Én ott leszek

2019. szeptember 11. 15:34

Puzsér Róbert
Facebook
Ha Tarlós István visszautasítja a részvételt, a budapestieket köpi arcon.

„Karácsony Gergely főpolgármester-jelöltek közti vitát kezdeményezett október 5. és 9. közt az Átriumba. Jelzem, hogy elfogadom az időpontot és a helyszínt – én ott leszek. Budapest polgárainak hallaniuk kell azok érveit, akikre a fővárost bízzák. Remélem, Tarlós István nem futamodik meg gyáván, nem veszi semmibe azt a sok ezer állampolgárt, aki Karácsony Gergelyt és engem Budapest vezetésére jelölt. Ha Tarlós István visszautasítja a részvételt, a budapestieket köpi arcon, akik aláírásaikkal kinyilvánították, kik közül akarnak választani. Ha nem vesz részt a vitán, a demokratikus versenyt sérti meg.

Kérem a Betonembert, hogy ne próbálja a programok versenyét közvélemény-kutatásokkal kiváltani, ne bújjon el gyáván Rogán Antal plakátjai mögött! Szálljon ringbe, hadd váljon világossá, ki alkalmas, ki alkalmatlan, ki hazudozik, ki ígérget alaptalanul, és ki kínál tényleges alternatívát! Legyen olyan tökös, mint Karácsony Gergely, aki bűzlő ügyei ellenére vállalja a megmérettetést!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Puzsér-Kari vita néz ki. Meg Berki szkanderben megvívhat ezekkel.

Attól jobb, ha kiáll, és az első percben felajánlja a számára biztosított időkeretét, fele-fele arányban Karácsony és Puzsér számára.
Majd hátradől és megkéri a moderátort, ha elnyomná az álom az elkövetkezendő blődségek és demagógiák hatására, a műsor vége előtt egy perccel, keltené fel.

Ez is egy lehetőség, de a két "politikus" alakításával önmagukból csinálnának még nagyobb hülyét..., ez is.

Gondolom, erre várt Tarlós, hogy bejelentkezzen Puzsér. És Berki is. Aztán elvitatkozzanak a "feltételeken". Ő pedig kivár, és majd eldönti, hogy szüksége lesz-e erre a szereplésre vagy nem.

Kene meg egy idetlen ribanc aki leont vizzel mire lekurvazod es akkor pont olyan erdekes lenne mint az orosz elnokjelolti vita volt

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés