Kósa: Az ellenzéknek nincs észszerű programja

2019. október 10. 11:49
Karácsony programja dióhéjban az, hogy Budapesten lesz egy hatalmas őserdő és benne egy hatalmas kórház – jelentette ki a Kósa Lajos.

A Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke a Hír TV Magyarország élőben című műsorában arról beszélt, hogy szerinte nem meglepő, hogy ilyen „mélyre jutott ez a kampány”. Kósa Lajos úgy fogalmazott, hogy ha „van egy csillogó brazil csatárokkal felszerelt labdarúgó csapat, és van egy teljesen tehetségtelen rossz labdarúgókból álló csapat és megkezdődik a meccs, akkor lehet sejteni, hogy a rosszakból álló csapat össze vissza fog rugdosni, mert nem tudnak mást”.

Kósa Lajos példaként említette a kiszivárogtatott videó- és hangfelvételeket. Szerinte azok ellenzéki oldalról szivárogtak ki, azzal a céllal, hogy az egész politikai színteret besározzák. A kampányfőnök szerint, ha dióhéjban nézzük Karácsony Gergely programját, akkor az úgy néz ki, „hogy lesz egy hatalmas őserdő és benne egy hatalmas kórház”. A politikus ehhez hozzátette, hogy sem az erdőültetés, sem a fekvőbeteg-ellátás nem önkormányzati feladat.

A napokban felbomlott győri ellenzéki együttműködésről Kósa Lajos azt mondta, hogy „beszédes, hogy még el sem kezdődött a szavazás, Győrben már el is veszítették”. A kampányfőnök hozzátette, hogy Miskolcon is nagyjából ugyanez a helyzet. A politikus szerint, ha valahol mégis véletlenül az ellenzéki összefogás fog nyerni, akkor ott rögtön összevesznek majd a koncon. 

 

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az a baj, hogy a relativitás fényében Karácsony már tisztakezű politikusnak tűnik. Tarlós meg nem tudom mit csinál, de nem kampányol. Biztosan nem lesz ebből baj?

Válaszok:
Megtalálta | 2019. október 10. 12:33

"Az a baj, hogy a relativitás fényében Karácsony már tisztakezű politikusnak tűnik."

Egy gyenge vezető, akit csak a politikai karrierje érdekel. Ő maga valószínűleg nem lop, de hagyja, hogy kilopják alóla az önkormányzati pénzeket, cserébe az MSZP indítja mindenféle pozícióba.

Ha nem huny szemet a zuglói maffia ügyeivel kapcsolatban, az MSZP valószínűleg nem őt indítja, hanem egy saját emberét.

Igen, de csak 2015 óta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés