Felkészültek valami újra?

2019. augusztus 23. 11:28
Mandiner. A polgári karakter.

Összesen 116 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha igaz lenne , amit írtál, akkor társtettes lennél, mert a te hozzászólásaid is a Mandinert tartják életben...

Én is ezen csodálkozom már régóta.
Valami miatt szeretik ezt az oldalt. Talán azért, mert itt cenzúra nélkül lepakolhatják az összes frusztrációjukat és rávetíthetik a bennük tomboló démonokat az amúgy ép és egészséges környezetükre.
A !!!444!!!, a hvg-s és egyéb portálok annyira betegek, hogy nem marad projekciós felület a saját nyomoruknak.

1. A NER emlegetése részetekről egy szánalmas kibúvó, hogy ne kelljen beismerni, gyengén politizáltok.
2. Ahogy az én adóforintjaim is életben tartják az ellenzéki fórumokat.

Válaszok:
hhonor | 2019. augusztus 24. 12:34

Milyen szerencse.
Engem január óta kitiltottak a hvg-ről és a 444-ről, mert a terápiás haccacáré kapcsán mertem posztolmi egy statisztikát az AIDS melegberkekben felerősödő terjedéséről, (egyébként azt is egy meleg portálról linkeltem be), és egy olyan honlapról, ahol megszólalnak a trans-szex-operációt megbánó fiúk-lányok.

Ilyen idők vannak.

Bezzeg a 444. ők a keresztény üldözés elleni élharcosok.
A Jóisten fizessen meg nekik érdemük szerint.

Egyre agresszívabb, egyre ordinárébb, egyre színvonaltalanabb leszel. Akár egy idült alkoholista. De lehet, hogy csak a frusztrált gyűlölet hozza ki belőled a ballib-entellektüell erényeket.

Mi mindenesetre örülünk, hogy itt vagy közöttünk, és minden posztod után hálát adunk a Gondviselésnek a kegyelmi időért, amikor kivételesen nem a ti kezetekben van a hatalom.

Szerintem a legcikibb, amikor egy vállatan keresztény- és vallásgyűlölő akarja kioktatni a keresztényt, hogy a keresztény elvek szerint kivel legyen szolidáris és hogyan. Kifejezetten perverz. Mint ahogy az összes a 444-en zajló retard műhisztit.

A korai Mandiner és elődei, az UFI és a Reakció még polgárinak voltak nevezhetők.

Ami most megy, az siralmas. Elég végignézni az Impresszumot, no name kurzus skriblerek hada. Gondolom, pénzzel rendesen kitömve.

Én sem járok a balliberális média honlapjaira.

És egyre kevesebbet az ún. konzervatív honlapokra. Siralmas az a minőség, amit produkálnak.

Szerinted, ha valaki kritikával illet egy orgánumot, az csak a másik oldal zsoldosa lehet? Sajnos ez a hozzáállás uralta el a Mandinert is.

Itt lehet felterjeszteni. :)
http://www.hungarikum.hu/hu/hungarikum-v%C3%A9djegy

Igazából az országgyűlési választások hecckampányai miatt hagytam el a Mandinert, azóta csak ritkán járok vissza.

Nem a Jobbikot, vagy más célba vett ellenzékit sajnáltam, hanem a módszert találtam undorítónak, ami az egész magyar sajtót jellemzi, de főleg a kormány zsoldjában állókét. És nem nagyom látok javulást most sem.

Egyébként a Mandinert kezdetek óta olvasom, és így voltam az UFI-val és a Reakcióval is. Kíváncsi lennék, hogy Ergé hogyan emlékszik vissza azokra az időkre, mert kontinuitásról aligha beszélhetünk ma már. A polgári jelzőről, meg Fodor G már elmondta, mit takart. Csak volt aki hitt benne.

Válaszok:
kalotaszeg | 2019. augusztus 23. 15:35

Ühüm. Mi csak ilyen gyöpös parasztok vagyunk.

Az értelmes, irónikus balaloldal pedig zseniális áthallásokkal építi a pc safe-placeket, cenzúrázza Shakespeare-t, Bonaventurát; #metoo-zza Villon-t, Szophokleszt, és szobordänti George Washington.

Majd, ha évfények múlva felnőttünk a ti csodálatos, pride-os színvonalatokig, ismét megválasztjuk a Böszmét és hatalomba emeljük a haladó Apró dinasztiát.

A baloldali gondolat dominálja teljes Észak-Európát (egyébként Kanadát is).

Leginkább.

Olyan világban élünk, hogy nem kötelező olvasgatni a mandinert.

"politikai termék"

Ezzel mi a baj, ombud?
Nem azt mondta, hogy PR-fogás, vagy politikai szólam, hanem "termék".

Szövegértés?

Csakszólok: a FIDESZ már 20 éve leszokott a "polgár"-szó emlegetéséről. Az, hogy ti így előveszitek, indirekt kritika a pártvonallal szemben. Le vagytok maradva egy brossúrával.

Ez csak implciten igaz. A FIDESZ a zembereket képviseli és a zemberek pártján áll. Aki a polgárokkal bosszantja őket, az rejtetten kétségbevonja a pártvonal helyességét, tehát komcsi. Mint mostantól a Mandi. QED.

A közpénzeket nem médiabirodalom kiépítésére és fenntartására kellene felhasználnunk, amelyek sokszor fajsúlyosan politikai célokat szolgálnak.

Válaszok:
hhonor | 2019. augusztus 24. 12:38

Ahogyan a közmédiáknak is azon értékeket kellene képviselniük, mint eszközöknek, amelyek írottak és egyben amelyet a társadalom többsége is elvár velük szemben.

Válaszok:
hhonor | 2019. augusztus 24. 12:54

Valóban emberként nem haladónak vagy konzervatívnak, baloldalinak, liberálisnak, jobboldalinak, polgárinak, ... kell lenni, hanem ahogyan Boluad atya is kifejezte, "igaznak", ahol az elsődleges már nem az embertől kapott formulákhoz, ember alkotta skatulyákhoz igazodás, hanem már a belső meggyőződésre, lelkiismeretre figyelés, mert azon keresztül csatlakozhatunk rá arra, ami az "igaz" felé formál.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés