Keménymag: A hét balfékje Tordai Bence

2019. szeptember 18. 12:46

Tarlós István higgadt, pimasz eleganciával „visszatrollkodta” Tordai Bencét – vélekedtek a műsorban.

2019. szeptember 18. 12:46

Velkovics Vilmos műsorvezető egy megafonnal a kezében kezdte a műsort, ezzel is utalva a héten új fokozatba kapcsolt, Tarlós-Tordai csörtére. Az adás végén Pósa Károly karikatúráját is bemutatták, ami a nevezetes csörtét ábrázolta.

A műsorban szó volt még arról is, hogy Fekete-Győr András nagy pénzekre büntettetné Magyarországot, ha nem fogad be migránsokat. Továbbá szót ejtettek arról, hogy Vona Gábor Hadházy Ákosnál gyógyíttatja beteg cicáját és a Rudas fürdőről is, ahol ezentúl gatyát kell húzni a férfiaknak.

A műsor vendégei Dezse Balázs, Apáti Bence és Jeszenszky Zsolt.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2019. szeptember 19. 06:37
Ennek a műsornak is, gyakorlatilag nulla a nézettsége. Szebb Jövőt!
Mystes
2019. szeptember 18. 15:04
Trolldai Bence
u.cserkész
2019. szeptember 18. 13:47
Maradjunk annyiban, hogy ez a Tordai.... No, nem akarok jelzőket írogatni, de azt tudom, hogy a falunkban, ahol felnőttem, az így viselkedő alakokat ki....teszik a kultúrházból, vagy a kocsmából.
még fokozza
2019. szeptember 18. 13:20
Palacsinta embert indított a Fidesz és a teljes médiagépezete azon van, hogy kimosdassa. Tök komikussá vált a NER működése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik