Sorsdöntő öt év vár Európára

2019. szeptember 20. 08:19

Az iszlám terjedése Nyugat-Európában már elérte a kritikus szintet.

2019. szeptember 20. 08:19
Horváth József
Magyar Nemzet

„Sajnos, a Juncker-bizottság búcsúja is olyanra sikeredett, mint az ötéves regnálása. Amikor Ursula von der Leyen új elnök az egyik biztosi portfóliónak az Európai életforma védelme nevet adta, akkor azonnal össztüzet zúdítottak az elnök asszonyra. Juncker közölte, nem tetszik neki, hogy az európai életforma a migráció ellenzését jelentse. A támadáshoz csatlakoztak – szilárd falanxot alkotva – a liberális és zöldpolitikusok is, a média szinte teljes támogatását élvezve. A támadás erejét jól mutatja, hogy Von der Leyen közölte, elgondolkozik az érveken, de nem fog gyors döntést hozni a névcseréről. Még fel sem állt az új bizottság, még el sem kezdte az érdemi munkát, máris lerohanták.

A dühödt támadás akkor válik érthetővé, ha azt kontextusában vizsgáljuk. Egyértelmű, hogy a következő öt év sorsdöntő lesz nemcsak az Európai Unió, hanem egész Európa számára is. Ha ebben az öt évben nem sikerül radikálisan megállítani az illegális migrációt, akkor a ma ismert európai életformánk, évezredes értékeink, eszményeink fognak néhány évtized alatt elporladni. A píszí beszédben bevándorlásnak nevezett megszállás megállítása mellett legalább ilyen fontos feladat lenne a jogosulatlanul Európában tartózkodók kitoloncolásának drasztikus felgyorsítása. A radikális iszlamista gócpontok, no-go zónák felszámolása. Az iszlám alapú terrorizmus, az antiszemitizmus elleni kőkemény fellépés szintén sürgető feladat. A nyugat-európai zsidóság fenyegetettsége, sőt kivándorlása lakmuszpapírként mutatja meg, hogy milyen fenyegető árnyak léptek elő és erősödtek meg néhány év alatt.

Ha a számok nyelvére fordítjuk le azt, ami az elmúlt években történt, akkor az iszlám terjedése Nyugat-Európában már elérte a kritikus szintet. Amennyiben ez a folyamat »csak« ebben az ütemben folytatódik, úgy 2030-ra Franciaországban, Svédországban és Belgiumban a muszlimok aránya eléri a tíz százalékot, Németországban pedig meg fogja közelíteni azt.

Mielőtt még legyintenénk erre, és sikeres integrációról, sokszínű társadalmakról beszélnénk, a veszély nagyságát kell megérteni. Míg 1950-ben alig 800 ezer muzulmán élt Nyugaton, ma több tízmillió. A Harvard Egyetem tanulmánya szerint, ha egy ország lakosságának 16 százaléka muzulmánná lesz, akkor az iszlamizáció visszafordíthatatlanná válik. Ha a jelenlegi népesedési adatokat nézzük, és nem számolunk további milliók betelepítésével, a XXI. század végére akkor is muszlim többség alakul ki Nyugat-Európában. Ha a beáramlás továbbra is folyamatos lesz, akkor ez a tendencia felgyorsul, és már évtizedekkel korábban bekövetkezne a vallás-, kultúra-, identitás- és értékváltás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2019. szeptember 21. 20:03
Sajnos a beözönlő muzulmánoknak nincs mit veszíteniük, a fehér embernek itt Európában viszont van. Vajh miért nem érti ez annyi idióta liberál-fasiszta?
navis praetoria
2019. szeptember 21. 14:57
Az arabbarát zelóta, Slomo Sand "La fin de l'intellectuel français ?" c. könyvében éles kirohanást intéz a francia szellemi honvédelem vezető publicistái ellen. Még a zsidókat - Finkielkrautot és Zemmurt - sem kíméli. Öngyilkos Stockholm szindróma ez és gyorsan gyógyítani kellene, mielőtt kitör a polgárháború, vagy még rosszabb. Ilyenkor a balliberálisok kikerekedett szemmel szoktak csodálkozni és nem tudják mire vélni a dolgot."Nincs magyarázat" mondják. "Agyvírus támadta meg a zembereket." Holott nekik van agyvírusuk.
navis praetoria
2019. szeptember 21. 14:46
"Amennyiben ez a folyamat »csak« ebben az ütemben folytatódik, úgy 2030-ra Franciaországban, Svédországban és Belgiumban a muszlimok aránya eléri a tíz százalékot," Legyen erős Horváth úr: Franciaországban már most elérik a 10 százalékot. Az újszülöttek többsége meg már afrikai, közel-keleti eredetű. Nincs ugyan róla hivatalos statisztika, de a szülészeteken vizsgálták az újszülötteket egy említett régiókra jellemző örökletes betegségre és ez jött ki.
mokány
2019. szeptember 20. 17:48
A NATO nem védi meg Európát az idegen megszállástól, akkor az amerikai katonák is megszállók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik