Budapest nem bábszínház

2019. szeptember 3. 21:03

Karácsony Gergely
Facebook
Ezért nem kell báb az élére.

„Hallom, beindult a Fidesz intellektuális tagozata, hogy elmondja, Budapest nem cirkusz. Hát, tényleg nem, még ha ők cirkuszolnak, akkor se, ha felbérelik az erőművészt, akkor se, még ha kultúrállamtitkárt csinálnak a cirkuszigazgatóból, akkor se. Még valami: Budapest nem bábszínház. Ezért nem kell báb az élére.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

LOL!
Most tényleg Tarlóst nevezi bábnak?!?
De tényleg?

Azt a Tarlóst, aki még a legmegveszekedettebb ellenzékiek többsége szerint is a mai politikai felhozatalban kiemelkedően autonóm személyiség?
És az a Karácsony nevezni bábnak Tarlóst, aki lényegében maga ismerte be, hogy még Zuglóban is dróton tudta őt rángatni az MSZP (Tarlós találó szavait használva: "néhány kerületi hörcsög")?

Na, ez tényleg maga a cirkusz.

Válaszok:
ThunderDan | 2019. szeptember 3. 21:38
Schollander | 2019. szeptember 3. 23:14

És akkor idézzük a legnagyobb klasszikust a "Karácsony és a bábszínház" témakörben:

„A faszért hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre...”

"Azt a Tarlóst, aki még a legmegveszekedettebb ellenzékiek többsége szerint is a mai politikai felhozatalban kiemelkedően autonóm személyiség?"

Sajnos, egyáltalán nincs nyoma annak,
hogy Tarlós, ez a "kiemelkedően autonóm személyiség"
felemelte volna a hangját,
(ha titokban mégis felemelte, annak akkor sem volt semmi eredménye)
például
– a Dagály szétbarmolása, területének jelentős csökkentése, ottani fák meggondolatlan kivágása, a látványtervet teljesen meghazudtoló Duna Aréna odaépítése ellen (aki nem tudná: a kivitelezés megkezdésekor történt fakivágások jórésze azért volt felesleges, mert utólagos igények miatt az épületet végül 90 fokkal elforgatva építették fel)
– a Városliget új beépítései ellen (Tarlós kifejezetten került – és most is kerül – minden határozott véleménynyilvánitást ebben a témában, megalkuvó módon ráhagyta/ráhagyja az egészet a projekt erőltetőire)
– a vizes VB szinkronúszó eseményeinek a Városligeti tó medrébe telepítése ellen (ami pedig tovább növelte a Liget projekt egyébként is abnormális költségeit)
– az Andrássy út, a Hősök tere és a Városligeti tó olimpiai versenyhelyszínné jelölése ellen (amivel a közgyűlés a saját korábbi döntésének – ld.: Liget projekt – is képes volt eszetlen módon keresztbe tenni)
– a MOL-torony építése ellen (a fideszes többség előbb még ellene volt, aztán pár héttel később mégis engedte a megvalósítást).

(:–((((((

Annyira várom már október 13.-át, hogy lássam az ostoba ábrázatát ennek a tehetségtelen pojácának. Vajon hányszor kell még a falnak rohannia, hogy végre ráeszméljen, hogy hol a helye?

Mi van Gyurcsány-báb?

Egyetlen bábszínháznak sincs báb az élén.
A Vörös-térii felvonulások élén voltak bábok. Egy Lenin, egy Sztálin, egy Hruscsov, stb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés