„Kampul a durvány”

2019. szeptember 20. 10:41

Október 13-án visszavesszük Budapestet!

2019. szeptember 20. 10:41
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Kampul a durvány – ahogy egy klasszikus mondta volt.

Tegnap kézbesítettük a Tiborcz-adó csekkjét a Rogán-villához, ma reggel egy paparazzo fotózta messziről, ahogyan a kampány utolsó heteire bérelt autóval elindulunk a kisfiammal iskolába. Gondoltam, megkérdezem, miről szeretne képet.

Ahogyan a feleségemtől búcsúzom puszival reggel? Ahogy a fiammal visszük az iskolatáskát? Vagy az a téma, hogy miközben hivatali autóm sose volt, biciklivel és tömegközlekedéssel járom a várost, a kampány utolsó heteinek sűrű programjaira béreltünk egy Skodát?

Sajnos nem tudtam meg, mert a paparazzo fejvesztve elszaladt. Ilyenek a bátor fideszesek: érveik nincsenek, vitázni nem engedik a bábjaikat, marad az aljasság. Félnek a vereségtől – ebben speciel igazuk van.

Október 13-án visszavesszük Budapestet!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2019. szeptember 21. 20:04
Gézám! Szerintem kérd el Berni pszichiáterének telefonszámát. Kelleni fog.
akiaki
2019. szeptember 21. 18:00
és Rácson a Kergely
EMM195
2019. szeptember 21. 10:29
Ne olvassátok a Mandiner facebook- bejegyzés közléseit. Semmilyen más portál nem szemezget onnan, kattintást és lájkolást vadászva. Sajnos, ezzel a túlfűtött facebook érdeklődéssel népszerűsíti azokat a senkiket, akiknek még egy nyomorult kis blog sem ad felületet, hát még egy komoly újság. Óriási a felelőssége a szemét népszerűsítésében. Nem kell beugrani a lájk vadászatnak. Akit érdekel a Gyurcsány, Dobrev, Cseh, Fekete Győr, Donáth véleménye, az elmegy a facebook oldalára. De senki nem megy, csak a saját haverjaik.
írmag
2019. szeptember 21. 09:30
Budapest fővárosunknak nincs Tarlós István főpolgármestert-váltó hangulata!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik