Fidesz: Karácsony Gergely szaboltálja a zuglóiak ingyenes parkolását

2019. szeptember 17. 15:29
Több mint három hónapja már ingyenesnek kellene lennie a parkolásnak a kerületben élők számára – jelentette ki Rozgonyi Zoltán.

A Fidesz-KDNP zuglói polgármesterjelöltje szerint Karácsony Gergely, bár maga is megszavazta, most „elszabotálja” az ingyenes parkolás bevezetését a kerületi lakosok számára, a Fidesz ugyanakkor visszamenőleg ingyenessé tenné a parkolási rendszert a zuglóiaknak.

Rozgonyi Zoltán kedden, a XIV. kerületi Bosnyák téren tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: Karácsony Gergely 97 napja veszi semmibe a zuglóiak érdekeit, hiszen június 13-a óta, azaz több mint három hónapja már ingyenesnek kellene lennie a parkolásnak a kerületben élők számára, azonban semmilyen előrelépés nem történt, továbbra is egy „feneketlen kútba” folynak az automatákba dobott forintok.

Kiemelte: az ingyenességet májusban maga Karácsony Gergely is megszavazta, azonban arra is alkalmatlan, hogy egy érvényes képviselő-testületi döntést végrehajtson. „Elszabotálja az egészet, egész nap tévelyeg a városban, Zuglóval pedig nem foglalkozik” – fogalmazott Rozgonyi Zoltán, aki szerint emiatt felvetődik a kérdés, hogy Karácsony Gergely miért akart egyáltalán polgármester lenni, ha ilyen egyszerű dolgot sem old meg.

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje szerint Karácsony Gergely továbbra is adós egy átfogó kimutatással arról, hogy a parkolási rendszer milyen veszteséggel működik. Hozzátette: megítélésük szerint már több mint egymilliárd forint kárt okozott Zuglónak a parkolás üzemeltetése.

Rozgonyi Zoltán közölte: amennyiben a zuglóiak bizalmából megválasztják polgármesternek, akkor június 13-tól visszamenőlegesen ingyenessé teszi a parkolást a zuglóiak számára a kerület egész területén, vagyis az azóta befizetett parkolási díjakat és a bírságokat visszafizetik a zuglóiaknak.

Nemcsak a parkolásban, hanem a költségvetésben és a közterületeken is rendet teszünk Zuglóban” – hangoztatta. Kitért arra is: a baloldali pártok alkuja nyomán „a Rózsadombról Zuglóba importált Horváth Csaba” már kijelentette, hogy azt szeretné folytatni, amit Karácsony Gergely elkezdett.  A zuglóiak azonban nem kérnek egy ilyen folytatásból és a zavaros parkolási rendszerből – mondta.

(MTI)
 

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A közvélemény kutató szerint: "A kutatásból az is kiderül, hogy a Fidesz szavazók 9 is támogatná Karácsonyt."
https://hirklikk.hu/kozelet/fi..

Ez a 9 %(?) azokat a kamu személyek, akik megvezették a közvélemény kutatót, így le kell vonni Karácsony %-ból és már rögtön toronymagasan vezet Tarlós.

Karigeri Budapet polgármestere szeretne lenni:-)))) az hol van?
Karigeri szerint még ha szakmailag indokolt is a fakivágás, politikailag nem! Javaslom, soha ne álljon fa alá, csak nyílt területen mondja a butaságait.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés