Partiarcok, irány Győr!

2019. október 10. 9:52

Kácsor Zsolt
Népszava
Reméljük, hogy végre itt is jó idők jönnek a hozzánk hasonlóan kiéhezett és megszomjazott arcokra.

„Mondom, ha győz a Borkai, és vele az új világnézet, akkor én Győrbe költözöm, mert Pest, úgy látszik, ahhoz képest semmi. Itt sajnos még nincs keresztény szabadság, de reméljük, hogy lassan itt is megmerevedik a rezsim, és végre jó idők jönnek a hozzánk hasonlóan kiéhezett és megszomjazott arcokra. E tekintetben a becsületes kispolgár kinézetű Tarlóstól nem sokat várok, még kevesebbet ettől a mosolygós képű Karácsonytól, szóval a leghelyesebb az lenne, ha egy Borkai-féle nagyágyú kerülne a főváros élére. Istenem, micsoda szexhajók üzemelnének a a Dunán!

Nem beszélve a bulinegyed új szolgáltatásairól, ahol végre a hülye fideszesek is nyíltan belevethetnék magukat az éjszakába, hogy ne kelljen ezeknek a szerencsétleneknek folyton külföldre szökni, hogy bulizhassanak. Ebben a tekintetben a KDNP-től sokat várok, mert ebben a Borkait is támogató törpepártban, lám csak, bőven képesek megtelni a véredények, és annak mindig az a vége, hogy a KDNP-nek illiberális merevedése lesz és feláll. Nekem ez tetszik.

Emlékezzünk csak arra a másik, ugyancsak a konzervatív KDNP által támogatott polgármesterre, Füzesabony egykori első emberére, aki a saját sofőrje tisztességben megőszült, idős édesanyját döntötte ágyba, s még fel is vette rejtett kamerával, hogy egy rátermett politikus milyen ravasz trükkökkel képes megkeresni a döbbent választópolgár kegyeit annak bugyijában. A parti vége az lett, hogy a füzesabonyi polgármesternek föl kellett állni a tisztségéből, de nem csodálkoznék rajta, ha kiderülne, hogy a Borkai a neves előd szexvideójából sajátította el a politizálás alapvető fogásait. Végül is Füzesabony nincs is messze Győrtől – mármint magánrepülővel.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amíg a Fidesz nem tünteti el Borkait, fel kell készülnie az ilyen "szellemes" írásokra. Azt hiszem, a lojalitásnak is van határa. Ha Borkai maradhat a Fideszben, semmi jogunk sincs kormánypárti szavazóként a DK-t kritizálni azért, mert Czeglédyt menti. Mindkettő morálisan vállalhatatlan figura.

Válaszok:
Agnieszka | 2019. október 10. 11:54

A kispesti és a zuglói maffiáról ugassatok már valamit, vörös disznók!

Hát, nem tudom. Nekem ennyit nem ér Győr. Győr sem.

Nem ismerem a győri viszonyokat. De mondjuk Borkai visszalépése esetén lesz egy ellenzéki polgármester, valószínűleg kormánypárti közgyűlési többséggel. Érdekes helyzet, az biztos. Amint érdekes lehet most győri Borkai szavazónak lenni. Valószínűleg megkezdődik a morális önfelmentés, hogy miért is megszavazható a kitűnő egykori olimpikon.

Nem fog maradni, nagyot fog, nem esni, zuhanni. A baj az, h. nem lehet most lecserélni, amíg valami remény van arra, h. az emberek fölfogják, kényszerű kármentés folyik, nagyon keservesen, és a választás eldől.

Ha Borkait most vonják vissza, elvész annak a lehetősége, h. NE bukjon a Fidesz politikája a Dunántúl legsikeresebb városában, vagyis a DK-nak adná át a Fidesz a terepet.

Ripacs és Populisszima profitálnának abból, h. egy volt olimpikon nem tudott még mértéket sem tartani.

A kiszivárogtatás ideje, módja is nekem pl. kétségeket vet föl, nem beszélve a kiszivárogtató személyéről. A cél mindenesere nem az, h. a bűnös bűnhődjék, hanem az, h. szabad legyen az út a helyére lépni kívánónak. Az időzítés szerintem egyértelműen ezt bizonyítja, nem beszélve arról, h. mintha társtettes lenne a kiszivárogtató.

Az ügyvédi kar megítélése amúgy is minden szint alatti, ez az egész ügy nemcsak Borkai eszetlenségére, hanem magára a kiszivárogtatóra is éjsötét árnyékot vet.

Hány éves is ez a történet?

A ballib már undorítóbban viselkedik, mint az eredeti ügy volt.

Hát, nem nagyon tudtok mást tenni. Mivel a Fidesz politikai teljesítménye nagyságrendekkel jobb, mint a tőletek eddig tapasztalt akár kormányon, akár ellenzékben, marad nektek ez, hogy Borkait tegyétek kampánytémává. A ti helyzetetekben ez érthető, még ha nem is rokonszenves. Addig sem kell holmi programmal vagy pozitív üzenettel bíbelődni.

"Azt is írják, hogy az ellenzék viszont semmit sem tudott kezdeni az üggyel, az ügy potenciálisan legnagyobb nyertese, Győr ellenzéki polgármesterjelöltje például első körben közölte, hogy a videók a magánéletéhez tartoznak, és amíg a korrupciós dolgok ki nem derülnek, a politikának nincs dolga."

https://hvg.hu/itthon/20191010..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában