Asztráltestek

2019. október 10. 6:52

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
A második lehetőség, hogy a felvételeken szereplők nem valóságos személyek, hanem asztráltestek vagy szellemek.

„Itt van ez a felvétel, amelyen Lackner Csaba kispesti önkorm. képv. elvt. elmeséli az elmesélnivalókat, némi fehér por társaságában. A fehér por amúgy nyilván szódabikarbóna, Csabának ugyanis égett a gyomra a vacsorára elfogyasztott sok müzlitől. De ez persze mellékszál. Csaba ugyanis a ventilátorral szárítgatott szódabikarbóna elfogyasztása közben (alatt, előtt, után?) mindenféléről mesél az érdeklődő hallgatóságának. Hogy akkor ki mennyit, mikor és hogy, és amúgy pedig hozzáteszi, egyesek szerint kretén, aki önkorm. képv. elvt. és nem keres meg évi százmillát. S hogy persze ezt a pénzt nem közvetlenül a büdzséből kell elvenni, hanem a vállalkozók adják vissza.

Nagyjából ez a lényeg, az apró részletek (Kránitznak 12 millát kellett adni, Gajdának csak hármat, »hát hogy van ez?«) kimazsolázhatók az eddig megismert felvételekből, és még ki is lesznek mazsolázva. Addig lesz itt mazsolázva, ameddig a választást feltehetőleg ennek ellenére megnyerő társaságot be nem gyűjtik az illetékes szervek, hogy egy ideig focilabdákat varrogassanak ellenőrzött körülmények között.

Ám ameddig mindez elkövetkezik, időzzünk el kicsit egy fontos és bámulatos momentumnál. Gajda polg. m. elvt. azt találta mondani, amikor szembesítették a látottakkal-hallottakkal, hogy ő bizony nem ismerte fel a felvételeken a munkatársát, Lackner Csabát. Na most innentől kezdve három eset lehetséges. Az első: a polg. m. elvt. súlyos tudathasadásban szenved, két énje van, ő a Gólyakalifa, vagyis Tábory Elemér, és fogalma sincs az egyik felének arról, mi történik a másik felével.

A második lehetőség, hogy a felvételeken szereplők nem valóságos személyek, hanem asztráltestek vagy szellemek. Ebben az esetben sürgősen ki kell hívni a kispesti polgármesteri hivatalba a szellemirtókat vagy egy sámánt, esetleg a boszorkányegyház papjait és papnőit, mert ez így nem maradhat. Mindenesetre, ha ez az igazság, akkor nagy pofont kap a materialista világnézet, és ennek örülhetünk. (Az is biztos, hogy akkor Kiss Ernő is ott lesz a hivatal valamelyik félreeső zugában.)

A harmadik lehetséges eset, hogy a polg. m. elvt. a lehető legszemérmetlenebbül, legcinikusabban, leggyávábban hazudozik.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 102 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az csak nálatok, a DK-ban van, hogy kritikát nem fogalmazhattok meg.
És végül kinek lett igaza? Ott van még Simicska?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés