Tarlós ordibálása az orbáni kommunikáció kvintesszenciája

2019. szeptember 21. 14:14

Néhányan már meg is sajnálták Tarlóst, hiszen idős ember szegény. Csakhogy a politikai közszereplés azzal jár, hogy néha számot kell adni róla, mit végzett az ember.

2019. szeptember 21. 14:14
Artner Sisso
Magyar Narancs

„Aki ezen a felvételen nevetni kezdett először annak is az arcára fagyott a mosoly, amikor látta, hogy elpattant egy húr és Tarlós épp ékes bizonyságát adja annak, hogy maga alatt valónak gondolja, megveti a politikai ellenfelét. A fidesz gyűlöletkeltő, a dehumanizáló, saját programjáról viszont semmit mondó plakátjai sejlettek fel az elmebaj ködéből ezekben a felejthetetlen pillanatokban.

Például a budapesti Fidesz kampány »nem kell a cirkusz« felirata neonfényben, miközben egy kontrollvesztett bohóc hadonászott egy bömbivel, gyakorlatilag beszédképtelenül abból a táborból, amely az inkriminált kampányt megrendeli. Ezzel pedig nem csupán arról adott bizonyságot Tarlós, hogy a politikai ellenfeleit nézi le, de a választókat is.

Ez pedig olyan elfajulása a dolgoknak, olyan torzulása a hatalmi szenvedélynek, hogy a pozíciójánál adódó, s bizonyos helyzetekben jogosnak gondolható öntudata is pökhendiségnek látszik. Az ilyesmi szinte biztosan tévedések és hibák sorát vonja maga után.

Nincs visszaút. Azt még talán el lehet játszani, hogy a hazugságok stresszében megromlott egészségüket az ellenzéken kérik számon. Néhányan már meg is sajnálták Tarlóst, hiszen idős ember szegény. Csakhogy a politikai közszereplés azzal jár, hogy néha számot kell adni róla, mit végzett az ember. És, hogy ez a számadás, nem kell feltétlenül légszomjjal, káromkodással, sikító frásszal járjon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2019. szeptember 23. 11:22
Egy félkegyelmű anarchistával, még túl kesztyűs kézzel bánt Tarlós. Mert ő egy úriember.
Csigorin
2019. szeptember 23. 11:18
es mi a helyzet futtyosgeci tordai kommunikaciojaval?
Peter8811
2019. szeptember 23. 06:01
Elnézve ennek az Artner Fasszónak a képét, kiváló TESCO pénztáros lehetett volna belőle de így csak az a mensevik mondás jut eszembe róla, hogy aki a vörös fasiszta disznók közé keveredik azt megeszik a bolsevik korpák.
barany
2019. szeptember 22. 16:38
Tordai Bence az egyik legundorítóbb figura az országban. Agresszív pofátlansága miatt már régen kijárna neki egy hatalmas seggberúgás. Tarlós erre hívta fel a figyelmét. Hangtölcsérrel, hogy megértse. Mert elég nehéz a felfogása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik