Az ördög vigye el!

2019. szeptember 12. 9:58

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Egy pedagógiai analfabétára, egy politikai félkegyelműre miért bíznak rá egy gimnáziumot?

„Történt, hogy a szekszárdi Garay János Gimnáziumot két diáknak is el kellett hagynia egy éven belül, mert az igazgatónőnek nem tetszett a tanulók nyilvános véleménye, kritikája. Mint vaskalapos börtönőr, minden mértéket elveszítve terrorizál diákokat, ha neki nem tetsző véleményük van.

Ebben a szörnyű történetben a diákok a pozitív hősök, akik nem engedték magukat megtörni, hanem inkább másik iskolát választottak, az igazgatónő pedig az ostoba, bukott diák szerepébe helyezte magát.

Most nyilván engem is kirúgatna, ha tudna, pedig itt egy valakit kell kirúgni, az igazgatónőt, mielőtt tönkreteszi a gyerekeinket.

Hogy az ördög vigye el.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 113 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy szakdolgozat nélküli, csecsőterepes primszámos kígyó hogy lehetett valaha is minelnök?

"Egy pedagógiai analfabétára, egy politikai félkegyelműre miért bíznak rá egy gimnáziumot?"

Gyurcsány Ferencet és nejét Dobrev Klárát gimnáziumi igazgatónak akarják kinevezni?

"az ördög vigye el.”

Ferenc már az ördögnek sem kell.

Fletó egyszer adott egy hajléktalannak 2000 forintot, amivel megoldotta a hajléktalan kérdést, a zöldségesnél nem kért nejlonzacskót, amivel a klímakérdésre tett pontot, miért ne ragadhatná meg ugyanilyen hatékonysággal az oktatásügy gondjait, a kutyafáját, fékomadta!

Természetesen. Egyrészt a baloldal az, amelyik minden áron át akarja politizálni az az iskolákat, másrészt az iskola senkit nem rúgott ki, a diákok maguk mentek el, gondolom a DK majd nekik is ad valami posztot, mint Nagy Blankának. Harmadrészt pedig egy iskola nem politikai intézmény: miért kellene az igazgatójának bármiféle politikai jártassággal rendelkeznie, hogy a félkegyelmű Fletó ne nevezze politikai félkegyelműnek?

Fegyenc, téged vigyen el az ördög!

Az ellenzék vezére egy ilyen hitvány féreg.

A lényeg, hogy a gyereket nem rúgták ki, maga akart menni, lényegében politikai uszítás eredményeként. Gondolom, majd kap ő is valami NagyBlanka szerű pozit a Párttól, ha már ilyen lojális hozzájuk.

"Egy analfabétára, egy politikai félkegyelműre miért bíznak rá egy gimnáziumot?"

Pláne egy országot... Feri már magában beszél..

Amikor gimnazista voltam, a legfontosabb értékmérő a tudás volt, s nem volt szó politikáról. A diák tanuljon, ne politizáljon, a szavazók nélkül maradt balliberális tábor meg tartsa magát távol a jövő nemzedékétől, elég volt az a kár, amit a szocializmus alatt okoztatok.

Szenvedtek, nincs migráns szavazótáborotok a balliberálisokra ép eszű ember zsidó, vagy nem zsidó nem szavaz, így kényszerből a diákokat próbáljátok militarizálni.

Valóban törvényileg kellene újra értelmezni a hazaárulás törvényi tényállását. Így bezárhatna a DK, a PM, a Momentum, az MSZP, a Jobbik.

Ezekkel a dolgokkal és is így vagyok.
Amikor egy kis Tordai bemegy a Parlamentbe...........még csak viselkedni sem tudnak, a hazaszeretet alapból hiányzik belőlük.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés