Csúnya vége lesz

2019. október 4. 17:28

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Eddig vagy nem hittem, vagy nem akartam hinni.

„Csúnya vége lesz. Eddig vagy nem hittem, vagy nem akartam hinni.

Iszonyatos ez a kampány. Ennyi disznóságot, mocskot még soha nem tapasztaltam. Szűgyig tapos a mocsokban a rendőrség, az ügyészség, rejtett, titkos felvételek sokasága kering, korrupció és ronda privát jelenetek bizonyítékai árasztanak el mindent. Koholmányok és hitelesnek tűnő hírek útvesztőiben kellene eligazodnunk. Lehetetlen feladat.

Pedig ez »csak« egy önkormányzati választás. Mi lesz, amikor majd egy parlamenti választás előtt fogja érezni a Fidesz a vesztét?
Pokoli évek jönnek. Az elfajzott brigantiknak semmi sem lesz drága. Semmi se lesz szent.

Nehéz időszak vár ránk. De túl leszünk majd rajta. És azért kell dolgozni, hogy mi ne vesszünk el emberként ebben a süppedő mocsokban.
Aztán majd jön egy jobb világ.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 188 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csúnya véged lesz.

"Aztán majd jön egy jobb világ.”

Gyurcsány a jósnőnél:
- Mondd, öreganyám, mikor fogok meghalni?
A jósnő nézi az üveggömböt, majd némi hókuszpókusz után megszólal:
- Egy nemzeti ünnepen fogsz meghalni.
- Lárifári, de mikor, melyik évben, napon?
- Az teljesen mindegy fiam. Az a nap nemzeti ünnep lesz.

Már a macskák is látják

Gyurcsány országát járja, s látja, hogy egy gyermek az újszülött kismacskákat pakolgatja:
- Ez is dékás-szoci, ez is dékás-szoci, ez a macska is dékás-szoci.
Gyurcsány nagyon megörül. Megsimogatja a kis srác buksiját és megdicséri. Pár nappal később ismét arra jár, és látja az említett fiút kismacskákat pakolgatni:
- Ez a macska fideszes, ez fideszes, ez is fideszes.
Ferencünk elkomorodik, majd megkérdezi a fiút:
- Mondd csak, hogy lehet, hogy múltkor még dékás-szoci voltak a macskák, most meg már fideszesek?
Mire a fiú:- Hát nem látja? Kinyílt a szemük.

Honnan veszi Gyurcsány a programját?
A Himnuszból: jókedv el, bőség el.

Melyik ország miniszterelnökének lenne megfelelő Gyurcsány?
Böszmia – Hercegovia.

Amikor a DK-s polgármester jelölt elővette farkát, hogy a beosztottja azzal játsszon, annak is csúnya vége volt.

Karácsony Gergő az összefogás pizzafutára

https://www.youtube.com/watch?..

Spielmannn et gyakorol a választásokra. 2018-ban is kiikszelte Orbán Viktort.

Tudjuk, Fletó, tudjuk:


Föl, föl, ti rabjai a földnek,
Föl, föl, te éhes proletár!
A győzelem napjai jönnek,
Rabságodnak vége már.
A múltat végképp eltörölni,
Rabszolga-had, indulj velünk!
A Föld fog sarkából kidőlni,
Semmik vagyunk, s minden leszünk!

Ez a harc lesz a végső,
Csak összefogni hát,
És nemzetközivé lesz
Holnapra a világ.

https://www.youtube.com/watch?..

(Egyébként az vicces, ahogy Gyurcsány lett az Összellenzék sztárja itt a mandineren is. Pár évvel ezelőtt rendre nála volt a legkevesebb +, most az ellenzékiek közül rendre ő kapja a legtöbbet. :DDD Korrelálva a Vona-cikkek, meg úgy egyáltalán az ún. Jobbik eltűnéséhez, LOL.)

És még mindig meg tud röhögtetni, a nagy nevettető.

Amit ezek művelnek Brüsszelben, az az igazi mocsok.

Te szerencsétlen! A lejáratásokat a ti összefogásotok emberei csinálják. Főnököd Gyurcsány például elmondta, hogy szerinte Karácsonnyal nem lehet nyerni. Ezért találta ki Kálmán Olgát. Most bebizonyítja, hogy Karácsony valóban nem nyer. Közben szörnyülködik egy jót.

Ne reménykedj elvtárs, nem jön a külföldi segítség, ti meg szart sem értek, egy értelmes politikusra nem futja nálatok már évtizedek óta. Nyugodj bele, hogy mindennek a totális tagadása nem hozza el az áhított politikai sikert, ezt már külföldön is látják. Nem vitatkozni kell, hanem választást nyerni, a vita egy cirkusz csupán azok számára, akik nem követik a politikát, és egy másfél-két órás benyomás alapján akarnak dönteni. Ami pedig a kétharmadból következik, az mind jogszerű, 1990-ben kellett volna meggondolni, hogy ha egy párt nyeri meg, abból mi lehet. De hát akkor nem tudták elképzelni, hogy ti olyan balfékek lesztek, hogy ez megtörténhet. Szóval, szoptok még egy darabig, aztán lesz majd talán köztetek egy értelmes ember, aki értelmes alternatívát tud kínálni, nem csak kommunista ihletésű, országot feljelentgető, segítségért pitiző szervilizmust a birodalom iránt.

Ha már írsz, akkor arra válaszolj, amit írtam.

"Pokoli évek jönnek. Az elfajzott brigantiknak semmi sem lesz drága. Semmi se lesz szent."

Az elfajzott brigantikon a feleségedet és a két másik hazaárulót, Cseh Katalint és a Donáth lányt értetted ugye? Nektek eddig sem volt semmi se szent.
A család sem!

"Kívánom, hogy élj egy olyan rendszerben, amit ez a rezsim épített fel és a pártod, a Fidesz ellenzékben van."

Volt már ilyen, és a Fidesz túlélte. Egykor 6%-os párt volt, onnan jutott idáig, pedig nem támogatták külföldről, végig csak magára számíthatott. Ezen az MSZP-SZDSZ uralta lejtős pályán nyert 1998-ban. 2002 után médiája sem volt, de követte Medgyessy tanácsát, vett magának. Arról nem tehet, hogy ellenfelei megágyaztak a 2010-es kétharmadnak, hogy 2006-ban az akkor még mindig nagy társadalmi beágyazottságú MSZP sem mert a saját lábára állni. Nem mert leválni az SZDSZ-ről, kirúgni Gyurcsányt és előre hozott választást tartani. Nem lehet tudni, ki nyert volna, de másképpen alakult volna az ország sorsa.

A Fidesz, mint bármelyik másik párt tette volna, élt a felhatalmazással, és felmutatott egy alternatív utat az egyre erőszakosabban fellépő liberalizmussal szemben. Ehhez a politikához pedig gazdasági hátország is kell, hiszen a külföldi támadások is nagy pénzekkel vannak kistafírozva.

Ahhoz, h. ezek milyenek, szegény az emberi képzelet. Mindenesetre, most, a véghajrában, bemutatkoznak.

Noha semmiféle sajnálatot nem érdemelnek, mégis sajnálom a brösszeli rohamosztagukat, eddig ilyen leplezetlenül nem mutatkoztak. Ezek szabályosan dicsekszenek mindazzal a szemétséggel, amit a saját hazájuk választóinak a felével vélnek elkövetni, de az óriási tévedés az, h. az egész ország ellen hat, amit böszkén és eltökélten művelnek.

Ahhoz, h. ezek milyenek, szegény az emberi képzelet. Mindenesetre, most, a véghajrában, bemutatkoznak.

Noha semmiféle sajnálatot nem érdemelnek, mégis sajnálom a brösszeli rohamosztagukat, eddig ilyen leplezetlenül nem mutatkoztak. Ezek szabályosan dicsekszenek mindazzal a szemétséggel, amit a saját hazájuk választóinak a felével vélnek elkövetni, de az óriási tévedés az, h. az egész ország ellen hat, amit böszkén és eltökélten művelnek.

A gazdagabb nyugati világ tudatosan szívja el a munkaerőt a kevésbé tehetős országokból, akik nem tudnak velük bérversenyt folytatni. Ez nem kormány függő, az EU bővítése a szabad munkavállalással többek között erre lett kitalálva. A nyugat még a migránsokat kibocsátó országokkal is ezt teszi, amikor azt mondja, hogy szükség van az onnan jövő használható munkaerőre. Hagy ki fogja azokat az országokat rendbe tenni, az már nem számít.

A külföldi munkavállalás terén semmivel sem állunk rosszabbul, mint térségünk bármelyik országa. A "bezzeg" Romániából kb. 5 millióan dolgoznak külföldön. A 23 millió román munkavállalóból, akikkel egykor ijesztgettek. Az pedig már a nemzetközi trendbe illeszkedik, hogy nálunk rosszabbul fizető országokból hozzánk jönnek dolgozni.

De mi elől menekülnek a német orvosok, akik Svájcba mennek dolgozni? Az ő helyükre pedig magyar orvosok mennek. És lám, ilyenkor felmerül, hogy a szabad munkavállalást szabályozni kéne.

https://444.hu/2019/01/13/korl..

Eredetileg büszkén akart lenni, de a böszme is jó. Mindegy. Ilyen elvetemült csürhe nincs máshol. Kifogtuk.

"A szocik a 2/3-uk birtokában sem módosították önkényesen az alkotmányt, nem módosították a választási törvényt csak úgy ha - saját magukat korlátozva - a parlament 4/5-e megszavazza."

A szociknak nem volt kétharmaduk, csak több, mint 50 százalékuk. Kétharmad az abszolút többség mellé bevett SZDSZ-szel lett. Ez eleve megszabta a kétharmados törvények sorsát, mert nem volt meg az az összhang, ami ehhez kellett volna. Mondhatnám úgy is, nem szívlelték egymást. Azt meg tudták tenni, hogy az önkormányzati törvény gyors módosításával, egyfordulóssá alakításával Demszkynek 20 évig biztos pozíciója legyen. Ezt másolta a Fidesz az országgyűlési választások átformálásánál. Visszatérve a koalícióra, a nem éppen tiszta múlttal rendelkező, de kormányképes többséggel győztes Horn valamiért nem utasíthatta el a második választáson is vesztes, de nyugatról erősen favorizált szabad demokratákat, viszont nem teljesítette minden követelésüket. Átmentette pártját, de nem lett liberális. Ebből kellett volna tanulniuk az utódainak.

Ami a 4/5-öt illeti, már az MSZP-SZDSZ koalíció sem tudott volna ilyen többséget állítani egy alkotmánymódosítás mögé, mert az SZDSZ már akkor növekedésnek indult elutasítottsága ezt nem tette volna lehetővé. A 4/5 akkor balliberális ihletésű sarkalatos törvényeket betonozott volna be, és holtában is garantálta volna az SZDSZ túlélését. 2010-ben ez kétségtelenül jól jött volna, de hát ez a hajó már elment. Az ellenzéknek egyelőre még a 2/3 is elérhetetlen.

:-)
A szúnyog érő mocskot ők csinálták. Emlékszem egy felvételre, ahol valami Gyurcsányit emlegetnek.....

Akkor megállapíthatjuk, hogy ez a jelenség kormányoktól független.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés