Lopnak, szívnak, hazudnak

2019. október 10. 12:39

Bohár Dániel
888.hu
Teljesen hihető, hogy egy polgármester a hozzá legközelebb álló önkormányzati képviselőjét nem ismeri fel.

„Kispest farkasa (Lackner) a felvételeken félreérthetetlenül beszél a korrupcióról, a meggazdagodásról, a mutyizásról, a luxuséletről és a lopott közpénzek ingatlanba fektetéséről. Utóbbi egyébként fontos részlet, hiszen a XIX. kerület porszívója szerint a kerületi bűnszervezet (leánykori nevén önkormányzat) prominensei ebben látják a munkamentes élet lehetőségét. Magyarul annyi lakást vásárolnak fel a kerületben – az önkormányzatot felhasználva –, amennyit csak tudnak. Professzionális ingatlanmutyiról beszélünk, a nevükön ezek a vagyonok nem szerepelnek. Krinyónak (Kránitz Krisztiánnak) például van nyaralója Spanyolországban a tengerparton, Somogyi László vállalkozó, az önkormányzati közbeszerzések állandó nyertese pedig az Egyesült Államokban, Miamiban vett házat. Természetesen az érintettek mindezt tagadják.

Ahogy tagadják azt is, hogy maga Lackner Csaba szerepelne a kép- és hangfelvételeken. Pedig a hasonlóság egyértelmű!

Nyilván nem számítottam arra, hogy Gajda Péter kiáll a magyar sajtó elé és kijelenti: igen, lopunk. Azonban az a magyarázkodáshullám, amelyet ő indított el ciki, gáz, hiteltelen, óvodás stb. Ugyanis Gajda Péter, a kerület polgármestere azt találta ki (magától vagy segítettek neki nem tudni), hogy majd azt mondja ő nem ismeri fel a képeken, hangfelvételeken Lacknert. Teljesen hihető, hogy egy polgármester a hozzá legközelebb álló önkormányzati képviselőjét nem ismeri fel. Gajda és Lackner egyébként baráti és bizalmi kapcsolatban állnak. A közösségi oldalakon számtalan közös szabadidős képet találni. Gajda tehát nem ismeri fel Lacknert, és a felvételek amúgy is manipuláltak. A felvételek nem manipuláltak, azokon Lackner Csaba szerepel, érdekes, hogy ezt egyébként maga az érintett is elismerte, szóval kicsit jobban is összebeszélhettek volna a kispesti MSZP-sek, hogy legalább ugyanazt hazudják.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kispesten nincs korrupció, maga Karácsony mondta meg ezt. Ha megválasztják főpolgármesternek, nyilván Budapesten sem lesz. Úgy, ahogy Kispesten sincs.

Most má baromira kiváncsi leszek, a Medián 48-47-et praktikusan holtversenyt mért Tarlós és Karácsony között...

... valamelyik közvéleménykutatónak magyarázkodnia kell majd vasárnap este.

Nagy sumák ez a Gajda! De a barátai is.
Még hogy nem ismeri fel? Nyugodtan mondhatta volna, hogy ez Lackner és továbbmegy. Így nem csak, hogy hazug, de nevetségessé is vált.

Azonnal vissza a daliás Demszky-Hagyó-Hunvald féle időket! Csak most mondjuk Karácsony - Kerpel-Fronius - Gy. Németh kiadásban!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés