Kerpel-Fronius a kora reggelre fogta „csíkos” mondatát

2019. október 9. 13:00
A Momentum politikusát, volt fővárosi ellenzéki főpolgármester-jelölti aspiránst csak a k-betűs szavak érdeklik Borkai Zsolt történetében.

A győri városvezető körüli botrányok kapcsán megszólalt a Momentum politikusa, aki az ATV reggeli műsorában a következő kijelentést tette (a videóban 0:37-től): „A dolog dinamikájából az várható, hogy még vannak töltetek. Szerintem egyébként nem a luxusjacht a kérdés, szerintem egyébként még csak nem a kokain a kérdés, szerintem feküdjön rá a csíkra, és szívja föl Bécsig.”  Hozzátette: az őszintétlenség az egy nagyon komoly kérdés az ügy kapcsán, és a győri ügy mind arról szól, amire a közönség „joggal kíváncsi”, azaz hogy „kik irányítják a városainkat”.

Szerinte Borkai Zsolt ügyének a végére kell járni, és olyan viszonyokat kell teremteni az önkormányzatokban, hogy tudja mindenki, a polgármesternek milyen jövedelmi viszonyai vannak, valamint az önkormányzat és cégei gazdálkodása transzparens legyen. Egy kérdésre válaszolva úgy vélte, hogy a budaörsi esettel kapcsolatban csupán a prostitúció a közös szál, „ott nem merült fel közpénzekkel való hűtlen bánásmódnak a kérdése”, míg Borkai Zsolttal kapcsolatban ez felmerült.

Később a Facebookon a következőket írta, mintegy mea culpázva: „Kora reggel volt, így viszonylag erősre sikeredett a kezdés.
Borkai Zsoltról kérdeztek - azt találtam mondani, hogy engem nem a luxusyacht érdekel, meg nem is a kokain: az sem érdekelne, ha ráfeküdne a sztrádára és fölszívná a csíkot Bécsig.

Engem ebben az ügyben két dolog érdekel – a képmutatás és a háttérben meghúzódó korrupciós szál. Nem szabad ugyanis elfelejtenünk, hogy Borkai Zsolt azt a pártot képviseli, amely a legkeményebb drogpolitikát vezette be, amely kriminalizálja a droghasználatot. A vizet prédikál és bort iszik tipikus esete.

És még ennél is fontosabb a korrupciós szál - hogy erre a yachtos bulira polgármesterként tett szívességek ellentételezéseként kerül sor.”

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Borkai, a Fidesz-es polgármester Győrben megbukott, túl sok a mocsokhoz közelítő necces szál.
NEM TUDHATÓ FEJBŐL, A FIDESZNEK HÁNY POLGÁRMESTERE VAN.
Csak annyi bizonyos, 1, azaz egy darab megbukott, mondjuk úgy nem főbenjáró bűncselekményben, de legalább középsúlyosban.
Amivel a fiának tette a legnagyobb rosszat.
Meg a lányának, meg a feleségének.
Utoljára pedig a Fidesznek, a nemzeti-patrióta oldalnak, a magyarságnak.
Szóval, a több százból: egy.
Nem rossz arány, de ezért is kár volt.
Hosszú távon viszont hasznos lehet, ha a fideszesek nem ostobák.

Rátapintottál a lényegre.
Ezzel Fronius önmagát leplezte le, hogy egy képmutató, hazug ember.
Elvégre, ha pártolja a marijuanát, miért poénkodik, szörnyűlködik, ha valaki használja?
Mert egy nulla közepe ember, csak azért.

Na, látod, ez a marha nagy különbség köztetek meg Orbánék között. Teszem hozzá a lopásaitok - amit feltéve, de el nem fogadva- még ha kisebbek is voltak, jóval feltűnőbbek, mint most, amikor szárnyal a gazdaság. És, nem, nem a válságot nálatok nem a világgazdaság hozta, hanem ti csináltátok! Ez olyan, megint feltéve, de le nem fogadva, hogy a fidesz lop, mint Rejtő Jenő Radzeer cirkálója. Lehet, hogy Piszkos Fred lop, de ha nem ő kapitány, akkor nem megy a hajó, mert nincs benne semmi.

Érdekes, hogy ti birkáztok, de tőlünk elvárjátok, hogy támogassunk egy teljesen balfék társaságot, akik konkrétan még annyit sem képesek megérteni, hogy mit lehet és mit nem. Karácsony vagyonadója pl, vagy az itteni megyei déká, akik megígérik nekünk, hogy ők jobbá teszik az egészségügyi alapellátást. Amihez sem joguk, sem lehetőségük nincs, mint megyei közgyűlés. Vagy Gyurcsányné, aki magyarul sem érti meg Leyer asszony szavait. Sötétek vagytok és önteltek, ti nem birkák vagytok, hanem címeres ökrök.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés