Agymosás

2019. szeptember 18. 11:29

Volner János
Facebook
A leegyszerűsített kormányzati propagandára a balliberális tömb ugyanolyan leegyszerűsítő, negatív érzelmeket felkorbácsoló, primitív válaszokat ad.

„Mióta a Jobbik – immár Vona Gábor által is kritizált – szövetséget kötött a Gyurcsány vezette baloldallal, a közbeszéd színvonala tovább romlott. A leegyszerűsített kormányzati propagandára a balliberális tömb ugyanolyan leegyszerűsítő, negatív érzelmeket felkorbácsoló, primitív válaszokat ad.

Hiszen minden, a baloldali propaganda által sikeresen agymosott polgár »tudja«, hogy aki a migrációt szóba hozza, az csakis fideszes lehet. Nem is képzelhető el más. Bár évek óta Európa vezető témája a migráció és most éppen az Európai Bizottság új elnöke vetette fel kiemelten az európai életforma védelmét, a migráció említésére a ballibek által hangolt Fidesz-detektor azonnal bekapcsol, hacsak nem éppen a migránsok jogaiért aggódik valahol valaki, akinek éppen az a legfontosabb dolga.

Hasonló téma a környezetvédelem is. Erről is biztosan »tudhatja« minden, a balliberálisok által sikeresen agymosott áldozat, hogy igazi környezetvédő csakis baloldali és liberális polgár lehet. Olyan, aki ha lát egy sovány jegesmedvét, azonnal eszébe jut, hogy a Trump felelőtlensége miatt bekövetkező klímaváltozás az oka mindennek. És aki természetesen kitörő lelkesedéssel üdvözli az aktuális melegfelvonulást, hiszen az a felvilágosult európaiság legfényesebb bizonyítéka.

Orosz? Hát az csak kém lehet! Esetleg valami gyanús oligarcha. Diktatúrában élő, gonosz, az angolt világháborúra okot adó akcentussal beszélő ázsiai népség, akik alig várják, hogy Franciaország nyugati partjáig érjen a Szovjetunió. Behálóztak és lefizettek ezek már mindenkit, aki jobboldali és az is köztudomású, hogy az ő pénzükből tartják fent az összes jobbos pártot, de még ez a Trump is a tenyerükből eszik.

Középen pedig itt állunk mi, pár milliónyi normális és csodálkozunk, hogy ebből a sok eszement hülyeségből milyen jól megél Orbán és Gyurcsány egyaránt...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Középen pedig itt állunk" a suványosban és egymást tapogatjuk.

Jani tavaly nyáron még azt hitte a Mozgalom listavezetőjeként havi 4 gurigát fog keresni EP képviselöként most. De addig is erősebb Skoda dukál neki és a csajának is több pénz a frakciótól.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés