Gulyás: Az ellenzék egységét a magyar „Molotov-Ribbentrop-paktum” biztosítja

2019. szeptember 29. 15:21
A miniszter szerint ezt az egyezséget Gyurcsány Ferenc és a Jobbik kötötte 2018-ban.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, egyben leköszönő Fidesz-alelnök, a Fidesz kongresszusán elmondott beszédében kiemelte, hogy a kormányzás eszköz ahhoz, hogy az ország szuverenitását, nemzeti önazonosságát megőrizzék, valamint utakat nyissanak a jólét felé – írja a Magyar Nemzet.

Ezek után az erős falvakról és városokról beszélt. Szerinte a dualizmus kora óta nem látott módon fejlődik Budapest, mindez pedig Tarlós Istvánnak és polgármestereinek köszönhető. Az ellenzékkel kapcsolatban megjegyezte, hogy az alkalmatlanságuk szembetűnő, de azok is nyertesei a kormány munkájának, akik ellenzékben vannak.

Ezen kívül megjegyezte, hogy a jó memória elengedhetetlen a munkához, ugyanis nem veszik magnóra minden megszólalásukat. Kifejtette, hogy az ellenzék egységét a magyar „Molotov-Ribbentrop-paktum” biztosítja, amit 2018-ban kötött meg Gyurcsány Ferenc a Jobbikkal.

A miniszter a győzelem kulcsát abban látja, hogy felhívják az emberek figyelmét arra, hogy a választás tétje nem a kormány megbuktatása, hanem a működő önkormányzatok.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"az ellenzék egységét a magyar „Molotov-Ribbentrop-paktum” biztosítja,"

Gyurcsány Ferenc a "Molotov koktélt" ledobta az MSZP-re, a Ribbentropot meg bezárta a sufniba. ;-)

Az ellenzéknek egymást basszák seggbe. Geri naponta kapja a baráti tüzet.

Talalo, csak mivel nekik nem volt Lengyelorszag amit felosszanak igy a semmiert adtak el a becsuletuket (na nem mintha annal egy fillerrel tobbet ert volna)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés