Jó érzés volt látni, hogy ennyien kiálltak Pikó Andrásért

2019. szeptember 13. 21:02

Az ország több pontján vannak ilyen próbálkozások a Fidesz részéről, de most már nem szabad meghátrálni.

2019. szeptember 13. 21:02
Bősz Anett
Facebook

„Végtelen jó érzés volt látni, hogy ennyien kiálltak Pikó Andrásért és csapatáért. Tudtam, hogy ha ma megtartom a judós gyerekeim edzését (amit főszabály szerint nem hagyok ki), a tüntetés jó részéről lemaradok, de fontos volt számomra az a pár perc is, amit a tüntető tömeggel tölthettem. Köszönöm, hogy ezzel zárhattam péntek 13-át!

Folytatjuk, megyünk tovább az úton. Senki ne adja fel! Az ország több pontján vannak ilyen próbálkozások a Fidesz részéről, de most már nem szabad meghátrálni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2019. szeptember 17. 12:41
Rossz érzés volt látni, hogy akár ennyien is, de támogatják a csalást.
kisuff
2019. szeptember 17. 11:55
Menthetetlenül buta ez rüfi - de hát libsi.
tádé
2019. szeptember 15. 06:55
Aki nektek adja az adatait, vegye tudomásul, hogy azok az adatok onnantól kezdve nyilvánosak, bizonyos ellenszolgáltatásért, vagy anélkül bármikor bárkinek átadhatóak, felhasználhatóak. Lehet kettős mércét alkalmazni, csak illik róla tájékoztatni a balekokat.
Thorin
2019. szeptember 14. 20:52
A kérdés csak az, ez a párszáz ember, meg nevesített librókomcsik mennek bűnpártolásért Pikó mellé a börtönbe, ha netán kiderülne, hogy mégiscsak volt csalás? Vagy szokás szerint következmények nélküli diktatúrában élünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik