Klímakatasztrófa: elkezdődött az érzékenyítés

2019. szeptember 21. 16:12

Apáti Bence
Magyar Nemzet
A balliberális, migrációpárti politikusok is egyre többet beszélnek a klímamenekültekről. Akiket majd nyilván erkölcsi kötelességünk lesz befogadni.

„Vannak még hasonló ínyencségek Földes sci-fijében, akinek van kedve, nézze meg az autentikus forrást, sokat fog nevetni. Vagy dühöngeni. Ugyanis a címmel ellentétben a vízhiányhoz a világon semmi köze sincs a klímaváltozásnak. És a közeljövőben még biztosan sok ilyen és ehhez hasonló propagandát láthatunk és olvashatunk a haladó sajtóban. Nem én mondom. Ők írják: »Egy héten át, szeptember 15–22-ig az egész világon 250 újság között az Index is koncentráltan foglalkozik az éghajlatváltozás témájával az ENSZ klímaügyi gigakonferenciája előtt. A példátlan nemzetközi médiaegyüttműködés célja, hogy a szeptember 23-án kezdődő ENSZ-klímakonferenciát megelőző egy hétben globálisan több száz millió emberhez juttassuk el a klímaváltozás legkülönfélébb történeteit. A nemzetközi együttműködés a Covering Climate nevet kapta.«

Az meg nyilván teljesen véletlen, hogy az ellenzék pont e héten, pont az önkormányzati választás előtt nem sokkal kampányolt egy nagyot a parlamentben az úgynevezett klímakatasztrófa apropójából. Ahogyan az is, hogy a balliberális, migrációpárti politikusok is egyre többet beszélnek a klímamenekültekről. Akiket majd nyilván erkölcsi kötelességünk lesz befogadni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A tervük működni kezdett: éghajlatváltozás és migráció összekapcsolása......

1902-ben már volt ilyen meleg. De még négy. Az ózonlyuk meg úgy döntött, csokken- nem kicsit, nagyon, miazhogynagyonis- bármit is mondanak a tudósok.

Az ő csicskája:-)))
Azt viszont nem értem, miért nem kap nagyobb ismertetését az ózonlyuk csökkenése. Ballib oldalon értem, de ez komoly hírérték.

Valaki írta, hogy Földes gyakorlatilag egy Frei Tamásba oltott Hajdú Péter. Hazug kis pondró.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában