Klímakatasztrófa: elkezdődött az érzékenyítés

2019. szeptember 21. 16:12

A balliberális, migrációpárti politikusok is egyre többet beszélnek a klímamenekültekről. Akiket majd nyilván erkölcsi kötelességünk lesz befogadni.

2019. szeptember 21. 16:12
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Vannak még hasonló ínyencségek Földes sci-fijében, akinek van kedve, nézze meg az autentikus forrást, sokat fog nevetni. Vagy dühöngeni. Ugyanis a címmel ellentétben a vízhiányhoz a világon semmi köze sincs a klímaváltozásnak. És a közeljövőben még biztosan sok ilyen és ehhez hasonló propagandát láthatunk és olvashatunk a haladó sajtóban. Nem én mondom. Ők írják: »Egy héten át, szeptember 15–22-ig az egész világon 250 újság között az Index is koncentráltan foglalkozik az éghajlatváltozás témájával az ENSZ klímaügyi gigakonferenciája előtt. A példátlan nemzetközi médiaegyüttműködés célja, hogy a szeptember 23-án kezdődő ENSZ-klímakonferenciát megelőző egy hétben globálisan több száz millió emberhez juttassuk el a klímaváltozás legkülönfélébb történeteit. A nemzetközi együttműködés a Covering Climate nevet kapta.«

Az meg nyilván teljesen véletlen, hogy az ellenzék pont e héten, pont az önkormányzati választás előtt nem sokkal kampányolt egy nagyot a parlamentben az úgynevezett klímakatasztrófa apropójából. Ahogyan az is, hogy a balliberális, migrációpárti politikusok is egyre többet beszélnek a klímamenekültekről. Akiket majd nyilván erkölcsi kötelességünk lesz befogadni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Barbárné
2019. szeptember 22. 00:37
Arra nem gondol senki hogy ha így melegszik a Kárpát-medence akkor MI leszünk kénytelenek innen elmenni és mi leszünk a "klímamenekültek"??? A hőhullámok, a klímaváltozás miatt terjedő sertéspestis már most komoly károkat okoz és még csak a szélét kaptuk el, ennél sokkal durvább lesz itt az időjárás 30 év múlva.
WC pumpa
2019. szeptember 21. 22:00
Garbolc
Zsolt75
2019. szeptember 21. 20:45
Miután kiderült, hogy a migránsok töredéke menekül valóban, kitalálták hogy a meleg elől is lehet menekülni. Az meg hogy ki mit érez melegnek szubjektív, így bárki befogadandó, akinek elmondása szerint izzadságcsepp jelent meg a halántékán. Sakk-matt.
János bácsi
2019. szeptember 21. 20:42
Bence , hozzánk nem akar menekülni senkisem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik