Karácsony szédelgései

2019. szeptember 4. 8:12

Bán Károly
Magyar Hírlap
Átvilágítási biztosainak az sem tűnt fel, hogy két főtere Budapest szégyenfoltjai.

„Nem lehet elvihorászni az ATV-ben sem, ha vennék a fáradságot, és utánanéznének a szikár és megcáfolhatatlan tényeknek és számoknak. Ahogyan a mindig objektív Klubrádióban sem dőlne be drága Bolgár úr – így műsorvezető társai, a hallgatók is – a most épp a főpolgármesterségre hajtó politikai kalandor újabb és újabb ferdítéseinek, csúsztatásainak, olykor arcátlan hazugságainak.

Emlékszem, Karácsony még 2014-ben, amikor az MSZP hátára mászva polgármesterré választották, interjút adott az Indexnek. Ebben azt ecsetelte, ő biz nem engedi, hogy bármelyik párt kifizetőhelyként kezelje a kerületet. Ehhez képest Karácsony támogatottság nélküli pártja alapítványi kuratóriumából majd mindenki posztot és pénzt kapott Zuglóban, alpolgármesteri székbe ejtőernyőztettek egy DK-s titkosszolgálati embert, a Cserepesházban vert tanyát az éhségmenetes volt MSZP-szóvivő, Vágó Gábor az LMP-ből átvilágítási biztosnak szegődött, míg az MSZP-s alpolgármester sógora a városüzemeltetés élére került. Karácsony legfőbb eredménye, hogy a közérdekű adatok eltitkolásából kerületi csúcssportot csinált.

Átvilágítási biztosainak az sem tűnt fel, hogy a zuglói parkolásüzemeltető cég más kerületekhez képest tízszeres áron látja el a feladatot. A zuglói sikertörténetről annyit, hogy az országban nincs még egy piac, amely olyan lepusztult lenne, mint a híres Bosnyák téri. A városrész két főtere, a Bosnyák és az Örs vezér tér nemcsak Zugló, hanem egész Budapest szégyenfoltja. Karácsony csupán a Pillangó park felújításával szokott dicsekedni, ám ott több fát vágtak ki, mint a Városligetben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

KariGeri nem ér Zuglóval foglalkozni, a rendszerváltás mindennél fontosabb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés