Német lecke

2019. augusztus 23. 7:48

Szőcs László
Magyar Nemzet
Az erőszakos bűncselekmények gyanúsítottjainak körében aránytalanul sok a nem német.

„A közérzet egyre rosszabb. Egy hó eleji felmérés szerint a németek csaknem fele – és a nők többsége – nem érzi magát biztonságban. Az erőszakos bűncselekmények gyanúsítottjainak körében aránytalanul sok a nem német. Miközben a külföldiek a lakosság 12 százalékát teszik ki, a nemi erőszakkal gyanúsítottaknak a 39 százalékát, a testi sértésért felelősségre vontak 38 százalékát, a gyilkossággal gyanúsítottak 43 százalékát.

– A nyitott határok és a menekültek beáramlása 2015-ben sok embert mélyen elbizonytalanított, azt gondolják, hogy az állam elveszítette az ellenőrzést az ország felett – mondta a Bild am Sonntagnak a félelemkutatás tudományának egy ismert képviselője. Az élet már csak ilyen: ha egy bevándorló követ el gyilkosságot, az nagyobb súllyal esik a latba. Amit nem szabad a tősgyökeres Jupiternek, még kevésbé szabad a gyüttment kisökörnek.

Csak a vak nem látja, mi történik. De a német nyilvánosságban csak a politikailag korrektek férnek el a szólásszabadság Prokrusztész-ágyában, a liberális Süddeutsche Zeitung már pár órával a chemnitzi ítélethirdetés utáni kommentárjában siet elhatárolódni azoktól, akik politikai célra használnak ki egy ilyen bűnesetet. Tíz nap múlva történetesen tartományi választásokat tartanak a Chemnitzet, az egykori Karl-Marx-Stadtot is magában foglaló Szászországban, és nagyon erős a bevándorlásellenes Alternatíva Németországnak (AfD).”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szomorú, DE le KELL. Most EZ az önvédelmi harc formája.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés