Váltsuk le!

2019. szeptember 14. 20:37

Ne csináljunk már úgy, mintha Tarlós itt sem lenne, amikor a városban politikai rendőrséget használnak a politikai ellenfelekkel szemben.

2019. szeptember 14. 20:37
Kunhalmi Ágnes
Facebook

„Ha Budapest alapvetően jól elketyegne, akkor nem izgulnának reggelente a buszsofőrök, hogy beindulnak-e a bkk buszok, nem állna tönk szélén a városi szemétszállítás, nem zárnák betonkripta alá a várost. És hol van a megígért e-jegyrendszer? Ja és patkányok sem szaladgáltak volna a városban. Ez a jól üzemeltetett város? Hagyják, hogy a nerlovagok harácsolják szét a város vagyonát, miközben ezreknek nincs hol lakniuk?

És ne csináljunk már úgy, mintha Tarlós itt sem lenne, amikor a városban politikai rendőrséget használnak a politikai ellenfelekkel szemben. Mindezt egyébként az Ő újraválasztásának érdekében.

Tarlós István már rég nem az a szakértő úriember, akinek szereti láttatni magát.

Váltsuk le!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namely
2019. szeptember 17. 15:19
"Ne csináljunk már úgy, mintha Tarlós itt sem lenne, amikor a városban politikai rendőrséget használnak a politikai ellenfelekkel szemben." Nem annak a bandának vagy a tagja, amelyik anno az lmp-s aktivistákra is rávezette a rendőröket? „Ha Budapest alapvetően jól elketyegne, akkor nem izgulnának reggelente a buszsofőrök, hogy beindulnak-e a bkk buszok," Oh, mikor voltál legutóbb bkk-járaton? "nem állna tönk szélén a városi szemétszállítás," Tudom, hogy ellenzékből minden a tönk szélén áll, de ez azért még ellenzékből is túlzás. "nem zárnák betonkripta alá a várost. " ? Hogy mi van? "És hol van a megígért e-jegyrendszer? " Egy dolog, ami nála nem valósult meg. Demszky alatt/alattatok viszont semmi sem valósult meg. Valahogy viszont rendezve lett sok minden (Móricz, fonódó villamos, Várkert, Moszkva tér, stb). "Ja és patkányok sem szaladgáltak volna a városban." Szaladgáltak volna? Tehát már nem? De még mindig Tarlós van hatalmon... vigyázz. "Ez a jól üzemeltetett város? " Nem, ez a jobban üzemeltetett. "Hagyják, hogy a nerlovagok harácsolják szét a város vagyonát, miközben ezreknek nincs hol lakniuk?" Te hol laksz? Gondolom csak egy akkora helyen, ami neked elég, semmi extra, mindig bkk-val jársz, soha, semmi autó, semmi luxus. És persze minden nap álmatlanul forgolódsz az ágyadban. Ja, a videót Karácsonyról, ahogyan kamerák előtt (!!!!!!) küli el a pénzt kértő hajléktalant láttad? :DDD nézd meg, érdemes.... :DDDDDDDDDDDDDDDDDD "És ne csináljunk már úgy, mintha Tarlós itt sem lenne, amikor a városban politikai rendőrséget használnak a politikai ellenfelekkel szemben. Mindezt egyébként az Ő újraválasztásának érdekében." Ne tekintsd már magad ennyire fontosnak. Olyan impotensek vagytok, annyira semmitmondóak, hogy csak röhögni lehet rajtatok. "Tarlós István már rég nem az a szakértő úriember, akinek szereti láttatni magát. " Tehát valamikor az volt? Mikortól nem lett az? Ja, gondolom akkor, amikor a mocskos, tolvaj, hazug, semmihez sem értő Demszky papát eltakarította. "Váltsuk le!” Köszi, már leváltottuk. Veletek együtt.
puszika
2019. szeptember 15. 19:57
Nagy lehet a baj,ha már ez sem hat! Mert nem hat az biztos!!
magnahungaria
2019. szeptember 15. 15:19
Ajtósi Dürer Ágnes ...
matykox
2019. szeptember 15. 14:47
Ajtómatrica írja: "Tarlós István már rég nem az a szakértő úriember, akinek szereti láttatni magát." Dehogynem, ő továbbra is egy igazi úr! Veled ellentétben, aki egy buta repedtsarkú ribanc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik