Karácsony Gergely felfedezi a fővárost – sokadik rész

2019. szeptember 21. 13:26

A héten folytatódtak Karácsony Gergely budapesti kalandjai, a főpolgármester-jelölt először az Örs vezér térről tudta meg, hogy kerületéhez tartozik, aztán Óbudán nézett telekspekulációnak egy filmforgatást.

2019. szeptember 21. 13:26

Az ellenzéki főpolgármester-aspiráns nagyot ment a héten. Sajtótájékoztatót tartott Zugló egyik legfontosabb csomópontján, az Örs vezér téren, ahol a fejlesztések elmaradása miatt a fővárost kárhoztatta. Ahogy azonban a Magyar Hírlap rávilágított, a terület tulajdonosa saját önkormányzata, amely a BKV kezelésébe adta azt.

Másik emlékezetes esete volt óbudai látogatása, ahol egy filmforgatás díszleteit tévesztette össze telekspekulációval, ahogy erre a Pesti Srácok fenti videójában Bús Balázs regnáló kerületi polgármester is rámutatott.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2019. szeptember 22. 11:32
KARIGERI MINDENRE ALKALMATLAN.
Héja
2019. szeptember 22. 09:55
Hé ballibek! Ha nem akartok szénné égni, legalább egy Bpest térképet nyomjatok Gergő markába. Akár karácsonyi ajándékként, vigasztalásul.
KötőDániell
2019. szeptember 22. 07:21
Ez égő...
Berecskereki
2019. szeptember 22. 00:12
Hajrá Budapest! Zúgjon a sétáló zuglói erdő! Éljen sokáig Tarlós a Karácsonyt legyőző!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik