Cirkuszi zenével zavarták meg Karácsony sajtótájékoztatóját

2019. szeptember 18. 18:23

A főpolgármester-jelölt csak hebegett-habogott, kínosan mosolygott, láthatóan nem tudta kezelni a helyzetet – írta a Magyar Nemzet.

2019. szeptember 18. 18:23

A független színházak pályázati alapjának létrehozásáról tartott sajtótájékoztatót Karácsony Gergely, de hirtelen nem várt fordulatot vett az esemény.

A Fidelitas egyik kampányjárműve hangos, cirkuszi zene (egészen pontosan a Gladiátorok bevonulása című cirkuszi induló) kíséretében állt meg az ellenzéki főpolgármester-jelölt sajtótájékoztatója mellett. A Fidelitas korábban „Budapest nem cirkusz!” címmel indított plakátkampányt, amelyen az alkalmatlan ellenzéki jelölteket igyekezett bemutatni, Karácsony mellett Puzsér Róbert és Berki Krisztián is helyet kapott ezeken a plakátokon.

(videó forrása: atv.hu)

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drmegabela
2019. szeptember 19. 12:49
Azt mondják Budapest nem cirkusz, de csinálják a cirkuszt. Ebből látszik, hogy most sincs értelmes választási lehetőség...
Berecskereki
2019. szeptember 19. 10:28
Karácsony sajtótájékoztatója a kultúráról szólt. Ehhez kapott zenei aláfestést, amely azt kívánta kifejezni, hogy Karácsony kultúrája vetekszik a cirkuszi mutatvánnyal. Vagyis egy vélemény hangzott el 2 percben.
villogókékfog
2019. szeptember 19. 09:55
Szerintem elég lett volna, hogyha csak áthalad a kocsi és nem áll meg. De a legélvezetesebb a Karideri körüli arcokat nézni:-) Egy kérdés azért felmerül: az átv karigeri ellen kampányol?;-)
Berecskereki
2019. szeptember 19. 09:17
Néhányan alapvető tévedésben vannak a jelölti vitával kapcsolatban. A jelöltek első és egyben legfontosabb feladata, hogy a választókhoz szóljanak. Ennek során elmondják, hogy milyen eredmények vannak mögöttük és milyen tervet akarnak megvalósítani. Majd meghallgatják a véleményeket és válaszolnak rájuk. Szükségtelen a vita, mert a szavazók döntik el, hogy melyik elképzelést fogadják el és melyik jelölt mögé állnak. Karácsony és Tartlós vitájával, vagy nem vitájával kapcsolatban. Itt azért nincs szükség vitára – az előzőeken túl – mert mindkét személynek ismert a múltbeli tevékenysége. Tarlós több fórumon, riportban, médiában beszámolt, hogy az elmúlt nyolc évben mit végzett el és elmondta, leírta milyen tervei vannak a jövőre. Ismert továbbá a kormánnyal kötött együttműködési megállapodás. Ezen túl vannak nemzetközi elismerések is. Lásd: „Budapest Közép-Európa egyik pénzügyi központja és a világ 100. legnagyobb GDP-jét termelő városa. Az amerikai Forbes magazin szerint Budapest a 7. „legidillibb európai város”. A UCityGuides a világ 9. legszebb városának sorolja. A befolyásos amerikai Condé Nast Traveler utazási magazin által megkérdezett 1,3 millió személy véleménye alapján „Budapest a világ második legjobb városa”. A magyar főváros továbbá egyike Európa 10 legkedveltebb bevásárlóvárosának az Economist magazin kutatásai szerint, ugyanis itt található Közép- és Kelet-Európa legtöbb bevásárlóközpontja.” Karácsony viszont hallgat a polgármesteri tevékenységéről, eredményeiről. A jövőbeni programjának, tervének – ahogy ezt többször kifejtette – fő gerince a kormánybuktatás, ami nem önkormányzati feladat. A kazalba összehányt elképzelései, tervei pedig nem képeznek koherens elképzelést és nincsenek összhangba korábbi munkájának az eredményével. A szavazók majd véleményt mondanak október 13.-án, hogy fenn akarják e azt tartani amit idéztem, vagy megelégszenek azzal a munkával amit Karácsony Zuglói polgármesterként teljesített.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik