Kettős kereszt és vörös szegfű

2019. szeptember 11. 8:49

Nagy Ervin
Magyar Hírlap
Gyurcsány Ferenc követőiről sosem volt kétséges, hogy egy tál lencséért eladnák az országot, de a Jobbik és a Momentum illúziót adott sokaknak.

„Most, hogy elindult az önkormányzati választások kampánya, egyre több szórólap kerül a kezünkbe. Akarva-akaratlanul. Ha pedig vesszük a fáradságot, és nem első lendületből a kukába vágjuk a többi – sok-sok egyéb terméket figyelmünkbe ajánló – reklámanyaggal együtt, bizony egyre furcsább politikai produktumra lehetünk figyelmesek. Mert az, hogy egy-egy jelölt mögött összefog a magyar politikában már rég helye nincs szocialista párt a Demokratikus Koalícióval, az LMP-vel és a súlytalan Párbeszéddel, esetleg valamelyik helyi civil szervezettel, már nem olyan nagy szenzáció. Végül is egy alomról van szó. De mikor már a (jobb–bal »árkot« meghaladni kívánó) Jobbik és a saját szuverenitására oly büszke (új generációs) Momentum is ott tündököl az »összefogás építő téglái« közt, akkor bizony elindul felfelé a vasárnapi húsleves. És most nem a burkolt, már megszokott, hanem a mostanra nyíltan vállalt összefogásról van szó – pártszimbólumokkal is büszkén (!) jelezve. Emlékezzünk csak! A vád mindig az volt, hogy csak a »lakájmédia« vizionálja a teljes összefogást, amiről szó sincs, legfeljebb racionális együttműködésről. De most már ennek is vége. Ismét szintet lépett az ellenzéki együttműködés »felfelé«, a morális politika pedig egyet »lefelé«.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Na, meguntalak téged is! Egy aljas kis dékás nyalonc vagy, akit nem kell tovább hallgatnom. Agyő!

Bagoly mondja verébnek. Egy tényről ne feledkezz meg, a jobboldal ellenszélben is eltartotta a sajtóját.
Mert mi nem valami ellen, hanem valamiért élünk. Tudod, amikor azt ajánlottátok nekünk, hogy ha a jobboldal sajtót akar, akkor vegyen magának. Akkor nem aggódott az EU, hogy nincs Magyarországon sajtószabadság.

Nem mellesleg kapod az x-et, féleszű!

Nem szállsz le a döglött lóról, ismétled a bevett hülyeségedet. Bizony, megvásároltuk a lapot és összeadtuk a tévére valót, amit Simicska aztán ellopott tőlünk. Ráadásul Brüsszelt rothadtul nem zavarta, hogy semmilyen állami pénz nem megy a jobboldali sajtóba. Ahogyan a média testületben nem volt jobboldali ember egy szál sem és nem kiabált senki a fékek és ellensúlyok miatt.

Gazemberek vagytok, mi meg most nézünk, hogy mit vartyogtok ti itt össze fékekről és ellensúlyokról, meg sajtószabadságról és még a szemetek sem sül ki!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés