A vudu

2019. szeptember 11. 11:23

Bencsik Gábor
Facebook
És így akarnak választást nyerni. Az ember nem hisz a saját szemének.

„Az ember nem hisz a saját szemének. A magyar ellenzék – és most hadd használjam ezt a szót a legtágabb értelmében, politikusokat, újságírókat, egyetemi oktatókat, mérnököket, bárkit, aki aktív közéleti szerepet vállal, beleértve –, tehát a magyar ellenzék megtehetné, hogy a valódi Orbán Viktorral veszi fel a politikai küzdelmet. Mert hiszen Orbánnak is vannak gyöngéi, tévedései, olyan döntései, amelyek helyett más döntések születhettek volna, Orbán egész államvezetési koncepciójával szembe lehetne állítani egy vagy akár több egészen más államvezetési koncepciót. Szóval az ellenzék a valódi Orbán Viktorral akár a siker reményében is küzdelembe szállhatna.

A magyar ellenzék azonban nem ezt teszi. Helyette egy Orbán Viktor nevű vudu bábut készített magának, hatalmas szellemi energiák mozgósításával azt fejleszti, tökéletesíti, csiszolja kilenc éve. Ez a bábu a cigányokat (is) elnyomó antiszemita cigányzsidó, csúti Döbrögi, mindent és mindenkit felfaló Kisgömböc, pávatáncoló Putyincsicska, O1G, akinek egyetlen valódi célja a harácsolás, mellesleg az oktatás, az egészségügy és egyáltalán az ország tönkretétele, hogy a birkanyájjá züllesztett népen uralkodhassék a világ végezetéig. Az ellenzéki politikai cselekvés – hazai és uniós parlamenti felszólalás, újságcikk, tüntetés, facebook-bejegyzés és a többi – pedig nem több, mint ennek a vudu bábunak a tűkkel való döfködése, a saját közönség tapsától kisérve.

Hogy még cifrább legyen a dolog, a nyugati sajtó kilencven százaléka teljes mértékben visszaigazolja ezt az ellenzéki magatartást, és maga is lelkesen veszi ki a részét a bábu döfködésében.
És így akarnak választást nyerni. Az ember nem hisz a saját szemének.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A magyarországi ellenzék egyszerűen ennyire képes. Éppen ez az ellenzéki "teljesítménye" az, ami miatt nem tud választást nyerni. Nem a médiafölény, nem a választási rendszer átszabása, nem a választók rettegése és/vagy megvezetettsége, hanem ez. A 'zemberek egyszerűen nem nézik ki belőlük, hogy képesek kormányozni. Hiszen még ellenzéknek is gyengék.

Mandiner!
Ezt a szemét ál-Dodót miért nem zárjátok be a Mandiner kazánjába?
Ezt a mocskos trükkjét már eljátszotta egyszer, jó lenne, ha az illetékesetek odafigyelne, ha már...

Válaszok:
Megtalálta | 2019. szeptember 11. 12:01

Az itt most ezhülyéző T.Dodó nem a nyolcvanötezersok hozzászólásos eredeti T.Dodó. Emez egy hamisított Dodó. :)

A válaszgombot legközelebb használjad, mert nagyon lediszlájkolódtál :)

Régebben az ilyen nicktolvajokat törölték, most megint elárasztják a trollok a kommentszekciót. Én már kérdés, és reakció nélkül azonnal tiltom őket. Ugyanaz a pár elmebeteg semmit nem csinál, csak itt bassza az anyját 0-24-ben, új nickeken visszajönnek újra és újra. Rohadtul idegesítő az is, hogy egy csomóan ellenállhatatlan késztetést éreznek, hogy beszóljanak vagy vitatkozzanak ezekkel. De egyre használhatatlanabb így a komment rész, hogy ez a gusztustalan csótánysereg állandóan ide szarik.

Válaszok:
pollip | 2019. szeptember 11. 13:36

Van néha partikuláris részigazságod, elismerem. A dis az fosztóképző, és így Hunglish volt a szöveg . Mea culpa :)

Egyébként ne cigányozz le egy angolozót, butaságod ez megint.

Ne (Delphoi) Jósdázzál fölöslegesen!! Az eredeti Dodó nyolcvanötezersok kommenttel van , és (de) itt ismét jelen van most egy hamisított Dodó száznegyvenegynéhány kommenttel.

Fogalmam sincs, máshol mi a helyzet, de nálunk üvöltő narancssárga szórólapok vannak, hatalmas pártlogókkal. Az ellenzék viszont egy szép zöld színt választott a sebtiben összeütött helyi szövetsége színének, és a jelölteket támogató pártok logóit gondosan miniatürizálva, szinte láthatatlanná téve rejtették el az anyagaikon.

Olvasni olvasok, de én is kevesebbet írok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés