Karácsony ígérete ellenére nem ment el az M1 műsorába

2019. szeptember 20. 14:04

Tudomására jutott, hogy két vetélytársa, Puzsér Róbert és Berki Krisztián is meghívást kapott a műsorba.

2019. szeptember 20. 14:04

A főpolgármester-jelölt először elfogadta a meghívást, majd később mégis lemondta – írja a hirado.hu. 

Karácsony azzal indokolta döntését, hogy, mert tudomására jutott, hogy két vetélytársa, Puzsér Róbert és Berki Krisztián is meghívást kapott a műsorba. Bár a jelöltek külön-külön műsoridőt kaptak, Karácsony Gergely találkozni sem akart velük. Nem ez az első eset, hogy kerüli a nyilvánosságot. Csütörtöki sajtótájékoztatóját például meg sem hirdette, csak szűk körben tartotta meg – közölte az M1 Híradója.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2019. szeptember 23. 10:03
NA AZ ILYEN EMBER A "LIBERÁLIS" MEG A "DEMOKRATA"... "Bár a jelöltek külön-külön műsoridőt kaptak, Karácsony Gergely találkozni sem akart velük."
Mich
2019. szeptember 21. 13:38
Gyáva nyuszi.
Megtalálta
2019. szeptember 20. 20:35
"Karácsony Gergely egy filmes díszletet nézett telekspekulációnak" https://pestisracok.hu/bus-balazs-karacsony-gergely-filmes-diszletet-nezett-telekspekulacionak/
János bácsi
2019. szeptember 20. 17:26
Karácsony Gergelynek nem az egy és a négy százalékon álló fidesz álltal pénzelt bohócok az ellenfelei, hanem Tarlós István. Tarlós minimális különbséggel vezet Karácsony előtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik