Tarlós ordibálása az orbáni kommunikáció kvintesszenciája

2019. szeptember 21. 14:14
Artner Sisso
Magyar Narancs
Néhányan már meg is sajnálták Tarlóst, hiszen idős ember szegény. Csakhogy a politikai közszereplés azzal jár, hogy néha számot kell adni róla, mit végzett az ember.

„Aki ezen a felvételen nevetni kezdett először annak is az arcára fagyott a mosoly, amikor látta, hogy elpattant egy húr és Tarlós épp ékes bizonyságát adja annak, hogy maga alatt valónak gondolja, megveti a politikai ellenfelét. A fidesz gyűlöletkeltő, a dehumanizáló, saját programjáról viszont semmit mondó plakátjai sejlettek fel az elmebaj ködéből ezekben a felejthetetlen pillanatokban.

Például a budapesti Fidesz kampány »nem kell a cirkusz« felirata neonfényben, miközben egy kontrollvesztett bohóc hadonászott egy bömbivel, gyakorlatilag beszédképtelenül abból a táborból, amely az inkriminált kampányt megrendeli. Ezzel pedig nem csupán arról adott bizonyságot Tarlós, hogy a politikai ellenfeleit nézi le, de a választókat is.

Ez pedig olyan elfajulása a dolgoknak, olyan torzulása a hatalmi szenvedélynek, hogy a pozíciójánál adódó, s bizonyos helyzetekben jogosnak gondolható öntudata is pökhendiségnek látszik. Az ilyesmi szinte biztosan tévedések és hibák sorát vonja maga után.

Nincs visszaút. Azt még talán el lehet játszani, hogy a hazugságok stresszében megromlott egészségüket az ellenzéken kérik számon. Néhányan már meg is sajnálták Tarlóst, hiszen idős ember szegény. Csakhogy a politikai közszereplés azzal jár, hogy néha számot kell adni róla, mit végzett az ember. És, hogy ez a számadás, nem kell feltétlenül légszomjjal, káromkodással, sikító frásszal járjon.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 77 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elég hitvány írás. Pont mint a szerzője. Hazug geciláda.

valamikor egy értelmiségi szívesen olvasott Titeket, mára intellektuális mélyrepülésben vagytok, szimpla balliberális pártlapként, s nem a gondolkodó értelmiség fórumaként. Az újságosnál a Magyar Hang alsó, elfekvő polcára helyezlek Titeket.

Soha nem az egészről beszélnek, csak a kedvük szerint kiragadott eseményről. Előző nap üvöltöttek a párbeszédesek ( milyen furcsa nevük van) megafonnal Tarlós arcába. Ebből Tarlós nagyon helyesen azt a következtetést vonta le, hogy biztosan nagyothallanak, ezért szólt megafonnal Tordaihoz.
Jól tette.

A cirkuszok teherautó csak egy percig zenélt.
Berkit soha nem kedveltem, de azt el kell ismerni, hogy gördülékenyebben beszél és jobban fogalmaz, mint Karigeri.
Egyébként meg indulhat akárhány jelölt a választáson.
Te csak a sipolast szereted?

es mi a helyzet futtyosgeci tordai kommunikaciojaval?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés