A soproni ellenzéki jelölt haragos lett, és vitára hívja Kósa Lajost

2019. október 3. 12:33
Mivel nem áll ki a fideszes polgármesterjelölt a többszöri megkeresésére, Varga Norbert merészet lépett.

Percekkel ezelőtt posztolta Facebook-oldalára a baloldali pártok jelöltje, Varga Norbert, hogy Farkas Ciprián némasága miatt nem vár tovább, és nem kisebb személyt, mint a Fidesz kampányáért felelős Kósa Lajost, a párt újdonsült pártelnökét hívja ki vitára.

Mint írja: „Többször is nyilvános vitára hívtam a Fidesz polgármesterjelöltjét. Farkas Ciprián azonban nem hajlandó a soproniak gondjaival foglalkozni!” Majd felsorolja, hogy mivel nem foglalkozik szerinte a Fidesz polgármesterjelöltje – így a belső migrációval és a dugókkal sem. Szerinte „Farkas Ciprián csak a fideszes pártelit korrupciógyanús beruházásaival foglalkozik”.

Majd megállapítja: „A Fidesz jelöltjei nem vitáznak, nem érvelnek, nem állnak ki a választók elé.” Ezért szerinte a főnöküknek kell kiállni helyettük. Azaz: „Nyilvános vitára hívom vezetőjüket, a fideszes kampányért felelős Kósa Lajost!”

A teljes poszt:

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem a Fidesz vezetőket kell meggyőzni, hanem a szavazókat. A vita nem kampányolás.

Butaság amit írsz és nincsenek benne érvek sem.
A 2006 miniszterelnöki vita bebizonyította, hogy semmi értelme sincs. Amit Gyurcsány mondott nem kellett hozzá fél év és bebizonyosodott, hogy hazugság. A választók mégis neki hittek. Akkor kérdezem mi értelme volt a vitának? Egyáltalán vita volt?
Azóta is arról regél a baloldal, hogy Gyurcsány lemosta Orbánt, holott saját magát küldte a padlóra és ennek bizonyítéka öszöd, majd az ezt követő kényszerű lemondás a miniszterelnöki posztról.

A jelöltnek kell egy programja lenni, amit bemutat a választóknak, majd megvitat velük. Ez azonban csak elvétve van így. A legtöbb esetben elmondják a nagy dumát, esetleg van egy-két kérdés, vélemény, majd valamilyen mellébeszélő felelet és ezzel véget ér az ismertetés.
Kétszer voltam ilyen kampánygyűlés, mindkétszer én voltam az egyedüli aki vitába szállt és tényekkel, dokumentumokkal bizonyítottam az állításom.
A válasz mellébeszélés volt, nem is arra válaszoltak, amit vitattam, illetve javasoltam.
Így tapasztalatom szerint nemcsak a jelölti vitának nincs sok eredménye, de a kampánynak sem.
A szavazók egy része szímpátia, pillanatnyi érzelem alapján dönt.
Az egész kampány egy csomó pénzpocsékolás a semmiért.

Dr. Varga Norbertnek itt olvasható a bemutatkozása, amely tartalmazza a program pontjait.
- Sopron legyen újra a soproniaké!
- Ne Budapestről irányítsák városunkat!
- Állítsuk meg a rejtett migrációt!
- Sopron (vár)megye legyen ismét önálló! Sopron legyen újra biztonságos és élhető város!
- Sopron és környéke legyen „természetesen” zöld! A - Fertő tavat ne a budapesti „NER milliomosok” privatizálják!
- Free wifi, okos padok a közösségi terekre,digitalizált városközösség.
- Modernkori feudalizmus, a korrupció és a „közéleti simónia” felszámolása!
- Felnőtt és gyermek háziorvosi ellátás megoldása.
- Közlekedjünk okosan! A közutak és az elkerülő utak befejezése, a közlekedés ésszerűsítése, tényleges kerékpárutak kiterjesztése.
- Részesítsük előnyben a helyi vállalkozásokat!
- Kommunális adó eltörlése, a hulladékgazdálkodás reformja.
- Családbarát munkahelyek megteremtése; otthoni munkavégzés bevezetése a közszférában (Home Office), bérkiegészítés.
- Legyünk polgár-, gyerek-, és kutyabarát város!
- Lakhatási, szociális, egészségügyi problémák megoldása, bérlakás építési program

Ez lenne a vita alapja? Ez egy korrekt program?
Ahogy Karácsony programjában, úgy ebben is benne vannak olyan ígéretek, amely nem tartoznak az önkormányzat kompetenciájába.
Ez csak egy történelem tanár, politológus, teológus mellébeszélése.
Felhasznált forrás: https://cyberpress.hu/bemutatk..

A független jelölttől mindig röhögőgörcsöt kapok. Nincs olyan, hogy független, aki nyíltan lepaktál bármilyen párttal, legyen az jobb-vagy baloldali, az a vele szövetségre lépők értékrendjével is azonosul, még ha nem is minden kérdésben.

Ha Varga tényleg független, akkor jelentse ki, hogy semmi köze az Őt támogató ellenzéki pártokhoz. Egy DK, MSZP, Jobbik, LMP kell egy katolikus ember politikai menedzseléséhez? varga alanyi jogon, talentuma, képességei révén bizonyára teljesen alkalmatlan lenne bármire is, Hegykőn sem választották meg, ott, ahol ismerik az emberek.

Varga, mi a véleményed a Téged támogató baloldalról, például N.Kósa Judit, Népszavában megjelent írásáról. Arról, ahogyan ír a Szent Jobbról, az Eucharisztikus Világkongresszusról? Rólad, Rólatok katolikusokról, Szt. Istvánról, Te meg hallgatsz?

Kívülállóként kérdezem, Varga, tényleg hívő katolikus vagy? Ha igen mikor határolódsz el Kósa soraitól? Ugye tudod, hogy N.Kósa Judit melyik pártcsaládhoz tartozik?

Kósa írása engem egyből Landeszmann rabbi ismert magyar gyalázó nyilatkozatára emlékeztetett. Még pontosabban TGM akkori reakciójára, publicisztikájának címe az volt, hogy " A zsidó mucsa", Juditka, Te ugyanezt a jelződ érdemled.

Tényleg erre van szüksége a balliberális zsidó értelmiségnek? Melynek jelentős része elárulta saját zsidó vallását, identitását, s lecserélte piros tagkönyvre, Moszkva kiszolgálására, s mai is ezt a gyökértelen, nemzetáruló politikát folytatja, a magyarországi józan zsidó többség kárára is.

Varga, Te ezekkel kerültél egy szellemi szekértáborba, Neked nincs keresztény, vagy éppen semmilyen értékrendet, csak a pozíció érdekel?
Tehetségtelen középszer vagy a pályádon, s most a politikában remélsz sikereket?

A balliberális zsidó értelmiségnek is mindegy, hogy ki mögé sorakozik fel, csak a hatalom megszerzése az egyedüli rendezőelv?

Az általam nagyon tisztelt soproni embereknek tényleg egy ilyen értékrend nélküli műkatolikus kell? Aki kész összefeküdni az egyházüldöző kommunistákkal, leszármazottaikkal, az egyházgyűlölő SZDSZ utód Momentummal, a vidékieket bunkónak tartó Momentummal/ lásd. Mécs Imre fiának ominózus, a vidéki Magyarországról írott véleményét/, szóval végképp nem számítanak a morális szempontok?

Egyfelől sajnálatos, másfelől jó az, ahogyan ez az egész választási kampány felszínre hozta a törésvonalakat, azt, hogyan gondolkodnak egymásról mindkét oldalon. N.Kósa írása bemutatja a zsidó értelmiség jelentős köreiben a magyarokról alkotott véleményeket, az első vitás helyzetben lehet a katolikusokat gúnyolni, lenézni, de akkor mit várjunk el a katolikusoktól, hogy szeressék a zsinagógákat, a zsidókat, a szerencsére egyre virágzóbb zsidó hit-és kulturális életet, ne legyenek antiszemiták?

Soproni polgárok, gondolkodjatok, elődeitek ne csalatkozzanak bennetek, ne sértsétek meg a hűséges város szellemét, ne szavazzatok a politikai prostituált vargára.

Az ajánlatom minden szavazónak

Ne a pártkampányokra, vitákra, hirdetésekre hagyatkozzanak, nézzenek körül saját házuk táján a szavazók

"Egy kibaszott szó nem igaz benne..
És mondom ezt Fidesz szavazóként."

Akkor Fidesz szavazóként nem mondasz igazat.

Az iszlám világ, a migráció és Európa jövője
https://www.youtube.com/watch?..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés