Stadionstop

2019. szeptember 9. 8:15

Fekete-Győr András
Facebook
A NOlimpiával több, mint negyed millióan megálljt parancsoltunk a közpénzbűnöző Orbán Viktoréknak.

„Emlékeztek még, mi történt két és fél évvel ezelőtt, 2017 telén? Hogyne emlékeznétek! A NOlimpiával több, mint negyed millióan – egy rövid időre – megálljt parancsoltunk a közpénzbűnöző Orbán Viktoréknak. Tarlóssal kéz a kézben, meghunyászkodva vonták vissza a közpénznyelő olimpiai pályázatot. Mi pedig az egészség, a tudás, és egy XXI. századi Magyarország pártjára álltunk.

Ők azóta is végtelen cinizmusukban hülyének néznek mindannyiunkat, és sorra próbálják építeni a túlárazottnál túlárazottabb stadionjaikat... Hiába adtunk be idén új népszavazási kezdeményezést a StadionStopról, a fideszhatóságok keresztbe feküdtek.

Van azonban még egy dobásunk! A budapesti főpolgármesternek vétójoga van a stadioncélú beruházásokkal szemben, amivel Karácsony Gergely élni fog, amennyiben megválasztjuk! Ezért a mai napon aláírásgyűjtésbe kezdtünk, hogy minél többen a StadionStop, tehát a kórházak, az iskolák, és az elérhető otthonok mögé álljunk!

Ne szépítsük: Tarlós István=Orbán Viktor.
Arra kérem tehát a NOlimpia – Nem az olimpiára, Igen a jövőnkre mozgalom mind a 266 151 aláíróját, hogy október 13-án szavazzatok a StadionStopra, szavazzatok Karácsony Gergelyre!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 118 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A NOlimpiával több, mint negyed millióan megálljt parancsoltunk a közpénzbűnöző Orbán Viktoréknak."
Ez a 19-es patkányforradalmárok x-edik patkány változata.
Kun Béla, Pogány József, Farkas Mihály, Gerő Ernő, Marosán György, Kádár János féle patkányok után ezúttal Fekete Győr-féle patkány emberek részéről.

Baromka: ha nincs EUFA-, FIFA-licemces stadionod, az MLSZ nem rendezhet mérkőzést.
Vagyis, rendezhet, Bécsben, Pozsonyban, Frankfurtban, Toulouse-ban, Genfben, Kijevben, de:
Magyarországon: nem.

Alstrom, autópályák, fővárosi közművek, 4-es metró, s még hosszú a sor az MSZP-SZDSZ közpénzes rablásairól. S a Momentumot ez nem zavarta, hogy ne feküdjön össze a DK-val, az MSZP-vel.

Nem tudom, hogy a Momentum csak a közpénzek elherdálása, vagy más, tisztességtelen pénzügyi tranzakciók esetében is ennyire érzékeny. Konkrétan, mi a Momentum véleménye Soros eddigi tisztességtelen pénzügyeiről - pl. angol font, OTP elleni támadás, s hosszú a sor világszerte - , s miért szegődtek ennek a gazembernek , Izrael ellenségének, Sorosnak zsoldjába?

A Momentum Soros pénzén született az SZDSZ, a többségi társadalommal együtt élni képtelen zsidó liberális értelmiség szellemi örököseként. Miért jó, vagy nem jó ez a magyarországi zsidóság számára? A Szombat indított ugyan egy sorozatot arról, hogy van-e Magyarországon zsidókérdés. Mi lenne, ha a Szombat olyan címen indítana vitát, hogy van-e magyar kérdés a zsidóságon belül, s hogyan képzeli el a zsidóság a többségi társadalommal való együttélését.

Az első vitasorozatban érdekes vélemények fogalmazódtak meg zsidó értelmiségiek tollából. Volt olyan is, ami plasztikus egyszerűséggel kimondta, hogy a magyaroknak akkor jó ebben az országban, ha a zsidóságnak jó. vagyis a többség jólétének előfeltétele a kisebbség jóléte.

Hol vannak a kölcsönös tiszteletből, egymás értékeinek elismeréséből kiinduló zsidó és nem zsidó értelmiségiek? Mit mondhat ki az egyik, s mit a másik fél? Ha van antiszemitizmus, akkor van-e magyarellenesség? Egyforma-e a megítélésük?

Eörsi István még régebben egy ÉS-beli írásában az antiszemitizmus kapcsán úgy fogalmazott, hogy a szellemi éterben kell olyan miliőt teremteni, hogy az önmagában ne legyen vállalható. Hasonló elvárható a zsidó értelmiség részéről is a nem zsidók irányában?

Hogy miért feszegetem ezt a kérdést? Frankfurtban több a migráns hátterű ember, mint a német, Bécsben több a muszlim általános iskolás, mint az osztrák. Németország és Ausztria elesett, a globális nagytőke legázolta Itáliát is.

A nyugat-európai zsidóság súlyos helyzetbe került, a kelet-európai zsidó vallás, kultúra, hitélet a reneszánszát éli. van egy csodálatos, a zsidó hitet, identitást, kultúrát tégláról téglára építő zsidó televíziónk, a Heti TV, sorjáznak a zsidó kulturális rendezvények, az EMIH az oktatási struktúra egészét tudhatja magáénak, az egyetemig bezárólag.

Nem kellene ezt megbecsülni, s összefogni a többségi társadalommal a közös célok érdekében, a mai ellenségeskedés helyett? Biztos, hogy az válik a magyar zsidóság hasznára, ha Soros pénzén bomlaszt minden társadalmi kötőszövetet, ha a befolyása alatt álló pártok - DK, Momentum - révén megakadályozza, hogy ebben a válságos időszakban létrejöjjön egy társadalmi konszenzus?

Mikor teszik félre egyes politikusok egyéni ambícióikat, mikor hullanak ki a rostán a megvásárolható zsoldosok? Azt kell megtalálni, hogy mindenkinek jó legyen itt élni, előjogok nélkül. A Momentum ez ellen dolgozik.

Próbálják?
Az olimpiához hasonlóan Fegyőr ezúttal is blöfföl, másodjára remélhetően sikertelenül. A NOlipia lényegében semmit nem akadályozott meg, 2024-re nem mi voltunk az esélyesek, viszont gazdasági kárt okozott, mert Budapest nem mutathatta meg pályázatát. A budapesti futballstadionok lényegében elkészültek, a kész 98%-ig kész Puskást és a félkész Kispest stadionokat nem lehet és értelmetlen leállítani, Budapesten egyéb futballstadion pedig tervbe sincs véve.

A Leicester mikor fog Premier Liga-t nyerni?

A koronaszep az az embertípus, amely minden hibát egy nagykalapáccsal megold...
Ők ennyit tudnak az olimpiarendezés módszertanáról is, kb.
Szólunk, vállaljuk, megcsináljuk, oszt készen is vagyunk.

Fekete Győrék méltók a patkányforradalmi elődeikhez:
"Minek is Budapestnek olimpia, jobban kell az Párizsnak."
Minek is Budapestnek a győzelem, jobban kell az Párizsnak.

Igen.
A reklámbevételekből, amik viszont benne vannak az áru piaci értékében.
Nincs ingyenebéd, mindenért fizetni kell, csak a címke más és más.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés