Karácsony Gergely: Recseg-ropog a kormánypártok rendszere

2019. szeptember 16. 12:25
A kormány fél, az ellenzék esélyes, a Párbeszéd pedig nem ordibált megafonba – ezekről is beszélt az ellenzéki főpolgármester-jelölt az ATV-ben.

Az ellenzéki főpolgármester-jelölt az ATV Start című műsorában arról beszélt, hogy szerinte a kormánypárt azért vegzálja rendőrökkel az aktivistáikat mert érdemi esélye van az ellenzéknek az önkormányzati választáson. Karácsony szerint a rendőrséget belekényszerítették a választásokba való beavatkozásba.

A főpolgármester-jelölt arról is beszélt, hogy szerinte a Párbeszéd aktivistái nem kiabáltak Tarlós István arcába megafonnal. Karácsony szerint ott csak annyi történt, hogy a Párbeszéd aktivistái feltették a szerinte jogos kérdést, hogy ha egyszer Tarlós is azt mondja, hogy „legyen főpolgármesteri vita, akkor utána miért tesz meg mindent, hogy az ne valósuljon meg”. Karácsony később elismerte, hogy bizonyos szempontból kicsit pimasz volt a Párbeszéd akciója, hozzátéve, hogy szerinte nem volt sem agresszív, sem gyűlöletkeltő és nem „megafonba ordibálás volt”.–

Az ellenzéki közös jelölt szerint a pénteki „megafonos akció” során viszont Tarlós István szájából elhangzottak olyan mondatok, amelyek szerinte a „közélethez tartozó ember még csak nem is gondolhat”. A politikus úgy fogalmazott, hogy szerinte „ha valaki a fogyatékos embereket, mint lekicsinylő képzőt használja politikai ellenfeleire, az nagyon rossz bizonyítvány.” 

 

 

Összesen 73 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Karácson a Káosz Kollekció felszámolási biztosa.

Török Gábor szerint: Az ellenzéknek [...] a legrosszabb forgatókönyv tényleg a teljes megsemmisülés: ha ilyen széles egységet létrehozva sem lesznek sikeresebbek, mint öt éve voltak, akkor minden reményük elvész. Ha ekkora politikai árat fizetve sem nyernek az öt évvel ezelőttinél érezhetően több helyen, akkor semmijük sem marad: sem stratégiájuk, sem erőforrásuk. Számukra tehát az októberi választás arról szól, hogy marad-e reményük 2022-re."

A jelenlegi állás szerint ez látszik megvalósulónak.

Karácsonynak el kellene menni Gyurcsánnyal bérmálkozni - a választásokig többször - mert enélkül nem hiteles. ;-)

Ennek a balféknek tényleg nem tűnik fel, hogy az agyában recseg-ropog valami, de nagyon?
Csak azt nem értem miért kell ugyanolyan nagy pofával eljátszani a lehetetlent, hogy aztán következzen az irtózatos nagy pofáraesés. Hogy tud majd utána megint az emberek szemébe nézni? Igaz, attól már nem kell nagyobb égés, mint amit tavaly csinált:
" Innen üzenem Áder Jánosnak, meg ne próbálja kinevezni Orbán Viktort miniszterelnöknek???" Tényleg egy született idióta.

Válaszok:
Megtalálta | 2019. szeptember 16. 17:39

Karácsony a fasétáltatás közben magába mondogatja: Alapvetően az az érzésem, hogy a faszért hagytam magam rábeszélni erre főpolgármesterség-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem.

"
A főpolgármester-jelölt arról is beszélt, hogy szerinte a Párbeszéd aktivistái nem kiabáltak Tarlós István arcába megafonnal. Karácsony szerint ott csak annyi történt, hogy a Párbeszéd aktivistái feltették a szerinte jogos kérdést, hogy ha egyszer Tarlós is azt mondja, hogy „legyen főpolgármesteri vita, akkor utána miért tesz meg mindent, hogy az ne valósuljon meg”.
"

Pedig én is azt olvastam, hogy Tarlós megafonja nem előzmények nélküli.

"
Karácsony később elismerte, hogy bizonyos szempontból kicsit pimasz volt a Párbeszéd akciója, hozzátéve, hogy szerinte nem volt sem agresszív, sem gyűlöletkeltő és nem „megafonba ordibálás volt
”.–

Most akkor döntse már el, mi a faszt csináltak a Párbeszédes verőlegényei, akiket minden bizonnyal ő küldött Tarlós nyakára!

" Bezzeg, amikor téged kérdeznek az újságírók zuglóról, akkor fel vagy háborodva, hogy ezek a dögkeselyűk miket képzelnek és egyébként sem újságírók."

Jaja. Hogy fel volt háborodva azon ez a primadonna, amikor Zuglóról akarták kérdezni! Pedig a pestisrácok riportere nem állt a pofájába, nem gyávázta le, és még csak a szavába sem vágott. Nem úgy, mint az a tahó Tordai.

A pszichiátrián az egyik ápolt kedveskedni akar Karácsony főpolgármester jelöltnek:
- Tudja, jelölt úr, hogy mi magát mindannyian sokkal jobban szeretjük, mint az ellenfelét?
- Valóban? És miért?
- Valahogy olyan közülünk valónak érezzük...

Nagyjából arról beszél, hogy szerinte most az ellenzéknek esélye van arra, hogy fordítson. Szerintem ezt semmi nem igazolja, de mindegy. Szóval emiatt a Fidesz kapkod, és megpróbálja megfélemlíteni az ellenfeleit.

Arról nem beszél, hogy az ő aktivistái mit szemétkednek össze a kormánypárt jelöltjeivel. Márpedig a párbeszéd-jugend eléggé aktív. Nem csak Tarlós sajtótájékoztatóját igyekeztek széttrollkodni, de egyik-másik kerületi polgármesterjelöltét is, méghozzá igen agresszív módon (a Tordais esetet gondolom nem kell bemutatnom). Azt, amit az ellenzék politikusai és aktivistái művelnek, azt az ocsmány féregkedést, azt nehéz bírni idegekkel. Ezek után jön ez az ájtatos manó, és arról regél, hogy a fideszesek búrában élnek!, nem állnak szóba az ellenzékkel, a kritikus újságírókkal!

Hazudik, mint a vízfolyás.

Annyira hitvány, szar hazug féreg alak ez a Karácsony, elképesztő. Már azt sem tudja, hogy hogyan tudná felülmúlni az eddig faszságait, erre kitalál ilyeneket, hogy a Fidesz rendszere recseg-ropog. Tavaly és idén tavasszal is hülyét csinált magából, de ennyi nem elég.

Válaszok:
Negue | 2019. szeptember 16. 18:04

Ha egy mákszemnyit normális lenne, már tavaly eltűnt volna a nyilvánosság elől, de nem, ő "bátran" égeti magát. Szuperidióta. :)))))))

Egyébként elgondolkodtam azon, hogy milyen eredményt lehetne fordulatnak nevezni.

Az, hogy a fővárost az ellenzék megnyeri, annak alapnak kellene lennie, lévén itt a legerősebbek. Fordulatnak azt lehetne nevezni, ha mondjuk a megyeszékhelyek több mint felét is megnyernék. És nem csak a polgármesteri posztokat, hanem a közgyűlésben is ellenzéki többség alakulna. Na, az fordulat lenne!

Ehhez képest ott tartunk, hogy az a kérdés, az ellenzék vajon szarabbul fog szerepelni 2014 őszéhez képest, vagy sem... Érdemes lesz összehasonlítani majd az eredményeket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés