Beteg a világ

2019. szeptember 21. 12:27

Bohár Dániel
888
Igen, a normális ember életcélja a gyermekvállalás. Természetesen fontos a karrier, a munka, a pihenés, a szórakozás stb. Egy gyermek rengeteg lemondással jár, attól tartok ez az, ami igazán zavarja az egocentrikus haladókat. Az ultraliberálisok valószínűleg még nem készek arra, hogy a saját életükben saját magukat a második helyre tegyék. Pedig megéri.

„Már olyan apróságoktól is sokkal jobb hely lenne a Földünk, ha mondjuk nem szemetelünk, szelektíven gyűjtjük a hulladékot, nem pazarlunk, nem dobálunk ki ételt vagy mondjuk nem veszünk háromezer köbcentis dízelautót.

A »haladók« álszentségét pedig nem is jellemzi más jobban, hogy miközben a gyermekek meg nem születése mellett tüntetnek, sztrájkolnak, addig az elképesztő mennyiségű szén-dioxiodot és káros anyagot kibocsátó gyárak nem zavarják őket.

Gyakori kritika a fejlett világgal szemben, hogy jó dolgukban már nem tudják mit csináljanak. Ez felerészben igaz is, az viszont helytelen, hogy nem tudnak mit kitalálni, hiszen folyamatosan ezekkel az elmebeteg kutatásokkal, elemzésekkel bombázzák a normális embereket.

Igen, a normális ember életcélja a gyermekvállalás. Természetesen fontos a karrier, a munka, a pihenés, a szórakozás stb. Egy gyermek rengeteg lemondással jár, attól tartok ez az, ami igazán zavarja az egocentrikus haladókat. Az ultraliberálisok valószínűleg még nem készek arra, hogy a saját életükben saját magukat a második helyre tegyék. Pedig megéri.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés