mintha Karácsony Gergely nem lenne elég nagy baj…) 

A Fidesz, amennyiben 2022 után is kormányon óhajt maradni, vissza kell térjen a 2010-es alapokhoz. Orbán Viktor akkor a Vörösmarty téren, az első kétharmados győzelem éjszakáján azt mondta: legfontosabb a szerénység és az alázat. Aki ezt az intelmet szem elől téveszti, az kárt okoz a közösségnek!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bizony-bizony. Nem ártana beleállni a politikai vitákba a nagyképűsködések helyett. El kellene zavarni már végre a picsába az Origó grafomán hülyéjét. És leváltani a kormányközeli közvéleménykutatók vezetőit, akik egyszerűen becsaptak bennünket!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés