Karaktergyilkossági kísérlet

2019. október 3. 18:34

Beck Tamás
Népszava
Orbán Viktor immár hazudik reggel, éjjel meg este.

„Merthogy 2006-ban, a balatonőszödi kormányüdülőből kiszivárgott hangfelvétel kapcsán több-kevesebb hitellel még kijelenthette az uszító népvezér, hogy ő bizony sohasem hazudott kormányfőként a népnek. Az utóbbi kilenc év orbáni regnálásának ismeretében ugyanezt az állítását már csak kacagás kísérné hallgatósága részéről.

»Senki sem uralkodhat ártatlanul« – mondotta volt a jakobinus Antoine de Saint-Just, »a terror arkangyala«. Gyurcsány szavait kölcsönvéve, Orbán Viktor immár hazudik reggel, éjjel meg este. A teljesség igénye nélkül: a 2010-es kormányváltást követően államcsőddel riogat alaptalanul, miáltal a devizahitelesek kerülnek szorult helyzetbe. »Megvédi« a lakosság nyugdíjvagyonát, ami aztán egyszerű rablásnak bizonyul. Elárulja szövetségeseit az európai politikai porondon, de amint fordul a széljárás, gyáván visszatáncol. A Közép-európai Egyetem elüldözése érdekében a saját maga által hozott szabályokat is megszegi. Az akadémikusokat megállapodással hitegeti, majd erővel sajátítja ki az MTA vagyonát. A fóti nevelteket hazug érvek alapján lakoltatná ki otthonukból. Meg- megújuló kísérleteket tesz hazánk történelmének meghamisítására. A sor hosszan folytatható.

Erkölcsi fölényének elvesztése után kétséges, hogy Orbán Viktor sikeresen le tud vezényelni egy Karácsony Gergely elleni karaktergyilkosságot. Ha a főváros változást óhajtó lakói nem hagyják magukat befolyásolni a piszkos módszerekkel megszerzett, összevágott hangfelvételtől, október 13-án a kormányfő legyőzhetetlenségének nimbusza is odalesz.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 91 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Milyen gyenge mentegetés ez már? :D Mint valami durcás óvodás. Szimpla karakteröngyilkosság az egész, a Fidesznek meg sem kell erőltetnie magát.

"Orbán Viktor immár hazudik reggel, éjjel meg este"

Helyett:

A Népszava firkászai hazudnak reggel, éjjel, meg este.

Ez az ember nincs tisztában alapvető fogalmakkal: a hazugság tudatos igazat-nem-mondás. De amiről ez a pasi ír, az maximum politikai mérlegelés és változtatás.

Tehetetlensége én vadaskodik, vagdalkozik, ötletek, bizonyíték még nincs.
Szoci mentalitás: fogd az ellenfeledre, amit te követtél el.

Az nem kínos neki, amiket Gergő mondott, csak az, hogy nyilvánosságra került.

Nem szokásom nepszagaz olvasni, de most megtettem. Kíváncsi voltam, milyen hírekről tájékoztatják az olvasókat? Azt látom, hogy szelektív a tájékoztatásuk. Amiről a Népszava úgy gondolja, hogy csökkenthetné a gyűlöletet a kormánypárt és szavazói irányába, azt elhallgatja. A gyűlöletkeltés a legfontosabb feladata ugyanúgy, mint a hir24-nek, a hvg-nek, a 168 órának, a hirklikknél, a napi-nak......... Ugye, alig van ballib média:-)))))))))

Én a vicsorgást a ballib oldalon látom. Amit mostanában művelnek, az túl megy mindenen. Megint rarontottak a nemzetre-kulfoldrol.

Ha Karácsony maga elismerte, hogy azt, ami a felvételen elhangzik, ő mondta, akkor nem értem hol van ebben karaktergyilkosság? Már mint mások részéről, mert ez Karácsony sokadik karaktergyilkossága önmaga ellen. Karácsony egész pályafutása karaktergyilkosság.

Valamit félreérthettél. Arról volt szó, hogy Strache bele sétált egy csapdába, és körültekintés nélkül, idegenek előtt hülyeségeket beszélt. Karácsony viszont a sajátjai előtt mondott olyanokat, ami merőben ellentétes az agyon dicsért összefogással. Mondataival bevallja, hogy kényszerpályán volt. Amiről csak egy dolog juthat az ember eszébe: akik Karácsonyt fogták, mint zuglói polgármestert, azok főpolgármesterként sem engedik el.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés