Gyurcsány: Nincs mindenható kormány

2019. szeptember 18. 13:31
Amelyik kormány mindenhatónak mutatja magát, az semmirekellő – jelentette ki Gyurcsány Ferenc.

A Demokratikus Koalíció frakcióvezetője a klímavédelemről és az önkormányzatokról beszélt az Országgyűlésben napirend előtti felszólalásában. Gyurcsány Ferenc szerint a kormány elutasít minden olyan ügyet, amely túlmutat a nemzetállami kereteken, hozzátéve, hogy szerinte ilyen a klímaváltozás és a menekültkérdés is.

A korábbi miniszterelnök úgy folytatta, hogy szerinte „ez a kormány alkalmatlan arra, hogy ebben a világban kezeljen globális kérdéseket és ezért le kell váltani”. A politikus úgy folytatta, hogy szerinte a „kormánypárti polgármesterek asszisztáltak ahhoz, hogy önkormányzat helyett újra tanácsrendszer legyen Magyarországon”.

Gyurcsány Ferenc szerint az, hogy nem voltak az elmúlt időkben tüntetések, vagy ellenállások azt bizonyítja, hogy a kormánypárti polgármesterek a kormányzati központi hatalom végrehajtó szerveivé silányították a helyi önkormányzatokat.

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Gyurcsány Ferenc szerint a kormány elutasít minden olyan ügyet, amely túlmutat a nemzetállami kereteken"

Hazudik.

Az igazság: a kormány magáévá tesz minden olyan ügyet amely beilleszkedik a nemzetállamok keretébe.

Gyurcsány és felesége meg magáévá tesz minden olyan ügyet, amely a nemzetállamok keretével szembe megy. Rövidebben: a nemzetállamok felszámolását támogatja. Még rövidebben: politikai szélhámos.

Kibaszott KISZ titkár, hogy rohadnál meg.

Ugye, milyen bájos, amikor egy komcsi a tanácsrendszer állítólagos visszajövetele miatt hullat krokodilkönnyeket? Fegyenc minden szava hazug, általános semmitmondás, vádaskodás.

Gyurcsány öszödön

"...másról szól ez a kurva ország! Hogy megértik azt, hogy azért érdemes politikusnak lenni itt a XXI. század elején, hogy csináljunk egy másik világot!"

Na ja! Aztán a másik világból majdnem másvilág lett.

"Semmihez nem ragaszkodunk, úgy nem igaz, hogy én ahhoz ragaszkodom, hogy van egyvalami a fejemben, hogy annak kell lenni az egészségügyben, annak kell lenni, az izé."

Na ja! Gyurcsány fejében sok izé van, amely miatt végül mennie kellett. A baj, hogy rossz helyre ment, mert az OPNI-t elővigyázatosságból bezáratta.

"Ki is mondta miniszterelnökként, hogy lárifári?"

A 2006-os kampány egyik csúcspontja volt Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc tévévitája. Ekkor mondta Gyurcsány a következőt a Fidesz járulékcsökkentési programjáról: "Ön kidobna 600 milliárdot, mert abban a téveszmében van, hogy több pincér kell mert csökkenti a járulékot. Lárifári."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés