Nem lesz itt semmi látnivaló?

2019. október 8. 11:53

Lakner Zoltán
Facebook
Ha nem repül rá az ellenzék a korrupciós szálra, akkor Borkainak igaza lesz , és megy minden tovább.

„Az egyik, hogy a magánéleti ügyekkel az elmúlt hetekben megvádolt ellenzéki jelöltekre e logika szerint ugyanez igaz, tehát a »botlásaik« és a politikai képességük nem állítható egymással párhuzamba.

A másik, hogy Borkaival szemben nem csak szexvád fogalmazódott meg, hanem egy korrupciós hálózat csomópontjai rajzolódtak ki, bár a korrupciós ügyekről valóban nem láttunk naturalista videót, ezért most csak gyanúról beszélhetünk.

Éppen ezért, de ez tényleg magánvélemény, ez az a pont, amikor az ellenzéknek rá kellene repülnie a korrupciós szálra, ha már ajándékba beesett az ablakon egy ilyen ügy, afféle mini G-napként (B-napként). Mert máskülönben Borkainak igaza lesz abban, hogy vasárnapig kell csak kitartania, aztán megy minden tovább, és a legerősebb vizuális élmény ellenére sem lesz itt semmi látnivaló.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ajándékba? Nemá', Zoli! Amúgy ez az ellenzék még arra is képtelen, hogy éljen egy efféle "ajándékkal".

Szükség lenne egy minőségi ellenzékre. És az sem ártana, ha nem mindig a Fidesz nyerne. Mármint a nemzet szempontjából. Ha ugyan érted ezt a szempontot.

Eléggé rárepültek már Borkaira, ezerrel folyik a terelés Zuglóról és Kispestről. Ennél jobban nem merik, mert Boraki ellen nincs semmi bizonyítékuk, ellenben az MSZP-sek korrpcióról elég fincsi hanganyagok vannak.

Örülök, hogy segíthettem, te kis köcsög pszeudo-politológus.

Karcsúúúúúúú?
Egy olyan cég ügyvezetőjének, ami 2016 és 2018 között nem bonyolított forgalmat?

Ne marhulj, gyaloggos, ne marhulj...

"az ellenzéknek rá kellene repülnie a korrupciós szálra"

Goodfriend előtt nem állt volna jól a szociknak a korrupciós szálra való rárepülés. Az ügyvivő úr biztatta az ellenzéket, hogy az mindig működik. Ahogy Lakner írja: "bár a korrupciós ügyekről valóban nem láttunk naturalista videót, ezért most csak gyanúról beszélhetünk." El kell ültetni a gyanút!

G.Lajos atombombáját Zázri a Mozgalomra dobta le. Tanítani fogják.

"mindenféle marhasággal foglalkozik az ellenzék (pl: "alternatív szavazatszámlálás"), pedig itt tálcán van kínálva a korrupció..."

Tálcán a kokó van kínálva. A korrupcióban igen jártasak. Nem indítanak holmi iskolaigazgatót. Horváth Csacsi pontosan tudja, hol a BTK határa.

http://valasz.hu/itthon/stroma..
Az itt azonosított személyek a DK-hoz és az MSZP-hez köthetők.
A Fidesz említése 5%-ban indokolt.
95 SZÁZALÉKBAN NEM A FIDESZ A HUNYÓ!
PUCH LÁSZLÓ, VERES JÁNOS
"Két hete a Válasz.hu-n az örökbecsű „aki másnak vermet ás, maga esik bele” közmondással szembesítettük Molnár Csabát. Történt ugyanis, hogy a Demokratikus Koalíció alelnöke – korrupt fideszesek fészkeit kutatva – kisfilmet forgatott „az adóelkerülők és vagyoneltitkolók Mekkájában”, a svájci Zugban. Becsülettel felragasztott egy-egy „Visszavesszük” matricát például a Rogán Antal intézőembere titulussal illetett Kertész Balázs ottani ingatlanára, az ugyancsak magyar gyökerű MET energiakereskedő holdingközpontjának kapujára, sőt a bukott Quaestor-vezér strómanjainak levélszekrényére is.

Utóbbi volt az öngól: a Tarsoly Csabát kiszolgáló Geneva Group ugyanis 2010-től hat éven át csúcsvezetőként (legutóbb üzletfejlesztési igazgatóként) alkalmazta a DK-elnök Gyurcsány Ferenc régi bizalmasát, Tunyogi Lászlót. A fideszes vagyonmenekítőket üldöző Molnár tehát – akarva-akaratlanul – olyan Zug-elvtársra hívta fel a figyelmet, aki az MSZMP KB munkatársaként annak idején a kapitalizmus eltakarítására „szerződött”, ám végül a világ milliárdosainak boldogulását segítgette Svájcból. (Tunyogi a Horn-érában a Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatóságának vezetője volt, majd a Gyurcsány-féle Altus cégcsoporthoz tartozó Perfekt-Audit Rt. igazgatósági tagja, illetőleg a Perfekt Rt. üzletág-igazgatója lett, 2002 után pedig tanácsadóként támogatta a szocialisták kormányzati nagyprojektjeit.)"

CSAK EGY BUZI, AKI MACSÓKÉNT ADJA ELŐ A BUZISÁGÁT.

Ilyen ez a nemzet. Nem érdemel meg egy igazi európai Gyurcsányt, Dobrevet vagy éppen Jakab Pétert. Hogy a Momentumos hölgyekről, vagy éppen Bangónéról ne is szóljunk.

Ha jól értem a Lakner féle verziót, akkor Borkai valakit vagy valakiket előnyhöz juttatott, amiért is megdughatott egy kurvát, amiről videót is készítettek, hogy hideg téli estén nézegethessék. Ebben az a korrupció, hogy Borkai fia fizetést kap egy félhalott cégből. Lakner úr továbbá kifogásolja, hogy az ellenzék nem repül, pedig milyen jól megtanulták a légiközlekedést az elmúlt 9 évben (repültek mindenhonnan).

Ez így elég gyenge. Gyengébb, mint a Borkai dadogása.

Ahogy nézem az MNO-ra egy negatív atombomba esett (-::

Na igen.

Továbbá milyen polgármestet lenne a DK-s (!) Glázer Tímea?

https://m.blog.hu/bo/boldogulj..

Nincs több kérdésem.
Szerintem simán nyerni fog Borkai. (Aztán remélem, hamar meglesz az utódja.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában