Hajnal Miklós: Trócsányi helyett mást kéne jelölnie a Fidesznek

2019. szeptember 17. 15:22

A Momentum elnökségi tagja szerint olyan jelöltre lenne szükség, aki ért a szakterületéhez.

2019. szeptember 17. 15:22

A Momentum elnökségi tagja az ATV Start című műsorában a többi között arról beszélt, hogy szerinte az ellenzéki együttműködés stabilan megy előre a Fidesz részéről viszont nem látszódik összeszedett kampány. Hajnal úgy fogalmazott, hogy „bízik abban, hogy a budapestiek inkább egy olyan főpolgármestert szeretnének aki képes az érdemi párbeszédre és a provokációt sem úgy kezeli, hogy a másik fejét leüvölti megafonnal”.

Hajnal Miklós arról is beszélt, hogy reméli össze fog jönni a főpolgármesteri vita, hozzátéve, hogy Karácsony Gergely és Tarlós István között kell lezajlania, mert a többiek „nem tényezők”.

A politikus Trócsányi László biztosi jelöltségéről azt mondta, hogy a Momentum mindent meg fog tenni, hogy ne szavazzák meg a posztra. Hozzátette, hogy ha a Fidesz esetleg mást jelölne akkor elgondolkodnának a támogatásán. Szerinte olyan jelöltre lenne szükség, aki ért a szakterületéhez, mert véleménye szerint a bővítéspolitika egy nagyon fontos poszt.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. szeptember 28. 05:27
Ezután a Hajnal után az éjszakai sötétség következik.
Tatulus
2019. szeptember 27. 16:46
A Mandin már minden szarházi jelentéktelen faszkalap megszólalását véleményeznünk kell? Szarok az ilyen senkikre!
syphax
2019. szeptember 20. 11:39
"..Hajnal Miklós: Trócsányi helyett mást kéne jelölnie a Fidesznek." ÉS VAN MÉG NÉHÁNY ILYEN "JÓ" ÖTLETED TE HÜLYEÁLLAT, BAZZDMEGANYÁD!? A SEGGEDET NE NYAJJA KI A MAGYAR DÓGOZÓ NÉP--NETÁN(?)-- AKINEK A ZSIRJÁN KINYIHELŐDTÉL-KIKUPÁLÓDTÁL BAZZDMEGANYÁD TE SEGGBAROM?
tango47
2019. szeptember 18. 22:52
Csak az önvizsgálat gyakorlatát ajánlhatom ezeknek a beképzelt kis pöcsöknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik