Úgy tűnik, valamit jól csinálok

2019. október 9. 9:10

Puzsér Róbert
Facebook
A kormánypárti sajtó szerint egy sértett kretén vagyok, aki tök alkalmatlan és tök hülye, továbbá Soros György és Gyurcsány Ferenc szerelemgyereke.

„Gyűlölködő Budapest. Ahol nem lehet mindenkinek megfelelni. A 168 Óra, a 444 és a hvg kommentelői szerint Fidesz-ügynök vagyok, aki megosztja az ellenzéket, egyébként meg hogy jut eszembe, hogy ezt a fontos pozíciót ne Bokros Lajos, Falus Ferenc, Karácsony Gergely, Horváth Csaba vagy Kálmán Olga töltse be. Egyébként is vállalhatatlan nőgyűlölő és gerontofóbiás szörnyeteg vagyok, olyan fasiszta, aki a náci Jobbikot segíti. Ja, mégsem. A Jobbik már az ő szövetségesük. Tehát a Jobbik demokrata, én viszont fasiszta Orbán-báb vagyok.

A kormánypárti sajtó szerint egy sértett kretén vagyok, aki tök alkalmatlan és tök hülye, továbbá Soros György és Gyurcsány Ferenc szerelemgyereke. Magyargyűlölő, nemzetáruló bitang, bohócfejű bohóctestű bohóc, Berki köcsöge.

A kuruc, a 888 és a Pesti Srácok kommentfalán zsidózás, férgezés, ballibsizés, gyűlölködés tárgya vagyok. A demokratikus ellenzék baloldali és liberális hívei kommentjeikben azzal fenyegetnek, hogy megvernek, ha el merek indulni a választáson. Úgy tűnik, valamit jól csinálok.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Puzsér az amerikai focilabda.

Én megnézném, Puzsér mit tudna tenni főpolgiként.

Ezzel az ide-oda csapkodással kifejezetten szórakoztató alak, amúgy egyszerűen alkalmatlan bárminek a vezetésére.

Jól csinálod, Robi.
Még néhány napot bírj ki.

Hajrá Puzsér!

:)

Így van.

Most elktekintve attól, hogy Puzsér mindenre alkalmatlan (persze ez az alkalmatlanság nem tűnt fel a ballibeknek, amíg ő volt még az egyetlen ellenzéki jelölt, sőt még talán akkor sem, amikor már voltak többen, de a Jobbik meg az LMP - két parlamenti párt! - jelöltje lett Puzsér... hirtelen akkor jöttek rá a zalkalmatlanságára, amikor az MSZP-DK részéről Karácsony ki lett jelölve AZ ellenzéki jelöltnek...).
Illetve eltekintve attól, hogy Puzsér össze-vissza beszél, és egyáltalán nem következetes. (Pl. pár napja arról értekezett, hogy legyen Karácsony az ő alpolgármestere, illetve néhány hónapja éppen arról beszélt, hogy akár vissza is lépne Karácsony javára, illetve a tavalyi országgyűlési választás előtt totális közös listát szorgalmazott...)

Na, de, mindettől eltekintve, amit most mond (ELLENZÉKVÁLTÁST!) az messze értelmesebb és racionálisabb program, mint bármi, amit ellenzéki térfélen látni az utóbbi években.

Lényegében az ún. Jobbik, az LMP és a Momentum önként és dalolva betagozódott az MSZP-DK-ba, illetve ma már helyesebb a súlyozást helyesen használva DK-MSZP-ről beszélni.
Márpedig ez az a jól ismert képlet, amely ellen Orbánnak és a Fidesznek egy bármikori parlamenti választáson mindig is nagyon komoly esélye lesz nyerni - akár még kedvezőtlenebbé váló gazdasági környezetben is!

Ha lenne távlatosabb gondolkodás az ellenzéki oldalon, akkor ezeket az éveket arra KELLETT VOLNA / kellene felhasználni, hogy valami TARTALMILAG ÚJ alternatívát kínáljon az ezerszer levert MSZP-DK-val, és egyáltalán a Gyurcsány-dominálta klasszikus ballib tömbbel szemben.

Egy pár napja ezt már megemlítettem. Nem is biztos, hogy rossz ötlet. Geri ismeri a befolyásos emberek dolgait.
Regős Bendegúz is azt mondta: Javulnék én édesanyám, de nem megy az olyan könnyen faluhelyen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés