Hazaárulók

2019. október 9. 17:50

Ungár Tamás
Népszava
Aki az ország népét elbutítja, megosztja, egymás iránti gyűlöletbe hajtja, az haza- és nemzetáruló.

„Kormánypolitikusaink gyakran minősítik hazaárulónak az ellenzéket, mert az panaszkodik az uniónak a hazai viszonyok miatt. E logikát elfogadva a magyar földről elmenekült 48-asok és 56-osok hazaárulók voltak, mivel sűrűn szót emeltek az itthoni elnyomás ellen. Azért is jár a hazaáruló titulus az ellenzékieknek, mert ők a kormány szerint idetelepítenék a migránsokat. Hogy ezt a vádat semmi sem bizonyítja, és hogy nincs olyan ellenzéki párt vagy szavazó, aki migránsokat hozna az országba, az nem zavarja kormányt. És választóit se: nemrég Hende Csaba beintésére többszáz szombathelyi Fidesz-imádó harsogta kórusban a »hazaáruló!« rigmust az ellenzéknek címezve.

Hazát az árul, aki saját országának kárt okoz. S ez épphogy a kormánypártok politikusaira igaz. Amikor ők a közmédia segítségével azt szajkózzák, hogy az ellenzék célja a menekültek tömeges idetelepítése, akkor előre kitervelten butítják a magyarságot. És gyilkosan megosztják. Aki az ország népét elbutítja, megosztja, egymás iránti gyűlöletbe hajtja, az haza- és nemzetáruló. Amiképp az a kormány is, amely cinkelt közbeszerzések rendszerének kiépítésével üzletszerűen ellopja az ország vagyonát, s így kárt okoz neki. Ez a bevált módszer ráadásul tönkreteszi az ország versenyképességét. Hisz az itthon valós teljesítmény nélkül nyerő, »csókos« cégek a nemzetközi megméretéseken esélytelenek, s ezért az ország egésze is az. Aztán ott van Paks II, aminek energetikai és gazdasági hasznosságát eddig nem bizonyította a kormány, s ami – a jelek szerint – egy idegen hatalomnak és megint csak a csókosoknak hoz majd hasznot. Az országnak meg kárt. Ha megépül, az nem hazaárulás?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Komprádor ellenzék.

Rátok ismerem.

Ungár: "a kormánypártok politikusai, amikor a közmédia segítségével azt szajkózzák, hogy az ellenzék célja a menekültek tömeges idetelepítése, akkor előre kitervelten butítják a magyarságot. És gyilkosan megosztják. Aki az ország népét elbutítja, megosztja, egymás iránti gyűlöletbe hajtja, az haza- és nemzetáruló."
Neked már nem kell, megrohadt már az agyad, az Ungár Tamáséval együtt:
"2019. SZEPTEMBER 5. CSÜTÖRTÖK. 17:04
Több szocialista polgármesterjelöltet is kirendeltek Brüsszelbe, ahol Soros György egyik legfontosabb szövetségese, a Juncker-féle Európai Bizottság alelnöke és Gyurcsányné Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselője tartott nekik eligazítást.
Frans Timmermans (balra) és Csige Tamás, az MSZP hajdúdorogi polgármesterjelöltje
Fotó: Facebook/Ujhelyi István
Tegnap kora este több kép is felkerült a brüsszeli látogatásról az MSZP-s Ujhelyi István Facebook-oldalára. Ezeken látható, hogy a megbeszéléseken Ujhelyi mellett részt vett Csige Tamás, hajdúdorogi; Radócz Zoltán, szolnoki; Fekete Zsolt, salgótarjáni; Márton Roland, székesfehérvári és Tüttő Kata V. kerületi polgármesterjelölt is.
A jelöltek mellett látható a fotókon a DK EP-képviselője, Gyurcsányné Dobrev Klára, és a Soros egyik legközelebbi szövetségesének számító Frans Timmermans, aki a bukott Juncker-féle Európai Bizottság alelnöke volt.
Frans Timmermans az egyik olyan EU-s vezető, aki a legtöbbször találkozott az amerikai spekulánssal az előző uniós ciklusban, és számos alkalommal kifejtette, nagyra tartja őt."

"Amiképp az a kormány is, amely cinkelt közbeszerzések rendszerének kiépítésével üzletszerűen ellopja az ország vagyonát, s így kárt okoz neki."

Ezzel a szöveggel már végig szerepelték az összes fórumot, még az euban is, csak az a probléma, hogy ez így önmagában kevés. Tessék letenni mellé legalább egy olyan "kispestihez" hasonló felvételt, mert ez a 9 éve tartó mantrázás nehezen hihető, főleg, hogy mellette mást mutat a valóság. Nem gondolják, hogy nincs szinkronban a két dolog?

"Aztán ott van Paks II, aminek energetikai és gazdasági hasznosságát eddig nem bizonyította a kormány, "

Akkor tessék az ellenkező bizonyítást letenni.

"ami – a jelek szerint – egy idegen hatalomnak és megint csak a csókosoknak hoz majd hasznot."

Azt teccik tudni ugye, hogy az ilyen "jelek szerint" címkéjű "bizonyítékkal" a világon mindenütt, kitörölhetik a se.......a feneküket.

Apropó! Gyurcsány, már hányadik választás óta teszi le a "bizonyítékot" Orbán titkos svájci bankszámláiról? Pedig milyen sokan várják! Na erről, ennyit.

jav: végigszerepelték

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés