A szavazás egy hősi tett

2019. október 8. 8:04

Scarlett Johansson
24.hu
Arra biztatok minden budapesti polgárt, hogy legyen bátor, viselkedjen hősként, és szavazzon a lelkiismerete szerint.

„Nyilvánvalóvá szeretném tenni: különféle médiabeszámolók ellenére nem fejeztem ki támogatásomat Tarlós István polgármesternek a közelgő önkormányzati választásokra. Ezzel szemben mindössze egy magánbeszélgetésben osztottam meg vele őszinte elismerésemet, ami Budapest vendégszeretetének, szépségének és bájának szólt. Kizárólag Budapest polgárai választhatják meg a következő főpolgármestert, és ez egy nagyon fontos választás. A szavazás egy hősi tett mindenhol, ahol veszélyben van a demokrácia. Arra biztatok minden budapesti polgárt, hogy legyen bátor, viselkedjen hősként, és szavazzon a lelkiismerete szerint.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 191 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A szavazás egy hősi tett. Pláne egy "diktatúrában". És főleg akkor, ha egy olyan kipróbált demokratára és megfellebbezhetetlen erkölcsű jellembajnokra lehet szavazni, mint Karácsony.

Látod-e, de ultratoleráns európai? Az ellenfél korának ilyen cinikus emlegetése vajon mennyire haladó attitűd? Meg aztán a ráutalás a sokszor megénekelt, sosem titkolt SZDSZ-es előéletre... Kár, hogy Karácsony nehezen követhető politikai kacskaringóit kihagyod e témában. Pedig ha van elvtelen, haszonleső Biberachja a magyar politikai "elitnek", akkor az a te Gergőd. Pedig a mezőny figyelemre méltó...

A szavazás csak akkor hősi tett, ha az általad kedvelt jelölt mellé kerül az X? Egyébként meg ez a sommásan demokrata véleményed róla?

Próbálom követni, hogy Karácsony mi minden volt már, de nehezen megy, bocsánat. Az biztos, hogy a saját támogatóit is igen gyakran becsmérli.

Az öreg pedig nyilván "nem adja be a kulcsot" a ciklusa közepén, hiszen esélye sincs a DK-Jobbik tengely által is támogatott ellenfelével szemben, akit a sok hős majd célba juttat.

Köszönöm a faji és lakóhelyi előítéletektől mentes, klasszikus európai értékeken nyugvó véleményedet.

A "debil ostobaság" Scarlett Johanssontól származik.

Mondok pár kritériumot a ti oldalatokról, hátha azokat mégis megfontolandónak érzed magadra, ha már ilyen elkötelezett ellenzéki vagy:
- európai
- demokrata
- toleráns
- haladó
Az ellenfél lecigányozása, a vidékiek lenézése belefér ebbe a kánonba?

Szó sincs tekintélyről. Értelmeztem a szöveget. Neked sem ártana.

Neked estem volna? Kérem elnézésedet. A "köpj fel és állj alá" nyilván nem számít nekiesésnek... Az része az "európai demokratikus" kánonnak.

Orbán szorult már defenzívába. Háromszor kétharmad lett a vége. Ennyire "nem nagyon megy neki alkatilag".

Tanári fizetés? Lekáderezett az elvtárs? És még azt is tévesen...

Tanítottam 10 évig. A nagyszerű Hiller-Gyurcsány-Bajnai időkben. A daliás európaiak alatt a 100.000 forintot sem érte el a fizetésem 2 egyetemi diplomával. Ezért váltanom kellett, mert családot is alapítottam. Persze nővel, ami avítt és anakronisztikus lehet "Európában". Sőt, hogy Thunberg kisasszony sikítófrászt kapjon, még gyerekünk is van...

"Arra biztatok minden budapesti polgárt, hogy legyen bátor, viselkedjen hősként, és szavazzon a lelkiismerete szerint."

Úgy szoktunk szavazni kiscsillag! Nem tudom teccet e már hallani róla, hogy pontosan emiatt, milyen választási eredmények vannak 2010 óta?

". A szavazás egy hősi tett mindenhol, ahol veszélyben van a demokrácia."

Édeske! Mit hallott? Csak nem valami ellenzéki buliban volt? Mert csak ott lehet ilyen "realitásokat" hallani.
Amúgy ez nálunk nem egy "hősi tett". Mi a választás napján felhúzzuk a fuszeklit meg a cipőt (jó..gatyát is veszünk), a hölgyek majdnem ugyanezt, és elballagunk a szavazókörbe, ott beikszeljük a "lelkiismeretünk" alapján kiválasztott pártot. Sőt azt is megnézzük, melyik párt mit tett le az asztalra!!!
Kegyedéknél ez miért hőstett, merthogy azt teccik írni, hogy "hőstett mindenhol, mivel úgy hallottuk önöknél is veszélyben van a demokrácia, mióta nem liberális vezetést választottak a félrevezetett szavazótábor". Netán puskával hajkurásszák önöknél a szavazókat azóta?

"mióta nem liberális vezetést választottak a félrevezetett szavazótábor TAGJAI"

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés