Orbán barátai sorra buknak el Európában

2019. szeptember 6. 11:49

Gyurcsány Ferenc
Facebook
Salvini és Strache elbuktak, Boris Johnson ha így folytatja, napokon belül bukni fog. Ahogy törvényszerűen bukni fog Orbán is, hiszen ez Magyarország és Európa érdeke.

„A brit parlament tegnap elutasította a megegyezés nélküli brexit és az előrehozott választások tervét, amit Boris Johnson miniszterelnök, a magyar kormányfő barátja terjesztett a Ház elé. A szigetország törvényhozása ezzel újra figyelmeztette Európa ellenségeit: nem kérnek a megosztásból, a bezárkózásból, a szélsőségesek diktátumaiból.

A mai huszonévesek számára már természetes, hogy egy nyitott, lehetőségekkel teli, befogadó Európában élünk. A náluk idősebb generációknak azonban mind a mai napig meghatározó élmény Magyarország uniós csatlakozásának pillanata, a közös Európa álmának beteljesülése. Orbán Viktor és Európa-ellenes barátai, Salvini, Strache és Johnson ezt az álmot próbálják meg széttörni, és elhitetni velünk, hogy a nyitottság helyett a bezárkózás, a szövetségek helyett az ellenségkeresés, az egyesült Európa helyett a nemzeti sovinizmus szolgálja az itt élő polgárok érdekeit. Ennek a politikának az eredménye ma már mindenki előtt ismert. Salvini és Strache elbuktak, Boris Johnson ha így folytatja, napokon belül bukni fog. Ahogy törvényszerűen bukni fog Orbán is, hiszen ez Magyarország és Európa érdeke.

A Demokratikus Koalíció továbbra is kiáll az integráció jövője, az Európai Egyesült Államok eszméje mellett. Kiállunk a tanulás, a munka és a lakóhely megválasztásának szabadsága, a munka méltóságát biztosító európai minimálbér és a magyar családok érdekeit szolgáló európai családi pótlék bevezetése mellett. Ezzel szemben akik ezzel szemben állnak, azok törvényszerűen buknak, és nem azért mert velük szemben ilyen-olyan pártok vannak, hanem mert ott maga a nép többsége áll.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 175 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Boszme es Boszmene; ok a boszme csalad.
Ilyen boszmeseget meg Europaban...

Ráadásul valszeg győztesen tér vissza Salvini:-))))
Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a Fidesz 2002-ben elvesztette a választást......

Gyurcsányi nem lát tovább az orránál, talán azért, mert elég méretes az orra és ezért azt hiszi, messzire lát. Pedig nem:-)))

"A nácik ideje valóban lejárt, főleg mióta összefeküdtek Ferivel."

Nem úgy néz ki. Inkább úgy, hogy lett még egy náci párt.

Ki írta?

"Ateistaként nem érdekel a zsidók és az I.ten (kiírva vagy kipontozva, nagy- vagy kisbetűvel, nekem édesmindegy) viszonya, nehezen viselem a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát, nem hatnak meg szertartásaik, és semmi közösséget nem érzek velük. És nem is akarok” .

Ti kire tippelnétek?

1. Gyurcsány Ferenc

2. Horthy Miklós

3. Vágó István

4. Joseph Goebbels

5. Heinrich Himmler

6. Vágó István

7. Bayer Zsolt

8. Orbán Viktor

9. Dobrev Klára

10.

,, ...egy nyitott, lehetőségekkel teli, befogadó Európában élünk. "

Lehet gyakorolni. Ki kell menni Törökországba és letelepedni.

"Recep Tayyip Erdogan török elnök Ankarában azzal fenyegetőzött, hogy ha nem kap számára is megfelelőnek ítélt nemzetközi segítséget elsősorban Brüsszeltől, akkor rászabadítja a migránsokat Európára. Erdogan más módon is szabadulna a Törökországban élő 4 millió migránstól, közülük 1 millió szírt például visszatelepítene az ország északi részén létrehozandó (vélhetően törökök által felügyelt) biztonsági övezetbe."
https://www.origo.hu/nagyvilag..

Fegyenc, az a megveszekedett komcsi agyad megint ellentmondást vajúdott: Orbán mögött ott van a választók többsége, de te kétségbe vonod a demokratikus legitimációját, s bukását vizionálod. Menj a jófenébe Fegyenc!

Nem hazudik, csak ostoba! A 4-es úti videója után bennem semmi kétség sincs, megtalálta zsák a foltját.

A nemzetben gondolkodó politikusok megbuktatása, így Orbán Viktoré is nem Magyarország és Európa, hanem a globális nagytőke érdeke.

Akik zsoldjában akarja szétverni Magyarországot, s szeretné tovább gyarapítani vagyonát, visszaszerezni hatalmát Gyurcsány Ferenc és családi klánja, aminek érdekében Gyurcsány áthangszerelte az egész ellenzéki tábort. Egy zenekarban játszik a lipótvárosi zsidó balliberális polgár, MSZP-től Momentumig, és a bakancsos náci jobbikos. A partitúra futárral érkezik.

Nem kell ide a Pannónia utcába a nyugalom, a biztonság, nem kellenek a turisták, nem kell nekünk este az utcára menni, gyermekeinket oda engedni, jó lenne már, ha a zsinagógák előtt páncélozott járművek állnának. Ugye ez hiányzik kedves balliberális barátaim.

Gyurcsány és bandája nem a kisember érdekeit szolgálja, a lakótelepeken élőktől csak a szavazatot várja, otthon kezet mos azután, ha egy munkással találkozik.

Te is elbuktál Feri, pedig nem vagy Orbán barátja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés