Miért nem léptem be soha a Mi Hazánkba?

2019. szeptember 11. 17:01

Volner János
Facebook
A Mi Hazánknak és a benne dolgozó barátaimnak sok sikert kívánok a folytatáshoz!

„Sokan kérdezték már tőlem: miért nem léptem be soha a Mi Hazánkba? Miért nem szerepelek gyakrabban a médiában? A Jobbikból való távozásom óta a pártok közül a Mi Hazánk állt hozzám legközelebb. Ezért segítettem őket tavaly októbertől egy intenzív és eredményes médiakampánnyal (melynek végén a párt népszerűsége elérte a 3 százalékot) és ezért alakítottuk meg a Mi Hazánk parlamenti képviselői csoportját. A párt tagja azonban – sokak kérése ellenére – soha nem szerettem volna lenni és immár fél éve kerülöm a párt színeiben történő közszereplést. Ma pedig kiléptem a parlamenti képviselői csoportból is, befejezve a párt külső támogatását. A Mi Hazánknak és a benne dolgozó barátaimnak sok sikert kívánok a folytatáshoz!

A lehető legrövidebben igyekszem indokolni a döntésem. Amikor a Mi Hazánk támogatása mellett döntöttem, bíztam abban, hogy modern, nemzeti elkötelezettségű, professzionálisan működő párttá válik. Mára egyértelművé vált, hogy ez soha nem fog teljesülni, hiszen a 10 évvel ezelőtti jobbikos szlogenek (és hibák) változtatás nélküli másolása jelenti a politikacsinálást. Nem lehet a 2006-os és a Gárda-nosztalgiából az idők végezetéig megélni. Lassan egy évtizede nincsenek kormányon a balliberálisok, Orbán Viktor viszont zsinórban a harmadik ciklusát tölti miniszterelnökként. Nem bántó szándékkal írom, de sem rám, sem az értelmiségi barátaim intellektuális támogatására nincs szükség egy kormányzati szerepre esélytelen, a társadalomra érdemi hatást nem gyakorló, pár százalékos rétegpárt fenntartásához. Még egyszer köszönöm a sok szeretetet, amit a mi hazánkos közösségtől kaptam és eredményes szereplést kívánok nekik az önkormányzati választásokon!

Az elmúlt hónapokat alapvetően egy nemzeti elkötelezettségű, mára 150 fősre duzzadt értelmiségi közösség szervezésével töltöttem. Éveken át dolgoztam a Jobbikban kormányzati felkészülésért felelős vezetőként, sok remek embert megismertem ezalatt. Örömmel jelenthetem, mára kivétel nélkül mindenkit az említett értelmiségi közösségben tudhatok, akit miniszteri szerepre alkalmasnak tartottam. Itt tevékenykedik több akadémikus, egyetemi professzor, üzletember, szakszervezeti vezető, de akad volt alkotmánybíró, polgármester, vezető mérnök, kórházigazgató is, közülük többeket bemutatok majd a nyilvánosságnak. Kiváló, a Nemzet ügye iránt elkötelezett közösség vesz körül, mely inspiratív szellemi közeget teremtett a folytatáshoz. A jövő elkezdődött.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"mára kivétel nélkül mindenkit az említett értelmiségi közösségben tudhatok, akit miniszteri szerepre alkalmasnak tartottam."

: ))))))))))))))))))))

Én meg Megan Foxot tartom alkalmasnak sex szerepre említett közösségben. Ketten lennénk.

Nem kapta meg az erősebb Skodát..

Kutyaidomár kamu online ruszki "diplomával". EP képviselőségről álmodott meg erősebb Skodáról.

"Volner milyen alapon nevezi magát értelmiségnek ??"

Ült a böngésző előtt és az orosz tolmács töltötte ki a tesztet, ami után ruszki online diploma járt. Ez az életvezetéshez persze kevés.

Ahogy TGM ,meg néhai Heller filozófus.

nyilas mikropártocska, nincs rá szükség, Adams family kifizetőhelye.

"volner valami balliberális szervezet élén képzeli el a saját visszatérését.. :) :)"

Sehova nem tér már vissza. Dobrevék sem adnának neki erősebb Skodát. Kell a Vágó Pistának.

EP lista vezetésről álmodozott a Jobbikban. Előre elkezdte eltapsolni a havi 4 gurigát. A levele az erősebb Skodáért, még hogy a kurvája kapjon több pénzt a frakciótól priceless. Megint akadt 150 értelmiségi :) beszarás :) Zázri már rég a reformkornál jár. Puzsérral, Losóval, Gulyás Marcsival.

Újabb ellenzéki párt körvonalazódik? De miért emlékeztet annyira Gémesi György Új Kezdetére? Akkor is kiállt egy elhasználódott politikus és bejelentette, hogy briliáns koponyák és befolyásos polgármesterek névtelen sokasága áll mögötte. Azóta is ott állnak.

Válaszok:
hátakkor | 2019. szeptember 11. 19:08

„Az EP-munkára való felkészülésemet M. segíti, a hozzám kapcsolódó jogi természetű és egyéb munkák túlnyomó részét is Ő látja el. Mint tudjátok jogász, európa-jogi szakjogászi végzettséget fog szerezni. Kitűnően beszél franciául, mellette középfokú üzleti angol nyelvvizsgája van, amit most fejleszt felsőfokra. A finanszírozását eddig D. E. ügyvéden keresztül a frakcióból oldottuk meg (értelemszerűen megbeszélve), összegszerűen annyiból, amennyit korábban a frakciós teljes bérköltsége jelentett (420 ezer/hó). Ebben az összegben benne van a Mechwart ligetnél levő, exkluzív kialakítású, irodájának és tárgyalójának a használata is. Ez kb. 50 négyzetméteres irodaterületet jelent, első emeleti, parkra néző ablakokkal, intarziás antik bútorokkal, Chesterfield bőr ülőgarnitúrával. Itt fogadok mindenkit, akivel nem lenne jó nyilvános helyen találkozni és nem szívesen jönne be a Fehér Házba. Olyanokra gondoljatok, mint Herényi Károly, Magyar György, vagy aktuálisan Fekete-Győr András. A szerződését a frakcióvezetői pozíciótól történő megválásom után is szeretném még egy évig (az EP-be való kiutazásomig) tovább vinni.

A jelenlegi nyelvtudásom alapján J. S.-nél és korábban Á.-nál is haladó szintű üzleti angolt tanultam. AZ EP-munkára való felkészülés érdekében újból el szeretném indítani és intenzívvé szeretném tenni a nyelvtanulásom. Az a célom, hogy jövő ősszel, amikor elindul az érdemi munka az EP következő ciklusában, már jó angolsággal vehessek részt politikai egyeztetéseken és tarthassak nyilvános beszédet. Ehhez keresnék egy olyan nyelvtanárt, akivel az első naptól fogva angollá tennénk a kettőnk közti munkanyelvet és politikai-gazdasági szaknyelven magas szintűre fejleszthetném az angol tudásomat. Ez olyan szavakat és kifejezéseket is érint, amelyeket a "sima" üzleti angol nem ölel fel. Egy részmunkaidős (nyugdíjas, kismama) tökéletesen el tudná látni ezt a feladatot.

És végül az utolsó... A frakcióvezető részére magáncélra szolgáló, hivatali autó is jár. Mivel a frakció költségvetését terheli, ezért nem Superb-t választottam, hanem az olcsóbb Octaviát. A frakció által bérelt összes Octavia közül enyém a legolcsóbb, mivel - költségtakarékossági okokból - nekem a használt jármű is megfelelt. Így a többi Octaviára fizetendő 190 ezer/hó helyett ez havi 50 ezer forinttal kevesebbe, 139 ezer/hóba kerül. Jelenleg nincs saját tulajdonú kocsim, de hetente két-három alkalommal kell tévébe mennem (jellemzően 6.15-ös érkezéssel) és egy rakás más helyre még. Szeretném kérni még egy évig (az EP-be való kiutazásomig) az autóhasználat folytatását.

Úgy érzem, mindhárom kérésem fontos és méltányolható. Nem szeretném a személyemmel befolyásolni a döntéshozatalt, ezért azt kérem, beszéljétek meg egymás között.”

EZ a cigánybűnözés, gárdázás, csendőrség, árpádsávozás, zsidózás, felszántás, sóval való behintés, néppártosodás, értelmiségi holdudvar materiális alapja. Nincs más. Zázri a választások másnapján leadta a hidegkúti kecó kulcsát meg az Audi slusszkulcsát G.Lajos titkárságán. Azon a napon, amikor Lajos eldobta a média portfólióját.

Az egypártrendszerben szerintem is igény van még egy újabb, most épp Volner pártocskára. Suberb helyett beéri immáron Octaviával. 150 újabb értelmiségi összedobja persze. Ott kalkulálja el magát Volner, hogy az a 150 "értelmiségi" nem Skodára pályázik, hanem szeretné stabilan fizetni legalább a villanyszámláját.. Meg nem 150 az értelmiségi, hanem max 3 hülyíti egymást. Hogy melyik szerez egy Skodát - magának.

Azért arra jó visszaemlékezni, hogy te meg a hasonszőrűek győzködtek minket éveken át, nap mint nap, kommentek százaiban, hogy Volner MENNYIRE ÉRTELMES POLITIKUS... hogy NINCS ILYEN OKOS EMBER A FIDESZBEN... hogy MEGINT LEMOSTA A FIDESZT A TÉVÉBEN [PARLAMENTBEN STB.], hogy VOLNER LESZ A BELÜGYMINISZTER A VONA-KORMÁNYBAN... stb. stb. stb. stb. stb.

:)))))))))))))))

Ezek ugyanazt a 15 'értelmiségit' osztogatják egymást közt. A választóik meg a közlekedő edények élve alapján hol itt hol ott. Ha Volner az értelmiséggel magához csatornáz Pár Dobrev-Klein párát, hát hajrá! 2022. Vagy előre hozott választás.

Volner lassan a zaciban kuncsorog. Vagy a dunakeszi rendőrkutya telepen.

Volner nem tényező. Sehol nem az. Egyszer megmérték a frakciót hogy a legnépszerűbb ( abban a mintában..) és Dobrev Klárának álmodta magát. Kurvájának még több pénz, Superb Skoda, EP 4 milla havonta. Most 150 értelmiségiről álmodik. Akik tőle várják az Octavia kocsit. Az ajtók záródnak..

1

Majd az értelmiségiek,akadémikusok,professzorok.
Persze! Zázrinak Gregor Berni meg Metál Lady jutott. A legnagyobb lukácsistát meg elnyelte a magyar tenger.

A legnagyobb ciki Dobrev Klein segédcsapatát kamálni.

Volt(?) egyszer egy MIÉP...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés