Ez ma az ellenzék – béke poraira

2019. augusztus 24. 13:01

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Homonnaynak a körmenetet vezető papokról szoknyás férfiak, a maszturbálás, no meg a fenéktörlés jutott eszébe.

„»Szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbehurcolnak egy mumifikált kezet, amiről csak annyit lehet tudni bizonyosan, hogy egy férfié volt, aki, ha jobbkezes volt, ezzel maszturbált és törölte a seggét.«

A fenti sorokat tehát egy igazán sokoldalú ember, a DK aktivistája, Dobrev Klára társalkodóura, a Mi vagyunk a többség tüntetések szervezője, az Erzsi for President nevű Facebook-oldal létrehozója és kezelője, Homonnay Gergely tudta lepötyögni. Nem máskor, mint augusztus 20-án. Kiváló időzítés. Emelkedett, az ünnephez méltó gondolatok. A bejegyzés, mondanom sem kell, nem zavarja a Facebook egyébként mindig éber és roppant érzékeny moderátorait, hisz ha egy balliberális szerencsétlen Szent Istvánt és Magyarországot gyalázza, az nem ütközik a híres közösségi alapelvekbe, nyilvánvalóan nem gyűlöletbeszéd.

Maradhat.

A szélsőségesen hazafias érzésekkel kelő, fekvő és posztoló ellenzéki aktivista – ha valakinek nem lett volna első olvasásra egyértelmű – a Szent Jobbról, Szent Istvánról, az államalapításról és a körmenetről fogalmazta meg igen speciális gondolatait.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megnéztem Gergely hogy néz ki. Tőle nem zavar, ha ilyeneket ír. :D
Az sem érdekel, hogy a facebók mit tart törlendőnek és mit nem.
Ha a kurucot törli, mert nem tetszik, ha kimondják az igazat, akkor azt is tudhatjuk, milyen oldalon játszik.

Ha már Jézust vesszük alapul s nem a politikai érdekeket szolgálni szándékozó emberi megnyilvánulásokat, akkor az igazság: mindenkit saját gyümölcsei jellemeznek. Ami igazságot kérdez Homonnay Gergely, Apáti Bence és mindannyiunk esetében egyaránt. Ugyanakkor a tudatos kollektív megbélyegzés már a múltban is tragédiák irányába vitt társadalmakat, ahogyan a valótlanságok állítása, rágalmazás is Isten szándékai ellen mennek, mérgezve a lelkeket, ellenségképet gyártva, egymás ellen hergelve közösségeket, amelyek a gyűlölet csíráját ültethetik el másokban - politikai érdekek szolgálatában. Jézus tanítása szerint ugyanúgy nem Homonnay megnyilvánulásaiból következtetek mások megnyilvánulásaira, gondolkodására, ahogyan nem is Apáti Bence megnyilvánulásaiból kell levonni le mások megnyilvánulásai irányába következtetéseket. Hogyan lehetne akár a fenti tartalmat elolvasva mások irányába is megfogalmazni, hogy Isten tízparancsolata ellen mennek saját adott megnyilvánulásaik, világi, politikai szolgálatok mentén: "Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!", "Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!"

Nem kormánypártinak kell lenni és nem is ellenzékinek elsőként az embernek, hanem igaznak. Erre kell törekednie.

Ugyanezt nem merte volna leírni a buzifelvonulásról. A gyáva féreg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés