Nemény András miatt hiúsult meg a szombathelyi választási vita

2019. október 7. 22:08

Balázsy Péter
Facebook
A szocialista jelölt a vita feltételeivel kapcsolatban becsapta a szombathelyieket, köztük engem is.

„Egyértelműen kiderült, hogy a szocialista ellenfelemnek esze ágában sem volt értelmes vitát folytatni, csak egy újabb lehetőséget látott arra, hogy gyalázkodhasson. Nincs ebben semmi meglepő, ezt teszi hónapok óta, így próbálva meg népszerűséget szerezni.

A szocialista jelölt a vita feltételeivel kapcsolatban becsapta a szombathelyieket, köztük engem is, ezzel újra nyilvánvalóvá vált, hogy nem akar vitázni. Ugyanúgy, mint a Szombathelyi TV-ben megrendezett színjáték esetében, saját emberét kívánja moderátornak delegálni. Korábban Lovass Tibort maga javasolta a vita vezetésére, most pedig ennek is az ellenkezőjét állítja. Jól látszik, hogy egyedül nem mer vitázni, a másik ellenzéki jelölt mögé bújik, akivel kezdetek óta összehangolt kampányt folytat.

Nemény András tudja, hogy nem áll jól a választási küzdelemben, ezért próbál a vita körüli felhajtással esélyes jelöltnek látszani. Utolsó esélye egy nyilvános botrány, ez is előrevetíti, hogy milyen közéletet szeretne a jövőben. Botrányt akar csinálni, minden szakmaiságot nélkülöző, politikai sárdobálást szeretne rendezni, én ebben viszont nem leszek partner.

Nemény András újabb hazugságai miatt hiúsult meg a vita. Szombathelynek nem parttalan gyalázkodásra, hanem békére és fejlődésre van szüksége. Én a vita helyett továbbra is a szombathelyi polgárokkal találkozom, a szombathelyi emberekért dolgozom.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában