Berki: Karácsony megbukott Zuglóban!

2019. szeptember 18. 10:22

A független főpolgármester-jelölt drámai hangvételű videóban számolt be egy zuglói lakóház állapotáról.

2019. szeptember 18. 10:22

Berki Krisztián, független főpolgármester-jelölt egy zuglói lakóházról tett közzé drámai hangvételű videót az Instagramon. Az állapotokon felháborodva keményen beleszállt Karácsony Gergelybe.

„Hogy tud lefeküdni nomálisan az ágyába?

Vannak emberek, akik az ő kerületében, az ő felelőssége alatt veszélyben vannak!” – háborodik fel Berki.

Kép: Berki Krisztián, Facebook

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
felcsutil okupec
2019. szeptember 18. 18:07
https://index.hu/belfold/2019/09/18/berki_krisztian_karacsony_gergely_zgulo_fidesz/ Berki egy volt Fidesz-irodavezetővel forgatott kampányfilmet berki idegenvezetője Hary Attila korábbi zuglói Fidesz-irodavezető és a párt egykori önkormányzati képviselőjelöltje. ő a kezelője egy Only One Genius (ez vélhetően a közismert O1G fordulat kifordítására játszó elnevezés) nevű, több mint 13 ezer követővel rendelkező közösségi oldalnak, amelynek nem titkolt célja, hogy Tarlós István legyen Budapest főpolgármestere.
János bácsi
2019. szeptember 18. 13:26
Jó gyerek ez a Krisztián, megvédi a megafonos bácsit.
3M..
2019. szeptember 18. 13:10
Berki a megbízatásához híven, Tarlósról soha nem ejt egy szót sem. Pedig állítólag ő lenne az ellenfele, lévén, a regnáló polgármestert kellene legyőznie. Berki a Fidesz, vasalt hangja. Szebb Jövőt!
dakotasámán
2019. szeptember 18. 12:56
"Vannak emberek, akik az ő kerületében, az ő felelőssége alatt veszélyben vannak!” hú de magyaros, nemzethy ez a fogalmazás. ebből is látszik, Budapestnek már csak erre a herevasalgatós hülyére van szüksége a stadionok mellé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik