Ez ma az ellenzék – béke poraira

2019. augusztus 24. 13:01

Homonnaynak a körmenetet vezető papokról szoknyás férfiak, a maszturbálás, no meg a fenéktörlés jutott eszébe.

2019. augusztus 24. 13:01
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„»Szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbehurcolnak egy mumifikált kezet, amiről csak annyit lehet tudni bizonyosan, hogy egy férfié volt, aki, ha jobbkezes volt, ezzel maszturbált és törölte a seggét.«

A fenti sorokat tehát egy igazán sokoldalú ember, a DK aktivistája, Dobrev Klára társalkodóura, a Mi vagyunk a többség tüntetések szervezője, az Erzsi for President nevű Facebook-oldal létrehozója és kezelője, Homonnay Gergely tudta lepötyögni. Nem máskor, mint augusztus 20-án. Kiváló időzítés. Emelkedett, az ünnephez méltó gondolatok. A bejegyzés, mondanom sem kell, nem zavarja a Facebook egyébként mindig éber és roppant érzékeny moderátorait, hisz ha egy balliberális szerencsétlen Szent Istvánt és Magyarországot gyalázza, az nem ütközik a híres közösségi alapelvekbe, nyilvánvalóan nem gyűlöletbeszéd.

Maradhat.

A szélsőségesen hazafias érzésekkel kelő, fekvő és posztoló ellenzéki aktivista – ha valakinek nem lett volna első olvasásra egyértelmű – a Szent Jobbról, Szent Istvánról, az államalapításról és a körmenetről fogalmazta meg igen speciális gondolatait.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazsu
2019. augusztus 26. 15:30
Ugyan, Bence, ki a fasz az a Homonnay?
Zsusztina
2019. augusztus 25. 00:08
A nadrág későbbi találmány, előtte nadrág híján szoknyát hordtak a férfiak is.
Megtalálta
2019. augusztus 24. 22:38
Ugyanezt nem merte volna leírni a buzifelvonulásról. A gyáva féreg.
Óbor Dezső
2019. augusztus 24. 16:34
Az ilyen írásaikbol is kiderül, hogy ezek milyen aljas Magyar ellenes hazaáruló gazemberek. (és amiröl még nem tudunk ugye Ildikó)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik