Gyurcsány: Nincs mindenható kormány

2019. szeptember 18. 13:31

Amelyik kormány mindenhatónak mutatja magát, az semmirekellő – jelentette ki Gyurcsány Ferenc.

2019. szeptember 18. 13:31

A Demokratikus Koalíció frakcióvezetője a klímavédelemről és az önkormányzatokról beszélt az Országgyűlésben napirend előtti felszólalásában. Gyurcsány Ferenc szerint a kormány elutasít minden olyan ügyet, amely túlmutat a nemzetállami kereteken, hozzátéve, hogy szerinte ilyen a klímaváltozás és a menekültkérdés is.

A korábbi miniszterelnök úgy folytatta, hogy szerinte „ez a kormány alkalmatlan arra, hogy ebben a világban kezeljen globális kérdéseket és ezért le kell váltani”. A politikus úgy folytatta, hogy szerinte a „kormánypárti polgármesterek asszisztáltak ahhoz, hogy önkormányzat helyett újra tanácsrendszer legyen Magyarországon”.

Gyurcsány Ferenc szerint az, hogy nem voltak az elmúlt időkben tüntetések, vagy ellenállások azt bizonyítja, hogy a kormánypárti polgármesterek a kormányzati központi hatalom végrehajtó szerveivé silányították a helyi önkormányzatokat.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elmkov
2019. szeptember 19. 22:01
Szanalmas elmebeteg. Udvari bolond. Nem vagy egy sulycsoportban OV-al.
nyugalom
2019. szeptember 19. 13:35
Remélem, dobrevtől minden brüsszeli kapott az őszinte őszödi beszédből! Büszke a férjére! A meleg lányok azt terjesszék, sokszorosítsák!!!!
KannibálTatárÚr
2019. szeptember 19. 13:31
Ez a hülye a nemzetállamok megszüntetését akarja és világkormányt szeretne a nemzetiek helyett. A következőben pedig minden településnek önállóságot adna és így nem függnének a saját kormányaiktól sem. Tehát a világkormánytól sem.
írmag
2019. szeptember 19. 09:19
És ez, az ellenzéki összefogás vezére. Őszöd 1.01 változat a saját süppedős bereknek. Az érdeklődés - két bólogató kutyuson kívül - az arcokról, illetve a külön műsorozásban tetten érhető .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik