Ujjbábnak minősítették Tarlóst Budapesten

2019. szeptember 11. 11:39

Ismeretlenek felülragasztották a Fidelitas plakátjait a fővárosban.

2019. szeptember 11. 11:39

Vélhetően ellenzéki aktivisták rongálták meg a Fidelitas plakátjait szerdára virradóra. Az Index által közölt fotók szerint a „Budapest nem bábszínház, nem kell Fidesz-báb az élére!” feliratot ragasztották a kormánypárt ifjúsági szervezetének „bohóc”-plakátjaira.

A lap kérdésére Karácsony Gergely kampánycsapata azt mondta: nem tudnak a felülragasztásról. A portál azért kérdezte meg őket, mert a szöveg nagyban hasonlít ahhoz, amivel az ellenzéki főpolgármester-jelölt kampányol.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pala28
2019. szeptember 23. 16:31
Ez nem lehet igaz. Mikor érti már meg az ellenzék, hogy semmi esélye sincs!!!!!! Minden a Fideszé, ezt nem lehet elvenni tőlük! Ha nincs a Fidesz, még a végén lenne valami az országból. Ezt nem hagyhatjuk. Droidországot kell csinálnunk és kész! Csak a Fidesz!!! Ha harmadikvilágbeli ország maradunk, nem jönnek a migráncsok! Csak a Fidesz!!!!! Ha Budapest a Fideszé maradhat, megkapja az 1000 milliárdot, aminek a fele Mészáros Lőrijé lehet. Nem hiszem el az ellenzéket. Széllel szemben pisálni nem szabad. Ha a Fidesz hatalom megtörne, éhen maradna Ráhel és Mészáros. Ne hagyjuk, hogy éhezzenek.
makapaka2
2019. szeptember 12. 10:46
Szánalmasak.
matykox
2019. szeptember 12. 08:21
Nevetséges Tarlóst bábnak nevezni. A Kergely viszont nyilvánvalóan az, a másik kettő meg csak szimplán hülye. Vagy hülye csirkefogó.
Mich
2019. szeptember 12. 00:38
Index-összefosás...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik