A lázadó

2019. szeptember 19. 6:50

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Fletó nem lázadozó egyetemista volt, hanem egy társait eláruló komcsi vizesnyolcas.

„Igazából itt be is fejezhetnénk. Ebből a háromból kirajzolódik mindaz, amit erről az emberről tudni kell. De ha már a »nyolcvanas évek hangulata« tör felszínre, magam is emlékeznék egy kicsit. Arra, hogy miután 37-en megalapítottuk a Fideszt, elterjedt a hír, hogy harminchetünket ki fognak rúgni az egyetemünkről, főiskolánkról. (Apropó! Gyurcsány nem egyetemista volt, hanem főiskolás, csakúgy, mint én, vagyis már ebben is hazudik.) Szóval elterjedt a hír, és valahogy, rejtélyes módon spontán megszerveződött egy akció Debrecentől Pécsig, miszerint az egyetemisták és főiskolások leülnek saját intézményük campusain a földre, és ülősztrájkot folytatnak mindaddig, ameddig a kirúgás fenyegetését egyértelműen vissza nem vonják.

Milyen jó lenne tudni, mit csinált vajon akkor Gyurcsány Fletó, a »lázadozó egyetemista«? Vajon kinek és mit jelentett erről? Vajon mit szervezett ellenakcióként? És milyen megbeszéléseket folytathatott a pártfőnökökkel?

Sohasem fogjuk megtudni. Ahogy azt sem, miképpen írta meg szakdolgozatát. Csak egyet tudhatunk biztosan: Gyurcsány Fletó nem »lázadozó egyetemista« volt, hanem egy ócska, gyáva, sunyi, társait eláruló, komcsi vizesnyolcas. Aki most három halott emlékén pipiskedve próbálja bejátszani magát a nyolcvanas évek lázadói közé. Visszataszító és szánalmas. Mint ő maga.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 190 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fegyenc az ősi komcsi trükköt alkalmazza, mi szerint nem a történelem a fontos, hanem az, hogy ki írja a történelem-tankönyveket.

A komcsi Bíró, Pozsgai, Szűrös, stb gyalázták az igazi liberális ellenállókat a Fidesz támogatásával. De Zsótika, ne felejtsük el a rendszerhű Stefkát, Bencsiket, Bogárt, stb akikkel rendszeresen meghamisítjátok a történelmet. Na, ez is olyan undorító mint Fletó hazugságai.

Legyünk pontosak, mikor Viktor KISZ-titkár volt a gimiben, én már túl voltam 11 hónap katonásdin, ahol bemutatták a fegyvereket. Minden testületnél Kalasnyikovok voltak, a honvédségnél AMD, a határőröknél AK volt rendszeresítve, míg a munkásőröknek egy sajátos műanyagtusás Kalasnyikov jutott :)

Ezen az alapon Hobót is támadnád, mert az apja főkomcsi partizán volt? Mit tehet egy unoka a nagyapja bűneiről?

ez egy érdekes szimbiózis. bár maga gyurcsány elképesztően káros jelenség, jelenléte a politikában a fidesz szempontjából életbevágó. amíg őt tudják felmutatni alternatívaként maguk helyett, addig sikítva rohan az ország nagy többsége és szavaz rájuk minden mutyijuk ellenére.
fletó egy háborodott őrült, semmi más nem érdekli, csak hogy egy szép napon újra beülhessen a bársony székbe, és elmondhassa, hogy igenis megcsináltam. önszántából soha nem fog félreállni azért, hogy egy sereg tehetségtelen balos politikus palánta csatározásából egyszer csak kinőjön egy tehetséges valaki, aki vezető embere lehet a baloldalnak. sokkal előbbre való neki a saját ambíciója, mint az ország érdeke. ezt már a múltban is többször bebizonyította.

Ez egy állítás, lóg a levegőben, semmi több. Vagy te már ítéletnek szánod?

Ildikó, miért nem a saját neveden írsz, mint korábban?

"Orbán egy hazafi, a te fajzatod pedig mindig oda húz, ahonnan megfizetik.
Régen Moszkva, most pedig Brüsszel."
És akkor most ez a Moszkva nem az a Moszkva?

Ejnye, ennyire ismered a történelmet, hogy tudod, mindent a Fidesz ír át? Ejnye, ne legyen ekkora mellényed! Én csak Fegyenc Bayer által reflektált cikkéről állítottam ezt.

Komcsi gazember volt és maradt is, Fletó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés