Ezt nem kéne

2019. október 9. 12:09

Johannes Thezeroth
Facebook
Felette csodálkozom, hogy ez az ember még a Fideszben lehet.

„Testvérek, ezt nem kéne, de nagyon nem. Még pár (mit pár: egy) ilyen, és bennem, azt hiszem, _tényleg_ megremeg valami. Gyarapíthatom aztán a nem-szavazók népes táborát, csak nehogy valami ex-jobbikos mellé ültessenek. Szánalom ez az egész, ez van, ezt gondolom.

Ez nem kereszténység, ez nem hagyományos család szeretete, hanem ez egy kurva nagy zéró. És halálosan unalmas is, mindemellett (mi lehet unalmasabb egy kurvázó férfinél?) Felette csodálkozom, hogy ez az ember még a Fideszben lehet. Hogy jelölt lehet. Hogy látótávolságon belül lehet egyáltalán, hogy szembejöhet mosolyogva egy hányingerkeltő mémen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 315 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nincs kérdés: a választás után le kell mondania. (Szerintem nyerni fog, a DK-s jelölt igen gyengének tűnik.)

De jelenleg, vasárnapig nincs jó megoldás.

Maradjunk annyiban, hogy az eddigi ismereteink szerint arányaiban jóval kevesebben vannak a tisztességtelenek a Fideszt leváltani kívánó ballib potentátokhoz képest. Lásd Kispest. (Mennyi, talán négy vagy öt budapesti kerületben vannak hatalmon jelenleg a ballibek? És ebből a kicsi merítésből is kijön egy ilyen vegytiszta kispesti korrupciós botrány?)

A monomániád már röhejes.

X

A választások után Borkai ügyben rend lesz csinálva. akkor is elég kínos lesz.

Most nemigen van más, mint kivárni. A baj az, h. NINCS lehetőség ennyivel a szavazás előtt cserére.

Mondjuk, eddig is föltűnhetett vona, h. mi van. Mindegy, a Dk, mint nevető nyertes elég fenyegető lehetőség.

Sajnos teljesen egyetértek. Mert miről van szó? Nem egy megcsalásról, amikor valaki szimpátia/vonzalom/szerelem miatt félredug. Mert az magánügy. Nem befolyásolja senki politikai alkalmasságát. De itt luxuskurvákat szervíroz az üzletember egy polgármesternek. Egy olyan üzletember, aki a polgármester segítségével jutott üzletekhez, ráadásul a bennfentesek szerint a kapcsolatuk ennél szorosabb.

És ha valaki, aki szeretőt is tudna szerezni magának, mégis luxuskurvákkal szórakozik, az bizony súlyos emberi gyengeség, közszereplő esetén 'nemzetbiztonsági' kockázat. Mert a luxuskurvák sokba kerülnek, ezt nem lehet fizetésből állni, ez korrumpálhatóvá teszi. Maga a helyzet egy beismerés.

Győr polgármesteri széke nem éri meg a politikai kockázatot. Ráadásul egy gyors lemondatással a testületi többség megtartható lett volna, s nincs az az ellenzéki polgármester, amely kisebbségből sikeresen tudna működni. Ilyenkor hosszútávú döntést kell hozni.

Fideszes-fajta vagyok barátom, de hányok az ilyesmitől, ahogy a szemlézett szerző is.

És régebben még szinte mindent elolvastam, amit a sporttal kapcsolatban írtak. Elég jól átjött, hogy Borkai már fiatal korában is szexmániás volt. Számos munkahely van, amelyet csak nemzetbiztonsági átvilágítással lehet betölteni. A parlamenti képviselői és polgármesteri jelöltséghez sem ártana.

Pontosan ez lesz, ahogy írod. Ellenben az eset felvet egy gondot:
Borkai, a Fidesz-es polgármester Győrben megbukott, túl sok a mocsokhoz közelítő necces szál.
NEM TUDHATÓ FEJBŐL, A FIDESZNEK HÁNY POLGÁRMESTERE VAN.
Csak annyi bizonyos, 1, azaz egy darab megbukott, mondjuk úgy nem főbenjáró bűncselekményben, de legalább középsúlyosban.
Amivel a fiának tette a legnagyobb rosszat.
Meg a lányának, meg a feleségének.
Utoljára pedig a Fidesznek, a nemzeti-patrióta oldalnak, a magyarságnak.
Szóval, a több százból: egy.
Nem rossz arány, de ezért is kár volt.
Hosszú távon viszont hasznos lehet, ha a fideszesek nem ostobák.
Szerintem rendelkeznek kellő önreflexiós képességgel.
De van, amikor ez nem mindenkinél működik.
És ez a jövőben is így lesz, mert ilyen az emberi természet.
Annyi bizonyos: OV nem hallgathat, előbb-utóbb - nyilván a választások után - meg kell szólalnia.
hatalmas hiba lenne, ha elmulasztaná.
és jó lenne már, ha a folyton előjövő korrupciós vádak természetére is - legalább egy-két mondattal - válaszolna.
Az nem megy, hogy folyton folyvást mi védjük őket a korrupciós vádakkal szemben, mi, hsz-elők, esetleg még a Sajtóklub, Troll, Csörte Civilek 3-4 embere.
Ez így tisztességtelen, gyáva magatartás, ha a vádakra nincs válasz.

Jaj, meg egy alszent kepmutato. Attol nem lesz valaki kevesbe jo polgarmester hogy kurvazik.
Ferjet a felesege valasztott, ha annak alkalmatlan, az csak ra tartozik.
A valasztok polgarmestert valasztottak. Az pedig, hogy annak alkalmas-e sokmindentol fugg, de attol speciel nem hogy kivel mikor es hanyszor.

A heterofobok uldozik szegenyt mert a lanyokat szereti, hallatlan! ))))

megbocsathatonak? nekunk ezen nincs mit megbocsatani, ellenunk ezzel semmit se csinalt. A felesege majd eldonti hogy megbocsathato-e vagy sem, de torvenytelen nincs benne semmi.

Kiveve persze, ha kozpenz ment volna el ra, mert az mar nagyon mas tortenet lenne. De erre nem lattam semmi bizonyitekot.

Majd meglátjuk, hogy a győri kormánypárti választók is így gondolják-e. Én nem vagyok győri, engem az ügy országos hatása érdekel elsősorban. És azt meg kell hagyni, hogy a sztorit egész ügyesen tálalták fel. A szöveg jelentős része ugyan némileg pletyka és lektűrízű, de aggasztó, mert hatásos. Ha a választás napjáig nem lesz folytatás, nyilvánvalóan 'irodalmi' elemekkel turbózták fel a történetet, de akkor is nagy károkat okoz. És az üzletember orgiahaver győri nyerészkedése sajnos bizonyított. Borkai renoméja még választási győzelem esetén sem állítható helyre.

Jajj, ne! Eleve nem a kurvákon kellene lovagolni, mert az mérsékelten keresztényi, hanem hozzátenni mindazt, ami még kiderült. Pl. Borkai fiának a havi egymillás fizuját semmiért. He ennek az embernek helye van a FIDESZ-ben, és polgármestere lehet Győrnek, akkor úgy alapjában mi bajunk nekünk a szocikkal?

Ha győri lennék, ugyanezt mondanám. De megfontolandó, hogy pestiként is. Tényleg meddig lehet az országot kormányozni egy kirakatba tett, lebukott maffiózóval?

Na jó, te is tudod, hogy ez hülyeség. Ha Borkai ezzel polgármester lehet, akkor ő lesz az etalon. A FIDESZ bármit jól csinál: "igen, de Borkai". Az ellenzékben bármi kiderül, "igen, de Borkai..." Ugyanez nyilván európai szinten is. Nagyon át kellene látni, hogy ez mennyire nem működik.

Tegyük föl, előkerülnek a kokós fotók. Ki fogja komolyan venni a FIDESZ bármilyen szövegét kábítószer-ügyben? Vagy akár maffia-ellenes harc ügyében? Tényleg nem látod a világos irányt?

Te rá fogsz szavazni? Nem érné meg akár városi szinten is, hogy ne ez a seggfej legyen a polgitok? Nem lesz ám könnyű győrinek lenni...

És mit tud csinálni egy fideszes testület ellenében? Jó, lesz Győrnek 4 szar éve, egy percig nem kívánom, de egy kokós maffiózó polgármesterrel megint mit fog kezdeni a város? Ki fog egy ilyen alakkal leülni tárgyalni?

A vezetésről szó sincs. Egy pozícióról van szó, ami önmagában legföljebb patthelyzetre elég.

Emlékezem. Itt élek. Túléltük valahogy. Győrben annyival lenne könnyebb, hogy a dékás nyilvánvalóan nem hivatkozhatna semmiféle valós népakaratra, ami őt polgivá tette.

Egyrészt valóban nem kurváztam még, azt nem mondtam, hogy pornót sem néztem soha életemben, és talán valóban nem olyan nagy a különbség. Azt hazudom magamnak, hogy a pornós csajok már megalázták magukat, amikor a film elkészült, nem oszt, nem szoroz, hogy megnézem-e. Azért nem teljesen van így... De ha én fizetek egy kurvának, akkor biztosan én magam alázok meg újra egy nekem kiszolgáltatott személyt.

De azért de azért. Itt szó van kokainfogyasztásról, és szó van családi korrupcióról is: semmiért fölvett havi egymillió Ft apanázsról.

Jó, hát bárki bármire hivatkozhat, csak azért van az a "hitelesség" nevű fogalom is. Tétényi Éva tényleg vitte a szavazók több, mint 50%-át, mert Meggyes tényleg szörnyű volt. A dékás polgi egy csomó otthon maradó szavazó ellenében nyerhet, ha egyetlen jelölt marad. Leszavz rá 10% párthíve, erre nem fog sokmindent építeni.

Ha egyértelmű bizonyíték lesz a kokóra, akkor is ezt mondod majd? Mert számomra meggyőzőnek tűnik, hogy az is volt. A havi egy milkós apanázst a Borkai gyereknek meg tényszerűen fizetik a semmiért. A kurvázás is elég szar, de ezek lesznek az igazi támadási pontok. Ill. erős a gyanúm, hogy ez is csak a jéghegy csúcsa. És most újságírók tömege ugrott neki jéghegyet bányászni, ha már az ügyészség nem teszi.

Hát, ez van. A szerelem néha vak.

Mondjuk egy fotóra, amin Borkai is látszik, meg a kokó is. Tutifix szerinted, hogy ilyen nincs? Mert ha netán volna, az ügyészségi kérdéssé válna ám.

Továbbá nagy a te hited.

Az igazi hit az, ami megjelenik a cselekedetekben. Ha te ezt csinálnád, amögött az a hit áll, hogy a néppel bármi megetethető, és a győriek simán el fogják felejteni a FIDESZ-nek, hogy neki köszönhetik a Borkait.

Ha az a dékás akkora nímand, akkor egy hónapon belül senki nem fog emlékezni rá. De Borkai ott vog vigyorogni a győriekre, és a vízcsapból is az fog folyni, hogy a FIDESZ-től ennyi telt.

Nem lehet commentelni a Vekerdire.

És tényleg biztos vagy benne, hogy menni fog? És miért vagy biztos benne?

Ezt sokszor megírtad, de biztos vagy abban, hogy ez XXI. századi életnívón megvalósítható? Biztos vagy abban, hogy találnál munkaerőt, akik nagy tömegben belaknák a falvakat a jelenlegi nagyüzemi termelés helyén?

kiegészítés: úgy értem, bármilyen agrárpolitika mellett?

Schmitt Pálnak annak idején azért kellett távoznia a közéletből, mert elkövetett pár helyesírási hibát és plagizálta a disszertációját. Gyurcsány egy blogot nem képes szarvashibák nélkül leírni, a szakdolgozatát ugyanúgy plagizálta, mégis jelen van. Csak mondom.

@duzur
Nem tudom melyik oktrojálásra gondolsz, mert annyi volt. :)
Abban a bizonyos Nők Lapjában a cikkeiben folyton szidta a pedagógusokat.

Van egy jó kis könyvünk tőle, a Fiatal szülők könyve.
Abban leírja, hogy a szülő a legrosszabb pedagógus. Azt gondolja a szülő egy idő után, ha tanul a gyerekével, hogy az övé a leghülyébb.
Ez egy régi könyv, akkor még nem volt gyereke, azt hiszem.
Na akkor még normális volt.

Bocs, de a csevely arról folyt, hogy miért jó ötlet a FIDESZ-nek Borkaihoz ragaszkodni, ill. hogy az egységsugarú győri választók helyesen teszik-e, ha rászavaznak.

Szerinted a FIDESZ-re ráéghetnek Fletó paksi dolgai? Mert ha netán nem, akkor mégiscsak Borkaival kellene inkább foglalkozni, ő ugyanis igencsak ráéghet.

Légy erős, a kokót nem így fogyasztják.

Jó, hát Ángyánt csúnyán átverték, de én most az általad mantraszerűen idehozott szövegre kérdeztem rá. El tudod képzelni most a XXI. században, hogy a mezőgazdaság a jelenleginél nagyságrendileg több munkaerőt szívjon föl, és mai életnívón fönntartson?

Mert ha ezt nem tudja megtenni, akkor nem lesz olyan munkaerő, amely a biológiailag életképes kisbirtokokon élni akarna.

Ja, meg lehet, hogy tubákolt. Csak a tüsszentés már nincs rajta a fotón.

Hát, rendben van, de nem igazán hiszek abban, hogy a családok leköltöztetése nagy számban sikerülhetett volna.

Hát, ilyet még én sem mondtam...

Pedig a lányát ki kellene hagyni... Szegényről még semmi nem derült ki. A fiáról ugye már tudjuk, hogy havi egy milkóra taksálja a maffia, a papának némi kurvázás és vélhetőleg kokó az igénye, a neynek megfelel, hogy anyagilag biztos élete van egy ilyen férj oldalán. Egy magyar mintacsalád.

Na, jó, ezt a fideszesek egy része gondolta, mint tudjuk...

Ez igen istenfélő dolog, de vasárnap most egy másik fülkébe kell mennünk. Meg Győrben is. Nem feloldozni kell Borkait a viselt dolgai miatt, hanem bizalmat szavazni neki még négy évre. És utána elviselni, hogy immár nem csak Borkain, hanem a győri választókon röhög az ország.

Köszi, valahogy rögzült ez a 4-es szám. Szóval aki Győrben Borkaira szavaz, az kinyilvánítja, hogy öt évig szeretné ezt az embert polgármestereként csodálni (a pornhubon). Ha esetleg másképp alakul, az onnantól nem a választótól függ.

Ha viszont a választók többsége netán nem így gondolja, akkor senki nem mossa le a FIDESZ-ről, hogy Győrnek csak ezt a kissé idősödő, pocakos, de kétségtelenül olimpiai bajnok múltú pornósztárt tudta ajánlani. Szép.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában