Gyurcsány – meddig?

2019. október 7. 15:05

Fricz Tamás
Magyar Nemzet
Ferencre ismét felfigyeltek globalista és kozmopolita főnökei, a „hálózat”.

„Beszéljünk világosan: Ferenc testvér – tudta nélkül – az évek során tényleg sokat hozott a nemzeti-keresztény politikai tábor konyhájára. E tevékenysége ebben az értelemben hasznos volt. Ezt ő nem érti, de hát ez az ő tragédiája. És ez eddig rendben.

De most már azt mondom, hogy ez a figura újra veszélyes, mégpedig azért, mert – Joaquím Almunia pénzügyi biztos 2006-os segítsége után – ismét nemzetközi segélyhez jutott. Mégpedig annak következtében, hogy négy jelöltjét is képes volt bejuttatni az Európai Parlamentbe, az egyik ráadásul a kedves felesége, Dobrev Klára. Ennek következtében ismét felfigyeltek rá globalista és kozmopolita főnökei, a »hálózat«. A pártja EP-sikerei következtében Frans Timmermans és mögötte Soros György, az Európai Parlament balliberális körei (liberálisok, szocialisták, zöldek, kommunisták), a brüsszeli bürokraták ismét úgy látják, hogy érdemes Gyurcsány pártját támogatni, rájuk figyelni és segíteni őket Orbán-ellenes ténykedésükben.

És a »hálózat« láthatóan teszi is a dolgát: pénz, paripa, fegyver áll újra a rendelkezésükre. Dobrev egy pillanat alatt központi figurákkal tárgyalt: felvette a kapcsolatot a globalista főnökökkel, ott virított a képeken Timmermansszal, López Aguilarral, a hírhedt LIBE bizottság elnökével, Sargentini asszonnyal és a többiekkel. Már csak idő kérdése, és létrejön a Dobrev–Soros-találkozó...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mesélj már erről a milliárdos ügyekről.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés