Karigeri képtelen nem hibázni

2019. szeptember 7. 10:32

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Karácsony Gergely a minap sokadik búcsúkoncertjét adta a zömében szomorú szépkorúakból álló közönsége előtt.

„Nem mintha érdekes lenne a Szabadság téren összeverődött hallgatóság átlagéletkora. Mi, a balliberális sajtóban dolgozó ellenzéki aktivistákkal szemben alapvetően meglehetősen régimódian gondolkozunk a demokrácia természetéről. Szerintünk minden szavazó szavazata pontosan ugyanannyit ér.
Egyet.

Szerintünk teljesen mindegy, hogy ki adta le azt a bizonyos egy szavazatot, hisz a demokrácia lényege ez: a nép szavaz. A nép dönt. A szavazók között vannak szegények, gazdagok, nyugdíjasok, romák, vidékiek, kőfaragók és balett-táncos is. Mindössze azért jegyeztük meg a hallgatóság korára vonatkozó megállapításunkat, mert a haladó sajtó lelkes videóriportjaiban a véletlenek furcsa játékának köszönhetően ugyanaz a négy darab húsz év körüli momentumos aktivista nyilatkozott csillogó szemmel. Dacára annak, hogy a Karácsonynak felállított színpad előtt a fiatalok finoman szólva alul voltak reprezentálva.

Maga a kampánynyitónak becézett tüntetés egyébként tényleg nem érdemel sok szót. Dés művész úr szokás szerint újabb koncertet adott, Szalay Kriszta színművésznő konferált, Szabó Kimmel Tamás pedig az indokoltnál és a zenei alapnál egy fokkal hangosabban és dühösebben énekelt. Ez utóbbit tökéletesen megértjük.

Tényleg roppant frusztráló lehet egy olyan diktatúrában élni, ahol a szegény, elnyomott ellenzéki művészt körömletépés helyett a hatalom egyfolytában filmes és színházi munkákra kényszeríti. No meg az is különböző diszkrepanciákat okozhat, hogy miközben a kampánydalban a csodálatos fővárosunk legszebb tereit és épületeit láthatja a nagyérdemű, aközben Szabó Kimmelnek arról kell énekelnie, hogy tiszta kosz a város és minden rossz. A rendezői változatban meg nem erősített hírek szerint patkányok is felbukkantak volna, de Bangó­né miatt azt a pár snittet végül kivágták a végleges verzióból. Valószínűleg Dés úr is hasonló okokból szokta a szaxofonját fújni. Ahelyett, hogy a rezsim kétnaponta rendőrökkel veretné össze, kénytelen zenéket komponálni, amiket a fővárosi és az állami fenntartású színházak jól be is mutatnak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nehéz szakma ez a popszakma - mondta egy megye 2-es futballedző a sokadik vereség után a megyei lapban.
Képzelhető mennyire nehéz ez Szalay Krisztának, Szabó-Kimmelnek, Déslászlónak, Gerinek, végre egyszer szeretnének már győzni, ehelyett örök vesztesek...

Magát könnyű lehet megnevettetni, elég egy kormánypárti napilap címe, máris kacagórohamot kap itt nekünk naponta többször.
Kezd unalmas lenni.

Szánalmas libsi érvelési hiba.

Ők nem meggyőződésből rettegnek, hanem hogy kielégítsék a közönség igényét. Szerintem baloldalon nagyon sok ilyen figura lehet. Pl. Bródy, aki általában akkor bukkan fel, amikor valami koncert vagy lemez van készülőben, olyankor szokta világba kiáltani bánatát. És még sokan mások is így tesznek.

Ó jaj. És ezt a szentségeskedő szöveget nyilván akkor is elmondod, ha éppen baloldali politikus mond hasonlókat.

Most komolyan, te ezt a produkciót jónak ítélted meg? Szánalmas volt, ahogyan ti ott a baloldalon szánalmasan ostobák vagytok. Mára rémisztően leépült az egész baloldal szellemileg!

Csúsztatsz, te aljadék! A baloldal azért örvendezik a migriknek, mert azt gondolja, hogy őket majd jól átveri és majd a migrik rájuk fognak szavazni. A migrik persze röhögnek rajtuk, mert ők pontosan tudják, hogy vagy ők maguk, vagy valamelyik ivadékuk majd úgy is elvágja a torkukat. Mi is , a migrik is tudják, hogy a számok makacs dolgok, csak ti ostobák és tolvajok néztek hülyének mindenkit.

A demokrácia felfogásotokat jól mutatja a Brexit, a szólásszabadság tiszteleteket meg a PC szövegelés.

Eddig voltam rád kíváncsi! x

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés