Sok a munka, kevés az idő

2019. augusztus 26. 7:40

Fekete-Győr András
Facebook
Azt nem ígérem, hogy máról holnapra minden jó lesz, de azt igen, hogy az önkormányzati választások másnapjától sok embernek jobb lesz!

„Munkás volt ez a hétvége is. Az én munkámban ez azt jelenti, hogy emberekkel teli. Álmokkal, csalódással, elzárkózással, haraggal, hiánnyal, reménnyel teli volt ez a hétvége. Bejártam Sárvárt, Harkát, Sopront, Győrt, és Szombathelyet. Mindenki, aki ajánlásával támogatta a Momentum Mozgalom valamely képviselőjelöltjét vagy megyei listáját, változást akar. Minél előbb, minél gyorsabban, minél nagyobbat.

Egy gyermekes özvegyként sokkal több megbecsülést és segítséget az államtól. A Fideszben csalódott szavazóként kormányzóképes, nyugatos alternatívát. Páyakezdő fiatalként több fát, kevesebb térkövet, több oxigént, kevesebb kipufogógázt. Magányos nyugdíjasként hazatérő unokát. Bírósági dolgozóként függetlenséget, önkormányzati dolgozóként fellélegzést.

Sok a munka, kevés az idő.

Azt nem ígérem, hogy máról holnapra minden jó lesz... De azt igen, hogy az önkormányzati választások másnapjától sok embernek jobb lesz! De csak akkor, ha mindannyian a változás irányába mozdulunk! 
Október 13-án vegyük vissza falvainkat, városainkat, fővárosunkat!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bírom az ilyen jó hangosan bejelentett "járom a vidéket" akciókat kampányidőszakban. Ebből lehet tudni, hogy belvárosi pártról van szó.

Persze, sokaknak jobb lesz október 13 után, mert még több fideszes polgármester lesz!

Ettől viszont tényleg kicsit mindenkinek jobb lesz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés